Esport Livescore

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
PSZ

Re: Esport Livescore

Post autor: PSZ »

Wydaje mi się, że TF zamiast neeko w chuj lepiej by było dla SKT.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

lecimy, draft imo spoko dla g2
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Kaisa leona
Xayah raakan
Resident sleeper

XD wlaczylem pl stream pierwszy raz na tych worldsach, jak oni pierdola xD g2 przegrywa, a oni mowia ze robia z skt kukielki
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

no z tym przegrywają to bym tak jednoznacznie nie powiedział, g2 chce opóźniać i pomimo tego że w danym momencie byli słabsi 5v5 to ładnie sobie to zrekompensowali rotacjami(bot inhib >>>>>>>> baron jak jeszcze enemy nie wzięło nic z barona na mapie to jest to super wymiana na korzyść g2) a ten ryze będzie kurwa potężny w late game

@
naaaaaaaaaajs one kurwa
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

JAKI MŁYN
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

:cool:
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Malloy pisze: 03 lis 2019, 11:36LETS GO G2
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
moxxi

Post autor: moxxi »

Nie wiem czy widziałem bardziej obrzydliwego Ryze niż tego co Caps gra :bag:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

wbijam sobie na stream polsatu zobaczyć kto tam dzisiaj na analyst desku a ten kurwa jakieś reklamy ulepione z gówna, nie polecam

[mention]dwupak[/mention] jak tam to przegrywanie g2?
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Naprawdę, nie oglądajcie tych polskich wannabe casterów, szkoda nerwów :bag:
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Rossi

Post autor: Rossi »

moxxi pisze: 03 lis 2019, 12:53 Nie wiem czy widziałem bardziej obrzydliwego Ryze niż tego co Caps gra :bag:
doinb był lepszy imo
Awatar użytkownika
dwupak

Ale z czym ty sie klocisz xD no wygrali, ale jak to sie ma z tym, ze przez 20 minut to skt prowadzilo gre. G2 poza capsem nie robilo nic, nie potrafili wykorzystac tego co on im dawal. 2 siedzi na capsie, g2 w 4 szukaja niewidzialnego przeciwnika, chociaz mozna bylo sie domyslec, ze tam nikogo nie ma

Przegrywanie nie znaczy stomp, ale przegrywali. Do ktorejs minuty jedyne osiagniecie g2 to byl inhib, podczas gdy skt mialo infernala, nashora i panowanie na mapie

^^odpalilem sobie na testa wlasnie po kilku mies xD jestem za wyjebaniem komentatorow, ktorzy nigdy nie grali na high elo bo moga sie wyuczyc wszystkich spelli w tej grze, ale nie rozumieja co i czemu sie dzieje, bezmozgie ogladanie gry i ulomne staranie przeniesienie tego na komentarz.
Ostatnio zmieniony 03 lis 2019, 12:59 przez dwupak, łącznie zmieniany 1 raz.
to ja
moxxi

Rossi pisze: 03 lis 2019, 12:58
moxxi pisze: 03 lis 2019, 12:53 Nie wiem czy widziałem bardziej obrzydliwego Ryze niż tego co Caps gra :bag:
doinb był lepszy imo
Chodziło mi o to że Caps gra nim strasznie chujowo (albo raczej straszne drewno) i równie dobrze mógłby grać Trynde, ale ciesze się że już G2 nie tknie tego Ryze , Doinb kot, wiadomo :oops:
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
recklezz

Post autor: recklezz »

W momencie gdy był pisany post dwupaka to faktycznie Skt prowadziło gre, więc nie wiem po co te pseudo kozaczenie - łapanie za słówka panie koniec. Co do meczu to już widać, że powinien to być długi pojedynek.

2 mapa Skt @ 1,60 1xBet za dwie stowki
Awatar użytkownika
dwupak

Caps ma zajebistego rajza, nie rozumiem. W ogole ten czlowiek ma trzeci zmysl i ja mu tego zazdroszcze xD bo ja moglem smurfowac na d2 west, on moglby smurfowowac na top 1 eu. Ogromna przepasc
to ja
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

ziomek oni w goldzie byli na even cały czas, skt miało presje cały czas będąc silniejszymi 5v5 i zamiast robić z tego przewagę to właśnie g2 ich rozgrywało trejdując objectivy bez walki za każdym razem, mieli otwartą mape kompletnie na bocie i topie, za każdego drejka czy nashora brali jakieś wieże i dla lepiej skalującego się team compu to były wszystko winy zwieńczone otwartym ihibem na bocie który sprawił że nashor był juzles i zrobił presje przy ostatecznej walce zmuszając skt do błędu
moxxi

dwupak pisze: 03 lis 2019, 13:03 Caps ma zajebistego rajza, nie rozumiem. W ogole ten czlowiek ma trzeci zmysl i ja mu tego zazdroszcze xD bo ja moglem smurfowac na d2 west, on moglby smurfowowac na top 1 eu. Ogromna przepasc
Taki sposób gry mi nie siada, ciągle na boczku, tutaj ZaKrZyWiEnIe WyMiArU ( :lol: ) i elo , SKT niech weryfikuje bo Ryżego na pewno już G2 nie dostanie

Myślicie że Pantheon kiedykolwiek przejdzie do gry? :oops:

E dobra chuj, oddali Rajza znowu :what:
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

trochę dmg mi brakuje teraz w tym compie g2, mam nadzieję że się mylę
Awatar użytkownika
dwupak

Koniec ale to ze g2 mialo lepszy late nie znaczy, ze przegrywanie = wygrywanie bo pozniej wygraja xD no i ten teamcomp. Przegrali linie zaja rakan, jankos nie zrobil
Nic jako reksai (tu chyba kazdy sie zgodzi, ze to early mid champ i ona w late traci niesamowicie), kled na renektona tez jest dobrym match upem w early, a mimo to nie zdobyli zadnej przewagi, grali pod scalling. I dlatego napisalem, ze przegrywali (bo przegrywali, w goldzie tez byli behind, malo ale byli. Przypominam, ze ja napisalem „g2 przegrywa”, a nie „ale g2 dostaje wpierdol”
to ja
moxxi

Ostatnio podobny teamcomp grało bodajże Griffin z IG i rzeczywiście brakło DMG, mnie cieszy :joint:
ODPOWIEDZ