Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Prawda, że ten wywiad u Winiego słabo wyszedł, ale to wyżej przy 18L featuring Sokół jebłem XD
- Moltisanti
Ten wjazd sokola 
- CeHaTeHaCe
- gods bidness
Mesowi spoko wyszło, a ten tu w ogóle niepodobny.
- Karko_Nape
Na wywiadzie z winim mozna było sie zastanawiać że jest przećpany albo naćpany i że ma jakieś stany lękowe, ale na wywiadzie dla ELLE wygląda w miarę normalnie a w oczach ten sam strach. To jest przestroga dla małolatów - możesz sobie hustlować, ruchać, mieć dobre pióro i nawet wybić się poza swoją branże i robić ruchy dalej. Na koniec jak życie będzie chciało cię dojechać to i tak cię dojedzie a ty bedziesz robić z siebie błazna za kilka k wyswietleń które nawet nie idą na twoje konto.
PS. mam takie wrażenie że ostatnie 10 lat kariery mesa to masowa shizofrenia, jak gdzies czytam teraz wypowiedzi ludzi to wydźwięk jest taki "tak właściwie to mi nie siadał ale opinia ogólna była taka że trzeba mieć do niego szacunek" i mam wrażenie że większość ludzi miała do niego taki stosunek
PS. mam takie wrażenie że ostatnie 10 lat kariery mesa to masowa shizofrenia, jak gdzies czytam teraz wypowiedzi ludzi to wydźwięk jest taki "tak właściwie to mi nie siadał ale opinia ogólna była taka że trzeba mieć do niego szacunek" i mam wrażenie że większość ludzi miała do niego taki stosunek
- Oportunistycznyebaka
Równie dobrze mógł być pod silnym wpływem leków antydepresyjnych. Trochę to smutne, że u winnego nie zarapuje zajawkowo „bo to nie jest rapowanie za zawołanie”, a bierze udział w jakiejś żenującej zabawie dla wątpliwej jakość magazynu.
Z tym Mesem to niestety jest tak, że gdy już człowiek dorośnie i nie patrzy na niego wzorkiem zafascynowanego małolata, gdzie wtedy te +|-10 lat różnicy robiło bardzo wiele w postrzeganiu go jako osobę idola, opiniotwórce, to tylko patrzy z politowaniem na lekko karykaturalny czalokształt. Oczywiście on muzycznie dalej potrafi zrobić świetne rzeczy i nikt nie wmówi, że jest inaczej, bo warsztatowo jest raperem kompletnym i zawsze potrafił zrobić rap przez duże pe.
Z tym Mesem to niestety jest tak, że gdy już człowiek dorośnie i nie patrzy na niego wzorkiem zafascynowanego małolata, gdzie wtedy te +|-10 lat różnicy robiło bardzo wiele w postrzeganiu go jako osobę idola, opiniotwórce, to tylko patrzy z politowaniem na lekko karykaturalny czalokształt. Oczywiście on muzycznie dalej potrafi zrobić świetne rzeczy i nikt nie wmówi, że jest inaczej, bo warsztatowo jest raperem kompletnym i zawsze potrafił zrobić rap przez duże pe.
- scam_sakawa
Tak było, jak na slg w 2011 pisałem, że nie rozumiem fenomenu Mesa to jechano mnie z góry na dół i nazywano debilem (to słusznie, ale nie powinno to mieć miejsca z powodu nielubienia Mesa jednak).Karko_Nape pisze: ↑17 sie 2024, 9:41 PS. mam takie wrażenie że ostatnie 10 lat kariery mesa to masowa shizofrenia, jak gdzies czytam teraz wypowiedzi ludzi to wydźwięk jest taki "tak właściwie to mi nie siadał ale opinia ogólna była taka że trzeba mieć do niego szacunek" i mam wrażenie że większość ludzi miała do niego taki stosunek
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mes tak jak nierówny jako raper, tak i jako człowiek, jakby miał w miarę sprawny mózg ale powbijaną w niego całą masę gwoździ, jak odpale sobie numer typu smak życia albo zamknięcie albo jakiś inny refleksyjny to można pomyśleć że całkiem niegłupi gosc z niego, ale ciężko sobie wyobrazić że miałby być idolem kogoś, kto przesłuchał cały album xd
- bilderberg
Bo mes to nigdy nie był jakiś og kozak tylko zwykly pizduś który udawał kogoś o kim się naczytał/nasłuchał a scena była taka że to przeszło i na takim farmazonie przeleciał parę lat.
jak mowisz o 2015-2024 to juz masa ludzi mowila ze gowno robi, kwestia tych poprzednich lat ze miał dobre albumyKarko_Nape pisze: ↑17 sie 2024, 9:41 PS. mam takie wrażenie że ostatnie 10 lat kariery mesa to masowa shizofrenia, jak gdzies czytam teraz wypowiedzi ludzi to wydźwięk jest taki "tak właściwie to mi nie siadał ale opinia ogólna była taka że trzeba mieć do niego szacunek" i mam wrażenie że większość ludzi miała do niego taki stosunek
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- gods bidness
Elle pewnie płaci, a Wini nie.Oportunistycznyebaka pisze: ↑17 sie 2024, 9:54 Trochę to smutne, że u winnego nie zarapuje zajawkowo „bo to nie jest rapowanie za zawołanie”, a bierze udział w jakiejś żenującej zabawie dla wątpliwej jakość magazynu.
https://glamrap.pl/dramat-mesa-raper-po ... logicznej/
No cóż, któż by się spodziewał, że jego styl życia + bycie mega bucem tak się skończy...
No cóż, któż by się spodziewał, że jego styl życia + bycie mega bucem tak się skończy...
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nie wytrzymał, atencja wygrała xD
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
^ bez kitu, pochwal się na social mediach że obecnie prowadzisz życie bez telefonu xd
nieważne sprawy dla mesa to jak np ukraincy coś robią źle
Za małolata mi imponował później raczej śmieszył. Jednak życzę mu żeby się ogarnął lepiej późno niż wcale. Czas najwyższy żeby przestał grać te swoje kreacje i odnalazł siebie. Nawet jeśli na samym końcu okaże się, że nie jest żadnym typem tylko tym zwykłym Piotrem.
no smutno się patrzy na jego poczynania. jeden z moich ulubionych raperów, a leci na łeb, na szyję ogólnie. ciekaw jestem nowego albumu