Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
no racja, nie znalazlem. można wyjebać.
- przedszkolanek
wini po drugiej stronie
'Marihuana uzależnia' - Rozmowa z Winim| #WeedWeek 55
'Marihuana uzależnia' - Rozmowa z Winim| #WeedWeek 55
Spoiler
myślałem że będzie gadka o marihuanie, ale wini znowu pół filmiku pierdoli swoje wydumane tezo o tym że w PRLu to przychodzili "mordercy" i wyrzucali dzieci opozycji przez okna xD
- przedszkolanek
Test wege szamy
Spoiler
zastanawia mnie czy wini rozmawial z lona, a jesli nie to dlaczego
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- JoeyJoeJoe
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
Nie rozmawiał, czemu? Nie wiem
-
MalinowyJogurt
Swego czasu trochę im było nie po drodze, Webberowi i Rymkowi o wiele bliżej było do Sage i Tonego Jazzu niż Winiego po rozpadzie Spółdzielni, no ale może niechęć Łony do Winiego już dawno zażegnana. Łona mimo, że lewus to jednak honorowy gość i stoi po stronie swoich zawsze.
siedziba 100% na swietojanskiej 35 jest na sprzedaz, wini w jednej rozmowie mowil ze ogolnie zyje na kredytach auto w leasing. ciekawy jestem jak nadchodzaacy kryzys odbije sie na winim, 100% i ogolnie calej branzy muzycznej w plu
-
MalinowyJogurt
Ostatnio już coś nie szło, miał być jakiś wypasiony koncert na XX lecie stopro rok temu w szczecińskiej Filharmonii i nic nie wypaliło
Powrót po dość długiej przerwie, Wini x Andrzej Kraśnicki (współautor serii książek "Podziemny Szczecin" )
Wini x Piguła (Analogs) - rozmowa
Dodano po 1 dniu 12 godzinach 40 minutach 56 sekundach:zawsze interesowały mnie legendy o podziemiach Szczecina - wreszcie miałem okazję porozmawiać o tym ze specjalistą... i nie tylko o tym
Wini x Piguła (Analogs) - rozmowa
Porozmawiałem z legendą polskiego punk rocka. Sam próbowałem się coś pomądrzyć ale chyba średnio się udało... za to rozmowa była miła i nawet się nie zorientowałem jak minęły prawie 2 godziny.
Ten Piguła wygląda jak Rakieta
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
bez kitu to samo pomyslalem jak mi wyskoczylo w subskrypcjach
moze on mi kwit odda
moze on mi kwit odda
- Serdecznosci
Nic mi tak humoru nie poprawia jak te rozmowy. Od razu dzień lepszy.