Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Livescore 2115
Tottenham to wyborny zespół. Albo efektownie wygra albo koncertowo przepierdoli.
Haaland jaka brama 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Newcastle piękny pokaz szybkiego, bezpośredniego futbolu, przejmowania piłek i transferu z obrony do ataku.
120 celnych podań, posiadanie 27%, cały mecz mieli kontrolę i kończysz z poczuciem że 4-0 to najniższy wymiar kary. Props za dzisiaj
120 celnych podań, posiadanie 27%, cały mecz mieli kontrolę i kończysz z poczuciem że 4-0 to najniższy wymiar kary. Props za dzisiaj
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
- ConeyIsland
...i 16 rogów 
Nie widziałem tego gola dla City ale ten Hashioka to coś innego potrafi niż strzelać do swojej? Z Arsenalem swojak, z Bournemouth prawie też, ale Kamiński cudem wyjął a dziś znów, skąd oni go wytrzasneli
no chujowy strasznie jest, akurat wyszło ze w miare te mecze Luton oglądałem ostatnie i zawsze sie zastanawiam czy chłop by se w ekstraklasie poradził
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
na rumaku do europy
Dodano po 18 minutach 7 sekundach:
2-0
Dodano po 18 minutach 7 sekundach:
2-0
ale to jest coś pięknego jak Puszcza strzela bramkę po zaplanowanym sfg akurat z Lechem, którego trener przed meczem pierdolił że to 'w zasadzie nie są ustalone schematy tylko no piłka spada w pole karne i przez to jest groźnie'.
A Wisła Kraków widzę ładnie po trzecią porażkę z rzędu zmierza, wielkie 5 dla nich.
A Wisła Kraków widzę ładnie po trzecią porażkę z rzędu zmierza, wielkie 5 dla nich.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2024, 18:51 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- scam_sakawa
Wisła to już chyba się polubiła na dobre z Fortuna 1. Liga
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
wisła bez awansu ale za to z eliminacjami LE z pucharu polski, róbcie screeny
a Lech to chyba od przyjscia Rumaka jest najgorsza ofensywa w lidze co? Chyba nawet Ruch i ŁKS maja wiecej strzelonych bramek xD
a Lech to chyba od przyjscia Rumaka jest najgorsza ofensywa w lidze co? Chyba nawet Ruch i ŁKS maja wiecej strzelonych bramek xD
ta droga ide dalej
gdyby Warta nie rozkładała nóg w derbach to mieliby 1 gola w 6 meczach
Influencer.
Klasyczne ciężary na Majorce, trzeba będzie spuścić brazylijskich newgenów ze smyczy
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
- genocidegeneral
CO ONI ODJEBALI TERA XDDDDDDD
Znowu
oni chcą z tą piłka do bramki wejść?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- genocidegeneral
no i już się prawie zemściło jak Darder odpalił trzyfuntową armatę