Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
kurdebalans ale tragiczna ta połowa w Łodzi, jedyną jej zaletą są bake rollsy pizzowe, które własnie odpaliłem
ta liga jest popierdolona
Co jedni to bardziej dramatyczni, to będzie najgorszy mistrz Polski od lat
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Kosta poleci, najlepszy czas jeszcze przed przerwą na reprezentację. Dziś przyznał prawdę w studiu przed meczem, że Legia jest ligowym średniakiem patrząc na tabelę 
Jazda Zagłębie, jeszcze jeden
Pierwsza wygrana Widzewa z Legią od 24 lat
ekstraklasa to ewenement jakiś żeby tak słabo punktowala czołówka ligi 24 mecze 45 punktów i jest sie liderem xD
Szanuje ze Wy to ogladacie i jeszcze kwit na to przeznaczacie, bo jak ja ogladalem czasem gdzieś to psycha mi siadała
Liverpool - City tera Real - Celta
Pierwszy z nich to nawet nie wiem kiedy zleciał takie tempo
Szanuje ze Wy to ogladacie i jeszcze kwit na to przeznaczacie, bo jak ja ogladalem czasem gdzieś to psycha mi siadała
Liverpool - City tera Real - Celta
Pierwszy z nich to nawet nie wiem kiedy zleciał takie tempo
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
-
genocidegeneral
Vini debilu XDD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Kurwa rodrygo ty kurwa lamusie pierdolony pamiętam czasy jak wszyscy cisnęli bekę z viniego że wszystkie strzały w kosmos, ale ten lamus z Indii, których wszystkich w robił w myślenie że ma chlodna głowę przy strzałach której brakowało viniemu że będzie jeszcze lepszy okazał się pizda która wysyła każdy strzał w środek bramki, a vini? Kurwa strzaly z dystansu, pierwszej piłki, z chuja wszystkie jakie chcesz się nauczył hatfu na tego udawanego brazola z Indii
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Jest bez formy, ale twoj post wygląda jakby go pisał 15latek
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Bez formy co ty pierdolisz XD idź wpierdol muchomora czy coś gość ma formę przez może 5 meczy w sezonie, a reszta to bicie się po głowie i strzały w środek bramki gdzie ma 5sek n strzał
Wszystko jest kawałem oraz żartem
-
genocidegeneral
Groszek do Realu, Rodrygo do pisania postów, chyba zgoda
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Niech Bayern daje 100 mln latem i bierze Rodrygo do siebieGroszek pisze: ↑10 mar 2024, 20:00 Kurwa rodrygo ty kurwa lamusie pierdolony pamiętam czasy jak wszyscy cisnęli bekę z viniego że wszystkie strzały w kosmos, ale ten lamus z Indii, których wszystkich w robił w myślenie że ma chlodna głowę przy strzałach której brakowało viniemu że będzie jeszcze lepszy okazał się pizda która wysyła każdy strzał w środek bramki, a vini? Kurwa strzaly z dystansu, pierwszej piłki, z chuja wszystkie jakie chcesz się nauczył hatfu na tego udawanego brazola z Indii
-
genocidegeneral
Aspas wkurwiony bo już tam na spalonego łapał z linii