Perfumy
Moderator: wrubel
-
peterkurten
Re: Perfumy
Ja z notino brałem jeżeli mnie pamięć nie myli, czasem w Rossmann można trafić promke na 50-60pln
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Kurde, nawet perfum używasz „Writer”? Jeśli to afirmacja, to dość sugestywna.
Od dawna działam schematem - tani perfum o niezłych parametrach na co dzień (writer gold, writer white) plus rzeczy, które lubię na wyjścia, spotkania, balety (Miyaki, Gucci Intense Oud), moje pisarskie hobby, a tanie lubiane marki perfum to koincydencja
Edit: A writery mają naprawdę kosmicznie fajny stosunek jakosc/cena.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Ja ostatnio powinąłem z notino Rasasi Hawas i Al Haramain L'aventure, z obydwu jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio od znajomej poczułem jedne z lepszych perfum damskich w moim życiu - Lancôme Trésor, niesamowite.
Świry na perfuforum piszą, że podział na damskie i męskie jest krzywdzący i aż chętnie bym sobie kupił dla własnej przyjemności, ale jednak troche siara jak dłużej pomyślę.
Ostatnio od znajomej poczułem jedne z lepszych perfum damskich w moim życiu - Lancôme Trésor, niesamowite.
Świry na perfuforum piszą, że podział na damskie i męskie jest krzywdzący i aż chętnie bym sobie kupił dla własnej przyjemności, ale jednak troche siara jak dłużej pomyślę.
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Siara bo? Jeśli ci pasuje dany zapach, to sobie kup. To nie sukienka, że będzie dziwnie wyglądać na chłopie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Yves Saint Laurent Y na flaconi za 162 ziko po rabacie 60ml jakby ktoś szukal
jak ogolnie jest z notino; slyszalem jakies opinie ze to niby legity, ale robione na jakies podrynki i sa gorsze trwalosciowo niz "standardowe" z bardziej znanych perfumerii; to farmazon?
Nie wiem jak z mniejszymi producentami, niszami etc ale mogę wyjaśnić jak to działa w przypadku tych większych korpo - towar jest ten sam generalnie więc farmazon, ale faktycznie notino i większość perfumerii internetowych zaopatruje się w zagranicznych oddziałach tych firm (najczęściej czechy, Niemcy), które pchają im towar na polski rynek po dumpingowych cenach (byle powyżej ceny produkcji) i poprawiają sobie wynik finansowy w ten sposób, a że srają przy okazji na polska filie, która przez to musi schodzić z marzy? Wyjebane jaja, dla centrali polski rynek to błąd statystyczny xD
-
ksiazenieporzadek
@jajca chyba się nowego słowa nauczył, bo o cenach dumpingowych już w drugim temacie w dwa dni
https://www.notino.pl/afnan/9-pm-woda-p ... -mezczyzn/
79,90zł za 100ml
podobno 1:1 JPG Ultra Male, na grupce zbiera spoko recenzje, myślę, że warto jak za taką cenę aby się przekonać
79,90zł za 100ml
podobno 1:1 JPG Ultra Male, na grupce zbiera spoko recenzje, myślę, że warto jak za taką cenę aby się przekonać
czym dzis bedziecie pachniec? ja chyba tom ford noir extreme
afnan 9pm, bo są kozakami w chuj
@joey może potwierdzić
i sorry @emcess, zapomniałem napisać, ale warto full. jeszcze ładniejszy zapach niż jpg ultra male, a parametry ma takie, że łooo jak red
@joey może potwierdzić
i sorry @emcess, zapomniałem napisać, ale warto full. jeszcze ładniejszy zapach niż jpg ultra male, a parametry ma takie, że łooo jak red