Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
a ja się bałem że postromanizm będzie nudny transferowo
- rozklad_gaussa
po mistrzostwach to wszedzie go beda grzac, juz wczoraj liverpool byl dzisiaj chelsea
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- Cz4rny1337
- Moderator
imio hajp mundialowy i za ten hajs by mogli ogarnać dwóch takich samych nie nazywająch się enzo
Oczywiście, że tak, ale nowi właściciele Chelsea chyba tak na razie mają, że lecą na hypie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
eeeeeeeeech romek wroc, huj ci na imie boehly
No jest grubo, Badiashile też podobno blisko finalizacji i dodatkowo Kante może podpisać nowy kontrakt 
-
Bisclavret
No podobno Chelsea kręci się też koło Dumfriesa więc kolejny z kategorii hajp po mundialu. Drugim zainteresowanym jest united, to mówi samo za siebie xd
myslicie, że jakby ktoś podpuścił to Boehly by wyjebał pół miliarda na Viniciusa?
o nim akurat już była mowa w zeszłym sezonieBisclavret pisze: ↑30 gru 2022, 17:22 No podobno Chelsea kręci się też koło Dumfriesa więc kolejny z kategorii hajp po mundialu.
- Cz4rny1337
- Moderator
Enzo Perez na ławce ma być w meczu benfici z braga, a Fabrizio podaje, ze Chelsea będzie próbowała pierwsza kupić Mudryka

W sumie to nie obraziłbym się, bo za dużo te Shakhtar chce, a mam wrazenie ze Arsenal moze tyle sypnąć. Moze wtedy skupia sie na tym Felixie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No i chuj no i cześć
Zawsze mówiłem że vini przerośnie wszystkich i będzie największym goatem
Ale za 200mln za sezon damn jeszcze brak podatku dochodowego tam chyba co? Ajjjc taki hajsik do łapy
Zawsze mówiłem że vini przerośnie wszystkich i będzie największym goatem
Ale za 200mln za sezon damn jeszcze brak podatku dochodowego tam chyba co? Ajjjc taki hajsik do łapy
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No za takie kosmiczne pieniądze to się nie ma co dziwić, bo każdy by w tym wieku skorzystał z okazji ustawienia następnych dwóch pokoleń rodziny. Tylko weź żyj w takie Arabii kurwa Arabii, chociaż Cristiano to tam na uboczu w luksusie będzie sobie mieszkał, albo tylko przylatywał weekendami na meczyki 
-
genocidegeneral
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Śmiesznie to wygląda

Wszystko jest kawałem oraz żartem
gra se normalne od 1 minutyCz4rny1337 pisze: ↑30 gru 2022, 18:43 Enzo Perez na ławce ma być w meczu benfici z braga, a Fabrizio podaje, ze Chelsea będzie próbowała pierwsza kupić Mudryka
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.