swoją droga słabiutki sezon bramkarzy, imo nikt się jakoś szczególnie nie wyróżnia, Kochalski na razie najlepszy, Leszczyński niby chwalony, ale żaden z nich mnie nie przekonuje, na ządnego bym solidnej kasy nie wylożył i zadnemu wielkiej przyszłosci nie wróżę póki co
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
fajnie jak fajnie coś tam broni od czasu do czasu, ale wpuszcza też regularnie
swoją droga słabiutki sezon bramkarzy, imo nikt się jakoś szczególnie nie wyróżnia, Kochalski na razie najlepszy, Leszczyński niby chwalony, ale żaden z nich mnie nie przekonuje, na ządnego bym solidnej kasy nie wylożył i zadnemu wielkiej przyszłosci nie wróżę póki co
ta bramka Kobylaka 
Dodano po 6 minutach 36 sekundach:
gole w tym sezonie w ESA
Kobylak - 1
Rosołek - 1
Piasecki - 1
Dodano po 6 minutach 36 sekundach:
gole w tym sezonie w ESA
Kobylak - 1
Rosołek - 1
Piasecki - 1
dawać Zagłębie, z kim przełamać jak nie z Gieksą 
co ten Rumak odkurwia ze składem że Marchwiński gra na szóstce, a Gholizadeh na dziesiątce???
- ConeyIsland
Jaki kraj taki tjago motta
co za chujnie gra Zagłębie w tym sezonie
a czemu mieli się z Gieksą przełamać, która ma najlepszą formę (obok Lechii) w tej lidze? Za tydzień będzie meczycho właśnie
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Bo to największa kosa Zagłębia, derby + nabite (powiedzmy
) trybuny, kibice gości na stadionie, dla kopaczy to zawsze była (czas przeszły nieprzypadkowo użyty) podwójna mobilizacja. No cóż, czas spierdalać z ligi
niewiarygodne jak ten klub jest rozpierdalany i to z nowym stadionem
A to dopiero pierwszy sezon na nowym obiekcie
Swoją drogą dobrze, że Derbinowi podziękowali zawczasu, bo jest zbyt szanowany facet, żeby brać na bary spadek i nieudolność zarządu na każdym możliwym szczeblu
niebywały jest to bałwan. zresztą - kto kurwa o zdrowych zmysłach mógł uznać, że pomysł by do drużyny wciąż walczącej o mistrzostwo i puchar wsadzic za ster tego przegranego patałacha. no dobra, dośc oczywisci kandydaci tj słynne trio Rutkowski x Klimczak x Rząsa, którzy nigdy nie odpuszczają i nigdy się nie poddają
a to to ja wiem, nawet tam mieszkałem, ale no forma piłkarska i cały ten burdel z ukraińcami bez kolan itd. to nie dawała jakichkolwiek argumentów.
E:
@2do5
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2024, 19:46 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Wiadomo że tak, po prostu piłkarsko jest dno dna. Chociaż gra tu polski Messi, a przynajmniej ziomki tak o nim mówiły 10 lat temu. Nawet karnego dzisiaj spierdolił
@potter można się było tego spodziewać xd
Swoją drogą Gieksa kiedyś spadła do 2 ligi po golu bramkarza w ostatniej minucie meczu z Bytovią Bytów. Też nieźle darliśmy łacha. My również wtedy spadaliśmy, z tym że z Ekstraklasy po Płocku bodajże. Ale z tym raczej wszyscy byli już pogodzeni i na luzie. Fajne czasy
@potter można się było tego spodziewać xd
Swoją drogą Gieksa kiedyś spadła do 2 ligi po golu bramkarza w ostatniej minucie meczu z Bytovią Bytów. Też nieźle darliśmy łacha. My również wtedy spadaliśmy, z tym że z Ekstraklasy po Płocku bodajże. Ale z tym raczej wszyscy byli już pogodzeni i na luzie. Fajne czasy
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2024, 20:59 przez 2do5, łącznie zmieniany 2 razy.
Legia już dwie setki zmarnowane 
Dodano po 13 minutach 53 sekundach:
wygrywamy dziś z górnikiem, za tydzień z jagiellonią i walczymy o mistrza
Dodano po 13 minutach 53 sekundach:
wygrywamy dziś z górnikiem, za tydzień z jagiellonią i walczymy o mistrza
spokojnie, mecz jeszcze trwa