Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Rodrygo+ceballos+50mln za musiale i może iść
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
genocidegeneral
Celta strzeli w tym meczu więcej bramek niż Real i chuj ją to obchodzi
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
haha wiedziałem że o grzybach cos powiesz, jacy wy jesteście marni ty @@phobos @eddy_wata ta i cała reszta niedojebanych, jednakowych lamusów nie żeby mnie to bolało, po prostu zadziwia mnie wasze spierdolenie xD
Ładnie Arda
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Chill tak sobie żartowałem
Arda Guller 
Kebab nieźle to zrobił, taki Rodrygo by sie gdzies wyjebał po drodze
Weźcie sobie tego Mbappe, ale wypierdolcie tego zjeba Viniciusa, błagam
on się nie nadaje do przebywania wśród ludzi, wyślijcie go tam skąd przyszedł czyli do zoo. Niech tam się szarpie z małpami cwel pierdolony 
Weź usiądź weź krzesło który to już mecz z rzędu vini najlepszym zawodnikiem? Wiadomo zachowuje się jak śmieć, ale tak samo ronaldo wkurwiał, ale liczby i gra potwierdza ze vini jest kotem no kurwa w ostatnich 20grach lm 20 g/a w tylko dwóch nie nie strzelił i asystował typ jest top3 atakujących na świecie od 3 sezonów strzela co chwilę w ważnych meczach mboppi pójdzie na 9 bo z rodrygo to się nie da grać na poziomie w tym sezonie 16goli i 8 asyst będąc kontuzjowanym ponad 2 miechy kot
No mnie Ronaldo wkurwiał, ale przy tym pajacu to był aniołek. Coś tam czasem odjebał, ale głównie wywoływał ból dupy swoimi golami. Już wolę dostawać po gębie od Mbappe niż oglądać czajnika. Tylko czekam aż on komuś da w mordę, a i tak madrytczoki na tt będą go bronić, bo on biedny faulowany i prowokowany, jako pierwszy piłkarz w historii 
jedno się sprawdziło!
a Legia to prędzej środek tabeli niż podium jak się nie ogarną
@fifi haha, dopiero teraz sprawdziłem z kiedy jest post
a Legia to prędzej środek tabeli niż podium jak się nie ogarną
@fifi haha, dopiero teraz sprawdziłem z kiedy jest post
Ostatnio zmieniony 11 mar 2024, 11:25 przez emcess, łącznie zmieniany 1 raz.
jedno się sprawdzilo xD Pogoń grała o 15:00
o kurwa, Mariusz Wróblewski nadal pracuje w canal+, nie widziałem go od czasów Multiligi 10 lat temu
Ciśnie ta Warta i coś wcisnąć nie może, ŁKS dno, ale patrząc na przebieg spotkania nie zdziwię się jak wcisną jednego farfocla a kolega @mateko znów uwierzy w utrzymanie
MalinowyJogurt 2
nie ma szans 
FAZA ŁKS!
25 maja w Łodzi mecz ze stalówką o utrzymanie