Wieksza beka z tego że wyjdzie zara z tego dołka i przez następne 3 płyty będzie pierdolil że swoje przeleżał.
Mata
Re: Mata
Kurwa gość miał przy sobie półtora grama trawki a ja tu czytam że będzie wąchać kraty
ładnie się powyswietlali co niektórzy.
Wieksza beka z tego że wyjdzie zara z tego dołka i przez następne 3 płyty będzie pierdolil że swoje przeleżał.
Wartych kilka milionuw euro na CZARNYM RYNKU. Rzecznik prasowy KWP w Warszawie podkreśla, że wykrywanie szeroko zakrojonych przestępstw narkotykowych to jedno z największych wyzwań, z którym musi zmierzyć się polska policja, a ostatnie działania może potraktować jako celne uderzenie w podziemie narkotykowe.
Może to zacznie jakąś sensowną debatę nad tym, czy karnie za posiadanie ziułka ma jakikolwiek sens. Jak złapią Sebę albo jakiegoś studenciaka z gietem (takich przypadków jest kilkadziesiąt tysięcy rocznie), to opinia publiczna ma wjbn, wiadomo, ale tutaj problemy (i tak nic mu nie zrobio) z tego powodu ma GŁOS POKOLENIA.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2022, 10:57 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
skoro Bałagane (bez żadnych koneksji zwykły chłopak z Muranowa ktory pomaga mamie, wcale nie z bogatego domu) oskarżony o handel kokainą na dużą skalę któremu groziło 10 lat, aresztowany wskutek planowanej tygodniami operacji służb specjalnych, znalazł jakoś sposób żeby ot tak wyjść sobie z aresztu bez żadnych zarzutów i jeszcze go przeprosili za pomyłkę (nie wiem jak to zrobił, może faktycznie go z kimś pomylili bo przeciez nie współpracowałby z oskarżycielami), to co dopiero syn członka "wymiaru sprawiedliwosci"
- piernikowyskoczek
prześladowania opozycji ciąg dalszy
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- filipthekiddo
nikogo nie zabiła a jednak zakazana
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Akurat SBM wątpię by było zadowolone ze Matczak poszedł w gibony. Nawet na HM2 kompletnie go nie ma.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- piernikowyskoczek
co na to McDonald's?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Solar/Białas nie byłoby też pewnie zadowolone ze śmierci Solar, geniusz tego człowieka nie zna granicRIVALDO111 pisze: ↑28 sty 2022, 11:16 Akurat SBM wątpię by było zadowolone ze Matczak poszedł w gibony. Nawet na HM2 kompletnie go nie ma.
Solar "Pierwotnie finałem miała być sfingowana śmierć"
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Co innego sfingowana śmierć a gibonowy raper który jest dla Ciebie ważny. W interesie Białasa i Solara jest by to rzucił , bo już wiele wpisów na necie nastków , że chcą starego Mate a nie skute bobo.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- gods bidness
Przede wszystkim nie wierzę, że on jest taki głupi i sobie nie załatwił zaświadczenia, że jest "leczony" i recki na medyczną, jak większość raperów-jaraczy, więc pewnie go zaraz wypuszczą, a towar za miesiąc zwrócą, uznając, że nie mają jak potwierdzić czy to zioło z apteki czy nie. Ale w nagłówkach fajniej wygląda ZAATRZYMANY ZA NARKOTYKI, wiadomo.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chciałbym zobaczyć wywiad z ojcem Maty dlaczego tak strasznie jego syn poszedł w gibony. Ciekawa sprawa.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2022, 11:32 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.
- marco_pantani
nie zdziwiłbym się, resortowe dzieci myslą że są bezkarnegods bidness pisze: ↑28 sty 2022, 11:30 Przede wszystkim nie wierzę, że on jest taki głupi i sobie nie załatwił zaświadczenia, że jest "leczony" i recki na medyczną, jak większość raperów-jaraczy