Tatuaże

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
krakowski łotr

Re: Tatuaże

Post autor: krakowski łotr »

Jak się dziaracie to trzymacie się jednego stylu? Np robicie brzuch w old schoolu i potem lecicie klatę, ramiona też w old schoolu, ew zbliżonym stylu czy macie wyjebane i robicie wszędzie lużne wrzutki?
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

krakowski łotr pisze: 01 lis 2020, 16:13 Jak się dziaracie to trzymacie się jednego stylu? Np robicie brzuch w old schoolu i potem lecicie klatę, ramiona też w old schoolu, ew zbliżonym stylu czy macie wyjebane i robicie wszędzie lużne wrzutki?
Teraz jest trochę inaczej. Ludzie się umawiają na np. cały rękaw i robią w jednym stylu.
Mam czterdzieści lat, pierwszą dziarę robiłem w wieku lat szesnastu, odwiedzając studio Maya Tatoo razem z Mamą.
Ciężko przez tyle lat trzymać się jednego stylu, tym bardziej, że na przestrzeni czasu zmieniają się rzeczy, które nam graficznie imponują.
Chociaz gdybym teraz mógł, to wszystko poszłoby w stylistyce Trash Polki, bo najbardziej mi odpowiada.
A już sucha odpowiedź - nie, mam na sobie różne style. Dbam tylko o to, żeby się nie gryzły, czyli nic dimetralnie różnego w zbyt bliskiej odległości.
Biesprym pisze: 25 paź 2020, 11:22 To co Godhand dorysowujemy drugą piłeczkę? Pomiędzy dorzucimy siusiaczka i będziesz mega wtedy fajniusi, z dwoma kulami i królem strzelców w środku. W mega artystycznej formie jestem, jedziemy?
:lol:
Ależ ja jestem cały czas fajniusi. A siusiak się tam nie zmieści. Przynajmniej taki mi znany.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

krakowski łotr pisze: 01 lis 2020, 16:13 Jak się dziaracie to trzymacie się jednego stylu? Np robicie brzuch w old schoolu i potem lecicie klatę, ramiona też w old schoolu, ew zbliżonym stylu czy macie wyjebane i robicie wszędzie lużne wrzutki?
ja myslalem nad tym, zeby zrobic jedna reke w oldschoolu, a druga w irezumi. Ale najwiecej wrzutek robie wlasnie luznych, co mi w bani siedzi albo podjaram sie z projektow tatuatora
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
krakowski łotr

To ja obecnie mam tak, że na torsie mam dwie wrzutki w oldschoolu i góre ciała bym chciał zachować w podobnym stylu a na nogach mam lużne wrzutki całkowicie w innym stylu. Póki co też nie mam wydziaranych widocznych miejsc. Jak ubiore koszulke i długie spodnie to nic nie widać.
elkacpero

Post autor: elkacpero »

Czy ktoś z Was miał tak, ze po dziabanku nie przyjął się mu tusz? Jestem 2 tyg prawie po sesji, rana już się zagoiła, natomiast mam wrazenie, ze moja skóra ten tusz wyrzuciła, zreszta już gdy się łuszczyla to miała silna barwę tuszu :shock: co może być przyczyna?
Awatar użytkownika
krakowski łotr

elkacpero pisze: 02 lis 2020, 8:32 Czy ktoś z Was miał tak, ze po dziabanku nie przyjął się mu tusz? Jestem 2 tyg prawie po sesji, rana już się zagoiła, natomiast mam wrazenie, ze moja skóra ten tusz wyrzuciła, zreszta już gdy się łuszczyla to miała silna barwę tuszu co może być przyczyna?
Raczej indywidualna reakcja organizmu i to nie jakaś nadzwyczajna. Zdarza się tak, że np wypełnienia po wygojeniu trzeba poprawić bo skóra oddała dużo tuszu albo takie drobne minimalne kreski które robił tatuator się nie przyjmą. Nie słyszałem jeszcze o studiu które by nie oferowało darmowej poprawki właśnie w takich sytuacjach.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

elkacpero pisze: 02 lis 2020, 8:32 Czy ktoś z Was miał tak, ze po dziabanku nie przyjął się mu tusz? Jestem 2 tyg prawie po sesji, rana już się zagoiła, natomiast mam wrazenie, ze moja skóra ten tusz wyrzuciła, zreszta już gdy się łuszczyla to miała silna barwę tuszu :shock: co może być przyczyna?
normalna sprawa, kolory tuż po są bardzo intensywne, potem trochę bledną na czas gojenia, żeby wrócić po kilku tygodniach. także bez spiny, poczekaj z 2 miesiące jeśli wtedy kolory nie wrócą to możesz podejmować jakieś kroki
elkacpero

Post autor: elkacpero »

wiesz co, w tym wypadku chyba kolega wyżej ma racje. podeslalem fotki mojemu dziabmenowi i sam stwierdzil, ze takich ubtykow nie widzial jeszcze :lol: co prawda wiekszosc byla wykonana jedna igla i to podobno calkiem normalne, ja tam sie nie znam. za miesiac poprawka i zobaczymy :)
Awatar użytkownika
oyama

u mnie kolory na prawym udzie nie przyjely sie najlepiej. To byla chyba moja druga dziara w zyciu i trzeba ja poprawic, ale czekam az pobledna jeszcze bardziej i wtedy bedzie mozna wejsc bez spiny. Z kolei na drugim udzie tez mam kolorki i wszystko sie zajebiscie zagoilo, praktycznie zero ubytkow
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Dimbley

Post autor: Dimbley »

https://pin.it/ljoct7K

Kojarzycie kto w PL (najlepiej Wrocek) robi takie łączenie stylów?
Awatar użytkownika
konrad

Post autor: konrad »

Trochę nie wiem o jakie łączenie stylów chodzi, bo to dosyć spójnie wygląda. Odpowiedzią na taki podobny do ołówkowego szkicu, czarno-szary tatuaż we Wrocławiu jest Kanz, nikt lepiej w tym mieście nie potrafi cieniować.
Dimbley

Post autor: Dimbley »

Chodzi mi o łączenie czarno-białego tatuażu z kolorowym. Zwykle, gdy przeglądam prace to są albo w takie albo takie, a mocno mi siedzi ten konkretny przykład.
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Swiezynka
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

Spoko bardzo. Gdzie robiłeś ?
peterkurten

U Bartka Kosa.
Awatar użytkownika
krakowski łotr

To Tesla?
peterkurten

Tak

Więcej niż trzy znaki
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Nie wiem dlaczego ale facebook mi wyświetlił post straży narodowej
Straż Narodowa
16nSth gluStodz.enponsonrred ·

Miejmy nadzieję, że to nie jest prawdziwy tatuaż.

Jak trzeba być zniewolonym demonicznie, aby tatuować sobie płonący kościół?

Fascynacja złem potrafi być bardzo niebezpieczna.
Spoiler
Obrazek
https://www.facebook.com/straznarodowaP ... 275588031/
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
oyama

nigdy wiecej Dermalize. Kurwa, nie moglem zdjac tego z dziary i ciepla woda wcale nie pomagala. Nastepnym razem wracam do tradycyjnej folii spozywczej, bo gire sobie obwinac to wcale nie jest sztuka. Na reke Dermalize moze spoko, ale na lydke dziekuje
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

to ile ty to trzymałeś na tej nodze? :lol: mi zawsze schodziło bez problemu (łydka, udo, pod kolanem)
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
ODPOWIEDZ