raczej ich nie znajdziesz juz. Chyba ze Arte zrobi reupload, a robia jakos raz na rok.
BHZ - NELLY (Prod. by KazOnDaBeat)
raczej ich nie znajdziesz juz. Chyba ze Arte zrobi reupload, a robia jakos raz na rok.
-> hiphop.de i ich kanal na youtubie
Mialem 7 lat jak wyszedl ten kawalek, takze ciezko.
W 2013 roku Megaloh nagrał swoją interpretację tego kawałka.jogi pisze: ↑02 maja 2020, 14:58 Miku, kojarzysz może skład 44 da mess? Dawno temu puścili kozacki singiel:
https://youtu.be/iGqc5r58tqc
I amba... później kojarzę że nagrali coś jako Da Force (???) Chyba? Pamiętam że mocno się tym kawałkiem jaralem.
Pamiętam solową działalność Charnella od czasu wyjazdu do USA i późniejszego powrotu. Gość próbował wrócić do dawnej formy, ale już nie miał słuchaczy których by zainteresował, a półamatorskie teledyski nie poprawiały sytuacji, jednak o tym projekcie kompletnie zapomniałem, a jest dość ciekawy z perspektywy czasu. To bodaj jedna z pierwszych płyt na której udzielał się Bonez MC. W ogóle Jentown Crhyme Records wydało pierwsze solo Boneza - Mehr Geht Nicht w 2008 roku, a założycielem labelu - o czym kiedyś chyba słyszałem - był Polak, Łukasz Adamski. Jednak nie mogę teraz trafić na żadne info o nim, a to, że polski krytyk filmowy ma takie same imię i nazwisko, szukania nie ułatwia