Tak, tylko że częstotliwość polemik z Bońkiem rośnie, im bliżej końca jego kadencji (i to też jest znamienne). Zresztą to niezgadzanie się też jest względnie sympatyczne i stonowane, w porównaniu z innymi sporami skądinąd sympatycznego redaktora, które czasem wręcz przeradzały się w wulgarne i jadowite, agresywne sprzeczki. I fakt, że włazidupstwo przybiera u niego głównie formę walki z przeciwną stroną #tomaszlis, a panegiryki na cześć obozu rządzącego są jedynie okazjonalne. Po prostu Stanowski jest lepszy w krytykowaniu i ganieniu niż chwaleniu, i myślę, że ma świadomość, że właśnie tak wypada wiarygodniej. Ale naprawdę trzeba być naiwnym, żeby wierzyć, że program w TVP (biorąc pod uwagę, że jednak kamera to nie jest jego żywioł) oraz obfite sponsoringi spółek skarbu państwa (orlen, lotto) to jedynie wyraz uznania za zasługi w dziennikarstwie sportowym.Bakan pisze: ↑02 kwie 2020, 13:22 Z Bońkiem bym się nie zgodził bo nieraz w Stanie Futbolu mocno z nim polemizował. Generalnie często się nie zgadzają.
Co do przydupasa PiS-u to raczej spotykam się z bombardowaniem opozycji niż lizaniem dupy obecnemu rządowi. Nie uważam, że to jednoznaczne bo akurat to co się w tych PO, KO czy innych KOD odpierdala to przecież jest jakieś grubsze upośledzenie umysłowe i nie trzeba być fanem PiSu, żeby nimi gardzić.
Reszta nie wiem.
Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
dodatkowo przez lata uczył się zwrotu "na tapet", dopiero niedawno rozkminił, że nie chodzi o wyklejanie ścian w mieszkaniu. Dodatkowo nadużywa tych wkurwiających wyrażeń typu "umówmy się". przyznam jednak, że styl ma dość lekki i łatwo się czyta, np. robiąc inne rzeczy w tym samym czasie.
Stano w Stanie Futbolu przyjmuje taką pozycję prowadzącego, który woli bardziej prowadzić rozmowę niż wpierdalać swoje poglądy. Przynajmniej ja to tak odbierałem jak oglądałem ileś tam razy i porównałem z tym co gada w np. Stanie Kadry. Ja tam go lubię nawet osobiście
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Dopierdalanie się do stanowskiego przy jednoczesnym istnieniu takich ludzi jak do niedawna włodarczyk, jakiś kurwa rafał stec czy pszem rudzki to nieporozumienie. Jest bucem ale tak jak ktoś napisał przynajmniej inteligentnym i wielu sytuacjach pisze całkiem rozsądnie
czy ktos moze potwierdzic ze stano mial nick na starym forum pismak? tak z czystej ciekawosci do sprostowania
A nie poem_sometimes?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
już od dłuższego czasu wydawało mi się, że w weszło teraz pozwalają się udzielać każdemu, a wiedza o piłce wcale nie jest wymagana (a wręcz, parafrazując ś.p. Zarzecznego, mogłaby przeszkadzać). Miło zatem mieć tego potwierdzenie, skoro takiemu vego, którego posty czytając na ślizgu, zawsze myślałem sobie "on musiał nigdy w życiu nie kopnąć piłki", ktoś pozwolił wypowiadać się publicznie jako autorytet w sprawie futbolu 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Żeby wypowiadać się o piłce trzeba ją kopnąć jakąś określaną ilość razy?
Proszę odpisz, to ważne.
Proszę odpisz, to ważne.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
nie wiem skad twierdzenie, że uwazam sie za autorytet 
Nie no, chyba jedyna przesłanka za teorią Pismak=Stanowski był podpis w twitterowym bio na profilu Stanowskiego, który brzmiał: "Pismak"
Będzie tam Stanowski czy tylko Boras?
Stanowski sie obsra
-
genocidegeneral
coś nie bangla
Miał być Stanowski, na grafice i w tytule Mati 
- ebismolarek
Stano tylko na solówkę wpada
-
genocidegeneral
gdzie niby było napisane, że będzie Stanowski?
Najman będzie prowadził swój program w kanale sportowym.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2020, 21:06 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.