Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

FÜRDIEGANG

Re: Fifa

Post autor: FÜRDIEGANG »

obawiam sie ze w tej fifie nie bedzie na co przepalac.
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Baterflaj

Post autor: Baterflaj »

Witam, koledzy kurwa czy Wam też się tak przekurwiście laguje ta fifa na ps4 ? Resetowałem router juz chyba z 10 razy pomaga na 2 dni i znowu lagi. Kurwa nie da się tak grać :(
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

FÜRDIEGANG pisze: 07 paź 2019, 13:47 obawiam sie ze w tej fifie nie bedzie na co przepalac.
Możesz sobie przepalić np. na Wspominkowego Walcotta :lol:
Spoiler
Obrazek
Jestem ciekawy jak wygląda losowanie kandydatów do tych kart.
FÜRDIEGANG

Cholera, z 20 Tahow mi poszlo za tylko 7 tys bo na dlugo ich wystawilem :///
ex-AlmostDivine

FÜRDIEGANG

Spoiler
Obrazek
Potezna paczuszka :bowdown:
ex-AlmostDivine

Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Drugi raz Neymar mi wyleciał z paczki :lol: myśle czy nie kupić ifa Mane na napad, bo słyszałem ze karta game over, prawda to?
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

no lepsza jego wersja to pewnie będzie jakiś tots/toty, fakt że to karta z pierwszej drużyny tygodnia (dość rzadka) i do tego że zmiana pozycji sprawia że raczej na wartości wiele nie będzie tracić.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Baterflaj pisze: 07 paź 2019, 17:55 Witam, koledzy kurwa czy Wam też się tak przekurwiście laguje ta fifa na ps4 ? Resetowałem router juz chyba z 10 razy pomaga na 2 dni i znowu lagi. Kurwa nie da się tak grać :(
Ty mordo od 2 dni jakis dramat w rivals - w sensie nie mam lagow per se, ale gra jest jakby taka wolna, poruszaja sie jakby byli w smole, plus input lag

najgorzej, ze raz jest ok, a raz tak. Wczoraj te serwery wyjebalo, mam nadzieje, ze to cos pomoze

jak cos dostawca UPC, konsola podlaczona kablem, chuj wie o co cho
Obrazek
Miker

Post autor: Miker »

Taka mała ciekawostka - otwieram z dwoma ziomkami w zasadzie identyczne paczki i spadają następująco:
U pierwszego - Kane, Matuidi, Sane IF, Cazorla IF.
U drugiego - Griezmann, Wijnaldum, Sancho.
U mnie - Raul Albiol, Rudiger.

EA, Ty kurwo :bag:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

znalazlem sobie w koncu jakies 2 karty non-rare na ktorych chce trzepac kase metoda mass bid + sprzedaz 200-400 coinsow drozej i nawet calkiem niezle mi szlo, ale zeby sobie ulatwic bidowanie to robilem moja oferte kopiuj wklej, niestety w pewnym momencie moje wklej nie zastapilo kwoty tylko dostawilo sie obok co zaskutkowalo zlozeniem ofert 9900 za jakiegos lamusa

super zysk z handlu, wielkie pondro XD
Obrazek
Emdowu

Post autor: Emdowu »

Dlatego warto dodać widełki maksymalnej ceny licytacji

Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

Haha ja miałem podobna sytuacje. Snajpilem na jedna kartę. No i jakimś cudem mi się zresetowały filtry. No i kupiłem kartę wartą 3k za 10k :D Wystawiłem ja na licytacje i jakimś cudem sprzedałem ją za te 10k ponownie.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Gdzie najtaniej teraz kupię 20stkę? I kiedy mniej więcej można spodziewać się jakiś obniżek? Znając mnie zagram z kilka razy, więc trochę szkoda mi wyrzucać +200zł.
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Ale mnie wkurwia to lagowanie, jak do 20 minuty mi gra chodzi normalnie a potem zaczyna się kurwa przyspieszanie czy opóźnienie :bag: skurwysyny
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

A konsola czy PC? Jak podlaczony do neta jestes?

Ktos na reddicie dal najglupsza rade ever, ale nie mialem nic do stracenia - mianowicie polecal przelaczyc sie z kabla LAN na Wifi [ze niby ten system uplynniania rozgrywki psuje].

Jak na kablu mialem po prostu input lag i jakby gracze sa wolni i cala gra wolna, tak na wifi bylo to co mowisz, nagle przyspieszenia - i to mysle wina wifi juz

ale z ta wolna gra nie wiem co zrobic, net w UPC, 300 mb, wszystko smiga a to gowno nie. Jakies pomysly?

Szczegolnie, ze zxastanawia mnie, ze skoro u mnie to tak wolno chodiz to psuje tez innym gre, co? ;(
Obrazek
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

ja mam neta 700mb i po wifi mi zapierdala aż miło
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

no ale kurwa szanujmy sie do jebanej gierki nie potrzeba 300

co prawda upload mam jakis tragiczny na konsoli no ale jednak
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Ja mam UPC 150 i w F20 raz miałem speed laga, a tak to zapierdala aż miło (póki co nie grałem futchamp, tylko towarzyskie/rivals).
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

towarzyskie zapierdalają dużo lepiej bo to jest p2p, tak samo jak drafty

u mnie przez ostatnie dni delay dużo dużo mniejszy, ale nadal wyczuwalny i np czasem mi nie rejestruje rolki albo fake'a :dunno:
podczas FC było w kratke, w nocy grało się dość dobrze, potem w niedziele po południu kiedy obciążenie powinno być dość duże dwa mecze były 9/10 i dwa 2/10 (w kratke) gdzie nie dało się kompletnie kurwa nic zrobić, popierdolone to jest - oczywiście w każdym przypadku PIERDOLONE 4 KRESKI PINGU
ktoś na reddicie robił testy jakieś tam że serwery EA mają różne odświeżanie i stąd te cyrki, podobno 30-45-60hz (co ogólnie jest żenującą liczbą) i że to odświeżanie się jakoś wgl zmienia w locie podczas meczu :dunno: chuj wie o co tam chodzi
https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/ ... g_at_30hz/
Cz4rny1337 pisze: 09 paź 2019, 10:41 zxastanawia mnie, ze skoro u mnie to tak wolno chodiz to psuje tez innym gre, co? ;(
otóż nie. i to w tym wszystkim jest najbardziej pojebane
oczywiście często się zdarza że jeżeli się trafi gówno serwer to obie osoby mają delay, ale zdarza się też tak że druga osoba gra sobie bez opóźnień
wystarczy popytać po meczach, ja ostatnio zacząłem tak robić po spotkaniach w których mam gruby delay i odpowiedzi nie są jednoznaczne

najbardziej skandaliczne i pojebane dla mnie jest to że nie ma kurwa na ekranie gdzieś w rogu stałej wartości pingu jaki masz obecnie i jaki ma twój przeciwnik tak jak w większości gier multi w których występuje rozum i godność człowieka
ALBO CHOCIAŻ KURWA PRZED MECZEM bo ten jebany zasięg określany kreskami sobie można wsadzić w pizde
FÜRDIEGANG

mam ledwo 300k coinsow ale juz mi sie odechcialo zapierdalac po tym rynku i bic sie z innymi januszami o karty. Czas na zbieranie coinsow z DR i SB i chuj
ex-AlmostDivine

ODPOWIEDZ