Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Re: Bedoes x Lanek - Opowieści z Doliny Smoków (2019)
Fali propsów raczej ciężko się spodziewać.
Haaatfu! Na to gówno.
Haaatfu! Na to gówno.
A Bedi się nie przejmuje hejtami, złoto w preorderku wpadło, za chwilę platyna, trasa w 2020, przytuli znowu kilkaset koła i będzie zadowolony. Bo w rapie chodzi aby z roku na rok zarabiać więcej a nie trafiać w gusta bardziej wysublimowane niż te małolatów w wieku 10-20 lat, elo
płyty nie sprawdziłem i raczej nie sprawdzę bo już nie słucham polskich rapów w większości, odniosłem się tylko do opinii tutaj, które mnie nie dziwią
płyty nie sprawdziłem i raczej nie sprawdzę bo już nie słucham polskich rapów w większości, odniosłem się tylko do opinii tutaj, które mnie nie dziwią
jakbym miał wyróżnić jakiś pozytyw z tej płyty to ten refren z kawałka Wschód jest całkiem fajny no ale i tak poprzedza go gówniana zwrotka
Najgorsze jest to, ze dalej będzie robił gówno NO BO PRZECIEŻ MIAŁEM 4 KAWAŁKI W TOP 4 SPOTIFY A WY CO HEJTERZY ZAZDROŚCICIE?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Bedi pochwal się jak to zrobiłeś że z ulubionego mojego polskiego rapera stałeś się najbardziej znienawidzonym. Wiem że to czytasz, powiedz, proszę.
Bedoes & Lanek - VOGUE
Spoiler
- zemsta1kadluba
Bo idealnie trafia tą płytą w gust dzisiejszych 15 latków i oni mu nabiją i wyświetlenia i hajs z płyty, plus za ten wers o gejach liżą mu dupę wszelkie dziennikarzyny muzyczne.
A to że płyta jest chujowa i stać go na więcej to inna sprawa, ale po co naprawiać coś co działa, w sensie przynosi pieniądze?
mołpy są kozackie
No ja to właśnie doskonale rozumiem i ubolewam jednocześnie 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Nawet jaglak się złapał na teledysk hehe, Vogue fajny kawałek a teledysk fresh w chuj
o kurwa, włączyłem tę anarchię i się wyjebałem ze śmiechu

wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
no ten numer i klip to
generalnie Borek balansuje na linii często w tych numerach i no czasem zaliczy właśnie wpadki w stylu tej nieszczęsnej anarchii (i niestety pewnie z 1/3 płyty jak nie lepiej), ale jak uda mu się utrzymać równowagę to jest ogień
generalnie Borek balansuje na linii często w tych numerach i no czasem zaliczy właśnie wpadki w stylu tej nieszczęsnej anarchii (i niestety pewnie z 1/3 płyty jak nie lepiej), ale jak uda mu się utrzymać równowagę to jest ogień

wleciał teraz hiszpański numer, nie mam słów na tego typa
bedoes jak chce to potrafi dobrze złożyć i polecieć numer, ale problem w tym, że całkowicie czapa mu się odkleiła.
wrzuciłem tekst w translator
może i dobrze, że to po hiszpańsku i nic nie rozumiem 
wrzuciłem tekst w translator
Spoiler
Poznaj mojego smoka
Moi bracia kochają szaleństwo
La-la-la, gang-gang-gang
Moi bracia kochają szaleństwo
La-la-la, gang-gang-gang
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Bedoesowi by się przydał taki Steez, czy nawet ten typ do Muzyki Współczesniej na executive producera przy następnych projektach myślę.

^
^^niee, o producenta wykonawczego (może producentów nawet) mi chodzi, gdzieś w wywiadach pezet chyba rzucił nazwiskiem
^^niee, o producenta wykonawczego (może producentów nawet) mi chodzi, gdzieś w wywiadach pezet chyba rzucił nazwiskiem

Przeczytałem ten post i pomyślałem, że no niemożliwe żeby cały czas wałkował te urojenia od tych tysiącach skurwysynów którzy chcą go zabić.
Przesłuchałem ten wysryw i gdyby mnie dopuścili do bedoesa na długość ręki to bym go zajebał. Po co taką muzykę robi. Tak bardzo to jest słaba płyta.
- przedszkolanek
[mention]daveyo[/mention] przesłuchałem, jutro (dzisiaj w zasadzie, ale po spanku) recenzja
[mention]przedszkolanek[/mention] czekam jak na gwiazdkę, wierzę w Ciebie.
przez te płytę przedszkolanek usnął na wieki...