Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

UlicaRzadzi

Re: Fifa

Post autor: UlicaRzadzi »

Kurwa mać, jeśli będą ikony tylko za jakieś zadania sezonowe i zapewne będą ograniczone czasowo, to jest to gorsze od sbc. Już, żeby nie podbijać ceny tych ikon mogli by wyjebać zwyczajnie przepalenie ikony i coś tam dorzucić. Fatalne to jest.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Ja se obecnie pykam czymś takim i generalnie polecam.
Spoiler
Obrazek
W grze najczęściej zmieniam na formację 4231 wąska, gdzie na lewej gra Barnes, na prawej Gnabry, Reus jako środkowy ofensywny i Werner na napadzie.

Generalnie jeśli miałbym kogoś wyróżnić to na pewno:

- Lenglet - kozak niesamowity.
- Roussillon - fenomenalny.
- Witsel - IMO to może być najlepszy ŚPD w grze (poza ikonami), świetnie odbiera piłkę, dodatkowo 4x4 gwiazdki.
- Reus - kocur, polecam z całego serduszka.

Jeśli chodzi o Barnesa. Kupiłem go, bo chciałem przetestować jakąś nową niedrogą ikonę. Generalnie jest niezły, ale jak kupię Zole 87 to wrzucę go na napad, bo IMO tam będzie znacznie lepszy niż na boku pomocy. Czasem jest trochę ociężały, ale przy swoim tempie gość jest niesamowicie silny, ciężko go przepchnąć. Wykończenie bez zarzutu, tak samo podanka. Myślę, że jego docelowe miejsce na boisku to środek napadu, na razie jednak nie będę tego testował, bo Werner ma za cienkie podania, żeby go umieścić na boku.
Sensei życia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Zola tylko 85
Spoiler
Obrazek
u mnie Kante wczoraj wpadł i faktycznie jest dużo większym kozakiem niż te Allany i inne wynalazki

testuje teraz 3-5-2 wgl i jest ciekawie

szkoda że taka chujowa drużyna tygodnia, bo nawet nie ma co czekać na picki
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

No nie mów że darmowy if Semedo by Ci nie siadł
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 18:03 przez kapec, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

no tak średnio, bo nie na tą strone co potrzeba :dunno:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Racja, mój błąd

Te TOTW to kurwa beka, Sarabia strzela bramkę + 2 asysty, Veratti 0 asyst 0 bramek
i kto z PSG mógł dostać IFa :bowdown:

A co do pozycji to Traore na RB też ciekawy pomysł EA.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Rozkurwia mi łeb ten delay, napisałem do UPC

30 minut w meczu było idealnie, aż zachwycony byłem, a potem chuj i gracze jak w smole

Jebana kurwa mać
Obrazek
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

nie wiem w jakim mieście siedzisz, ale mój ziomeczek z WWA co ma najlepsze możliwe łącze z UPC też ma ostatnio nieregularne problemy z wahaniami pingu, tylko że go to nie dotyka w FIFIE bo w nią nie gra, a w Gran Turismo
może odpal sobie pingplotter albo coś i prześledź jak to wygląda na wykresie to wtedy będziesz mógł z konkretnymi zarzutami dzwonić bo chuj wie czy to ich wina czy po prostu serwery EA walą w chuja
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

kurwa ja zmienilem mieszkanie, a co za tym idzie dostawce i nie gralem w 19 zeby porownac czy na multimedii bylo to samo, ale jest dramat

najgorzej jest jak mecz rozpocznie sie normalnie, a po jakims czasie "zwolni", albo hitem bylo jak wczoraj mialem mecze jak raz bylo tak, raz tak. Czulem sie jak odbiorca pomaranczy od testo

Ogunie przez to mam wrazenie, ze co mecz gram w inna gre
Obrazek
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

Kurwa, kupić kogoś z piemonte do SBC w tym momencie jest niemożliwe. Znaczy można, za 10k, ale nawet snajpienie nic nie pomaga.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
Leaf

Post autor: Leaf »

ja kupiłem buffona i ruganiego po 8k, wpadli z paczek werner, gundogan, alex telles i coś tam, ładnie
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

Dobra, udało mi się wylicytować. Z paczek oczywiście wielkie nic :rotfl:

@edit zrobiłem sobie SBC ważne mecze z Romą. No i wpadł De Light czyli około 25k do przodu :bowdown:
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

del.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 17:37 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

śródmieście (niedaleko stadionu) obecnie i nie mam niestety mozliwosci na ftth od orange

no napisalem do nich w ciemno, zeby zmienili na ipv4, nie wiem cos poklikali w ten komputer, ale bez odzewu, musze chyba zadzwonic
Obrazek
UlicaRzadzi

Nie wiem jak to jest, ale u mnie na kablu gra jest taka dość wolna, ale na wifi zapierdala równo i gra jest szybka. Mam internet z plusa, grałem trochę na kablu i sobie pomyślałem, że przerzucę się na wifi i na tym zostanę. Dziś ten wielki dzień i nagrody, wieczorem sobie otworzę jak wrócę, oczywiście z sbc wczorajszego gówno mi wyleciało, jedyny plus, że miałem gości z Liverpoolu i Piemonte. I tak z tych dzisiejszych nagród wypadnie maksymalnie jakaś karta 84, bez wartości.
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

da się w tym gównie konstruować akcje czy tylko kontra?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
UlicaRzadzi

Za nagrody:
-Picki Defoe, mogłem jeszcze ewentualnie wybrać jakiegoś bramkarza 81 + ten PO z meksykańskiej mogłem wybrać jakiegoś Austriaka 82
-paczki FC, najlepszy Milinković z Lazio i nic, więcej już nawet nie zwracałem uwagi, takie dno
-DR, wziąłem niewymienne i tam leciały ekrany maksymalnie, ale mam jakieś karty przynajmniej do przepalenia, chyba z 2x85
-za ważne mecze, najdroższy Joao Felix, jeszcze było to sbc Volta i tam padł pierwszy walkaout, dziękuje EA, bo ja zobaczyłem Koreańską flagę, to mogłem już wyłożyć lachę na brak trafów, dobrze, że wymienny. Zagram jedne FC i opchnę póki to drogie. fajna sprawa.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Czy jak jutro dobije sobie brakujące punkty do kwalifikacji FUT CHAMPIONS to będę mógł się zapisać jeszcze na ten weekend?
Sensei życia
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

Alex Telles, Handanovic, Ozil, Tolisso, Rakitic. Przyjemne Wazne Mecze.

btw. [mention]Blazfm[/mention] co ty odjebales ze swoim transferprofitem

WITAM W KLUBIE MORDO
Spoiler
Obrazek
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

FÜRDIEGANG pisze: 10 paź 2019, 23:50 btw. @Blazfm co ty odjebales ze swoim transferprofitem
Spoiler
Obrazek
:dab:
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
ODPOWIEDZ