I liga i niżej

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Jurij Szatałow utrzyma Górnika Łęczna w I lidze?

Owszem
2
50%
A skądże
2
50%

Liczba głosów: 4

Awatar użytkownika
bloodyhell

Re: I liga i niżej

Post autor: bloodyhell »

o chuj chodzi z tą rafalalą i dzianymi typami
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no jak ona ex-pilkarzi Miedzi jej nie zapłacił i stąd szantaż zdjęciowy, to chyba nie jest wart pieniędzy nwm zatem o chuj im wszystkim chodzi
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

mateko pisze: 05 lip 2024, 10:22 Dani Ramirez nie będzie w nowym sezonie reprezentować barw ŁKS-u. Klub złożył zawodnikowi ofertę, ale Hiszpan nie zdecydował się z niej skorzystać.
Prawdopodobnie Wisła Kraków
Dani Ramírez po rozstaniu z ŁKS-em Łódź został zawodnikiem Manisa FK z drugiej ligi tureckiej.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Pogoń Grodzisk Mazowiecki może zaskoczyć, świetnie weszli w sezon będąc beniaminkiem
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
wujot
ave

a Polonia żegna trenera Smalca w najgorszy możliwy sposób
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

czemu w najgorszy możliwy?

Dodano po 3 minutach 9 sekundach:
w ogóle to se śledzę tę pierwszą ligę i wspaniały wyścig po spadek, o ile Polonia to pewnie ogarnie, ale taka Pogoń Siedlce czy Stal Stalowa Wola mają fatalny początek i każdy punkt będzie sukcesem (już czekam na powrót Tarachulskiego do Pogoni xd)
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
wujot
ave

Jose pisze: 13 sie 2024, 11:45 czemu w najgorszy możliwy?
kiedy chłop zrobił dwa awanse z rzędu z trzeciej ligi na zaplecze ekstraklasy, to był uwielbiany i noszony na rękach, a po jednym bardzo słabym sezonie, kibice się od niego odwrócili i na meczach śpiewali żeby wypierdalał i go jeszcze od frajerów cisnęli
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Ale to miał siedzieć za zasługi aż spuści klub z ligi? Imo niepotrzebnie w ogóle zaczynał ten sezon, bo w tamtym przecież do ostatniego meczu bronił się przed spadkiem i na poprawę się raczej nie zanosiło, teraz zaczął i wszystko w pizdę, mimo wzmocnień. Ziobro zdziwienia, a że kibicie nieeleganccy, no kurka rurka, kto by się spodziewał
Awatar użytkownika
wujot
ave

mnie pasowało żeby tam jak najdłużej siedział :D ale chodziło mi właśnie o te nieeleganckie zachowanie kibiców polonii
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

kurde, no rozumiem niechęć i "derby to tylko na służewcu, a polonia w chicago", ale czysto kibicowsko, to pewnie fajniej by się spuszczało wpierdol Polonii w Ekstraklasie niż nie wiem Puszczy czy tam Termalice jak awansuje, udało mi się załapać na chyba te ostatnie ligowe derby, no to klimat takiego meczu zajebisty
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

wujot pisze: 13 sie 2024, 12:28
Jose pisze: 13 sie 2024, 11:45 czemu w najgorszy możliwy?
kiedy chłop zrobił dwa awanse z rzędu z trzeciej ligi na zaplecze ekstraklasy, to był uwielbiany i noszony na rękach, a po jednym bardzo słabym sezonie, kibice się od niego odwrócili i na meczach śpiewali żeby wypierdalał i go jeszcze od frajerów cisnęli
To akurat prawda, dosyć szybko ludziom się skończyła cierpliwość. Fatalne zachowanie. Tylko, że w poprzedni sezon "na utrzymanie", wszedł lepiej, niż w obecny, w którym obiecał baraże. Osobiście czekałem na nowy skład, z nowym składem nic się nie zmieniło więc decyzja zupełnie naturalna. "Zrobił swoje i może wypierdalać" wobec "Ja się do dymisji nie podam". Koleś trochę spuścił w kiblu dokonania swoją postawą, nie da się ukryć. Kibice jednak chętnie pomogli.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

a ja nie do końca rozumiem skąd się bierze to megalomańskie przeświadczenie o tym, że oni muszą już teraz (i w ogóle) walczyć o awans do ekstraklasy :dunno: . te dwa awanse z rzędu to nie jest przecież skutek jakiejś hegemonii, tylko łut szczęścia/mocniejszy zwieracz na finiszu, a potem mierna konkurencja w czołówce. prawdę mówiąc bardziej bym zrozumiał, gdyby to taka Wieczysta znalazła się w podobnej sytuacji i tam zaczęłoby się obwinianie trenera; tu po prostu potrzeba więcej czasu na zbudowanie struktur i kadry (moim zdaniem jak chwalisz się podwojeniem budżetu, bo chyba tak było, a potem kontraktujesz Durmusa i myślisz, że na nim wjedziesz do esy, to nie jesteś do końca poważny)
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no wciąż nie zmienia to faktu, że Polonia się nie rozwijała, nie szła w lepsza stronę i usunięcie Smalca może w tym pomóc

na Wartę też kręcono nosem po zwolnieniu Tworka, a ostatecznie wyszli na tym lepiej wybierając Szulczka (ostateczny spadek to już smutna konsekwencja burdelu w gabinetach i atakowania rywali Martonem, kurwa, Eppelem)
vipdavid

Post autor: vipdavid »

To co dziś odpierdoliło w Przemyślu to woła o pomstę do nieba. :bag:

https://www.podkarpacielive.pl/pl/wydar ... arzom-grac

Bo paru karków się wściekło :shock:
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Właśnie miałem o tym pisać, jeśli to prawda, a wszystko wskazuje że tak to trochę cyrk.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
wujot
ave

przecież to okręgówka, kogo to obchodzi :dunno:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Niedźwiedź out, Szulczyk in, as Pyton reports
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Polonia bytomska w tym roku awans róbcie skriny
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

tego nie wiem, ale no co sobie z buta weszli Wieczysta i Pogoń Grodzisk Mazowiecki do tej ligi to szacun. Jeszcze Wieczysta to wiadomo, jest tam komu grać, Peszko chyba bardziej nie przeszkadza niż pomaga, o tyle ci drudzy to tam patrzę na skład i nie są to znane nazwiska (chyba że Przyrowski, ale on już raczej trener bramkarzy), a Sasal sobie ich poukładał bardzo fajnie. Pewnie prędzej krakusy to dowiozą do 1 ligi niż oni, ale no imponujący początek.
tacocabana

Post autor: tacocabana »

Arka dzis tragicznie, tak jak po czwartku przewazajacym uczuciem byla frustracja(i gniew na sedziego) to dzisiaj po prostu wstyd, coraz mniej argumentow po stronie sympatycznego lobo
j6k
ODPOWIEDZ