Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Gdzie ta słynna angielska twarda gra, że chcecie karne za podmuch wiatru
z głodu murzin padł, bo już dawno nic nie jadł
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
stershit kurwa juz zaczyna turlanie po polu karnym noech mu ktos tam leb przetraci
dobra ten cieniarz berardi wchodzi to gg juz
O cziro był na boisku, nie wiedziałem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Oglądam w plenerze a zapomniałem popryskać się MUGGA, zaraz mnie rozjebie.
Jezu oni są fatalni dziś, a ten Węgrzyn się spuszcza nad wspaniałą defensywą Anglików, jak ci Włosi 4 podań nie potrafią wymienić xd
Młody deniro?
jakby patrzeć tylko na staty ten mecz to jest jakiś wielki wloski niefart, wielka Anglia jeden strzał na bramkę
edit: dobra, Stones właśnie oddał drugi
edit: dobra, Stones właśnie oddał drugi
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
kieza jedyny na bary bierze i sam ciagnie wierze chlopie
Angolę robią swoje, jebli szybko bramkę i zabijają mecz co ułatwiają chujowi Włosi