Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Oby tylko kilkudniowe przebywanie w gronie ciumcioków i wuefisty go nie zepsuło. Przecież jak oni odpadną z tą Walia to lewy się załamie i znowu będzie się kopał po czole 
Beka z simeone jak go za każdym razem Barca wyjaśnia
a z realem to mecze życia
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jak nie bedzie euro to pewnie skonczy kariere w reprze nie?
Ja stawiam że jeszcze dwa lata pociągnie i spróbuje z nimi na mundial w USA się dostać
oj tak byczku, ameryczka jeszcze będzie grana z lewym
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Drugi gol
E tam, słaby jest, uż. Mider go nie widzi w Realu
- ConeyIsland
drugi jak drugi ale ta ostatnia brama... uuuffff... Przyjął z obrońcą na pleckach, opanował elegansio i pierdolnął po krótkim. La Liga będzie miała z niego pożytek za parę miesięcy.
Gual wczoraj ładniejsze bramki strzelał
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
Bisclavret
Ciekawe jak poradzi sobie w poważnej lidze
- ConeyIsland
W reprezentacji coś tam sobie radził więc nie martwiłbym się czy w La lidze da radę 
ogladam sobie 2 lige argentynska na strimku i poziom jest porazajaco slaby, wyobrazalem to sobie jako techniczna pilke, oni maja problemy z podstawowymi, najprostszymi podaniami, wydaje mi sie, ze lepsza pilka na naszym trzecim poziomie rozgrywkowym mozna zobaczyc XD
Dodano po 53 sekundach:
caly czas laguja, podania do nikogo, teraz chlop sie wyjebal biegnac do pilki bez kontaktu
Dodano po 7 minutach 47 sekundach:
dodam jeszcze, ze momentami maja swietne przyjecia*, potrafia sklejac te przerzuty do gleby od razu
Dodano po 53 sekundach:
caly czas laguja, podania do nikogo, teraz chlop sie wyjebal biegnac do pilki bez kontaktu
Dodano po 7 minutach 47 sekundach:
dodam jeszcze, ze momentami maja swietne przyjecia*, potrafia sklejac te przerzuty do gleby od razu
- ConeyIsland
Nie bez kozery sporo remisów w niższych argentyńskich ligach, na czym idzie swoją drogą u buka zarobić 
argentyna brazylia wyjatkowo parszywe rozgrywki do ogladania mimo ponadprzecietnych indywidualnosci
zbojecka kultura gry, duze przyzwolenie na chamstwo, czesto klepiska, no i kto ogladal brazylia-argentyna ten sie w cyrku nie smieje oddajcie mi zarwane nocki
przekleta ziemia jednym słowem
zbojecka kultura gry, duze przyzwolenie na chamstwo, czesto klepiska, no i kto ogladal brazylia-argentyna ten sie w cyrku nie smieje oddajcie mi zarwane nocki
przekleta ziemia jednym słowem
jak remisy to ekstraklasa
25 kolejka i
cracovia 13
piast 13
ruch 12
korona 12
25 kolejka i
cracovia 13
piast 13
ruch 12
korona 12
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Nie dziwi mnie to w sumie. Kiedy on dał cokolwiek tej reprezentacji? W barażu ze Szwecją ostatnio, a teraz jest bez formy. Imo bardzo lajtowo jest traktowany przez kibiców i dziennikarzy. Taki Cash regularnie dostaje po dupie, że w klubie spoko a w kadrze nie dowozi. To dokladnie tak samo jak Szymański od dwóch lat.
- ConeyIsland
to bylo 70 minut temu to chlop gdzies tam pewnie sie blaka jeszcze po murawie albo go wykrecaja dopiero