Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Livescore 2115
Paryżanie do ssania kulek się nadają jednak tylko
bobek rób lachę
To co, wygląda że wszystkie dwumecze nadal otwarte, fajno
NO I KURWA MAMY TO
w rewanzu kylian na lawce
- ConeyIsland
Ale brandt mógł wbić aaajjj
Pięknie Barca
Nie zesrali się po dwóch gongach od PSG, chociaż po raz kolejny powtarza się ten schemat że chujowo zaczynają mecz albo druga połowę. Lewy dzisiaj ładnie.
btw cancelo felix niezle koczkodany za cholere bym nie chcial ich w swojej ekipie
Dodano po 1 godzinie 6 minutach 57 sekundach:
mamy camavinge i viniego
Dodano po 1 godzinie 6 minutach 57 sekundach:
mamy camavinge i viniego
Swoją drogą to dość wymowne, że wielcy kandydaci do ZP czyli Jude, Haaland i Mbappe zawiedli najbardziej w tych pierwszych meczach.
nie no jude nie zawiodl az tak, haland klasycznie poza gra, najgorzej chyba kylian grajacy za kare
- scam_sakawa
Myślę, że jednak Atleti przepchnie półfinał jakimiś karnymi
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jakby Barcelona przeszła PSG i wyłożyła się na jebanym Atletico to trochę xD za Xaviego chyba wszystkie 5 spotkań z nimi wygrane w lidze. Poza tym rewanz byłby u siebie, a Atletico w tym sezonie jest kurwa tragicznie na wyjazdach.
ale fajne mecze dzisiaj, bede ogladal Bayer-West Ham ale na lapku odpale Milan-Roma
yer a wizard, Harry
Właśnie jestem ciekawy tego Lever na tle średniaka angielskiego, no i Fabian nadal w bramce więc chyba też włączę
niestety myślę że Moeysi klasycznie nastawi team na zasieki, spokojny i prosty futbol, a nie ma Bowena do zgarniania tych długich piłek 
z drugiej storny West Ham doswiadczonko w Europie i bardzo dobry run. kocham xabiego, ale no muszą gdzieś w końcu spasć z rowerka, ostatni mecz przegrali 8 miesięcy temu
ale też treble by ładnie zawiązał historię 20 lat po tym jak rozjebali wszystko na ostatniej prostej. Berbatov, Ballack, Ze roberto, basturk, nowotny, butt, neuville
z drugiej storny West Ham doswiadczonko w Europie i bardzo dobry run. kocham xabiego, ale no muszą gdzieś w końcu spasć z rowerka, ostatni mecz przegrali 8 miesięcy temu
ale też treble by ładnie zawiązał historię 20 lat po tym jak rozjebali wszystko na ostatniej prostej. Berbatov, Ballack, Ze roberto, basturk, nowotny, butt, neuville
yer a wizard, Harry
Paqueta zaraz wyleci
bez kitu jak jemu sie grzeje czajnik
jeszcze po tym 1szym wejsciu dymil do sedziego
yer a wizard, Harry
czemu rafa silva siedzi jeszcze w benfice?