[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
chętnie bym pograł w csa ale do tego co teraz jest nie chce mi się totalnie wracać przez ten chujowy netcode i jeszcze chujowszy anticheat
valorant imo ma dużo gorszy gameplay i nie chce mi się w niego grać, ale chociaż mają ten mimo że mocno inwazyjny to dobrze działający anticheat
valorant imo ma dużo gorszy gameplay i nie chce mi się w niego grać, ale chociaż mają ten mimo że mocno inwazyjny to dobrze działający anticheat
- yungXpaproch
lo kurwa nowego ceesa bym zobaczyl bo ile mozna w jedna gre grac. akurat wczoraj zagralem sobie dwa mecze z bratem dla beki, chcialo mi sie postrzelac
To nie będzie nowa gierka, tylko nowy silnik na obecnym. Liczę na poprawienie skurwiałych hitboxów, 128 tick i AC, więcej mi nie trzeba.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
te smołki to nie dość, że zjebanie wygląda to jeszcze jest zjebane pod względem sensu
https://counter-strike.net/cs2
https://counter-strike.net/cs2
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Ale to będzie dobre o kurwa 
zajebiste
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
ja się jaram pozdro, chociaż patrząc na gameplay to pewnie będzie trzeba mieć jakiegoś mocnego kompa, a liczyłem na optymalizacje gud gud i stałe fpsy 
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

ta na pewno mocny komp będzie potrzebny do gry esportowej dla biedaków
nie ma chuja
wreszcie naprawili ten spierdolony balans kolorów, reszta zmian też wydaje się być w porządku
chociaż i tak jak nie zrobią normalnego laddera wewnątrz gry i porządnego antycheata to sobie mogą w pizde wsadzić tą gre
wreszcie naprawili ten spierdolony balans kolorów, reszta zmian też wydaje się być w porządku
chociaż i tak jak nie zrobią normalnego laddera wewnątrz gry i porządnego antycheata to sobie mogą w pizde wsadzić tą gre
Props że bronie i kroki brzmią tak samo jak w 1.6
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- yungXpaproch
mocne. mi sie podobaja te smołki, fajny, swiezy pomysl
Ktoś dostał dostęp do bety?
jakieś shroudy i inne streamery valoranta
npl do wyjebania, gra jak totalny obsraniec i się nie dziwię, że S1mple jest mad, jak ten gość robi amatorskie błędy.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Największy plus tego CS2 to to ze jakieś gówno skrzynki i naklejki posprzedaje w okolicach premiery za krocie. Ludzie narzekają, że nie ma rewolucjii i że grafika chujowa co jest trochę XD. Ciekawe jak to będzie wyglądało no moim 1024x768 bo już się trochę przyzwyczaiłem do tej rozdziałki i nie planuje zmieniać. Smoke mi się wizualnie jakoś nie podobają i po mimo, że nie korzystam to szkoda onewayów nie będzie już. Rozpraszanie smoków nadem zobaczymy w praniu czy spoko czy nie, tak samo zobaczymy na majorze taktyki smokami prze całą mape (brak skyboxów). Najbardziej mnie cieszy, że dziury w smokach nie są tak zjebane jak wyglądały na trailerze i wsm to dużo nie zmieniają. Z plusów jeszcze to brak tickratu i dodanie nóg. Osobiście nie grałem jeszcze bo z moich znajomych tylko 2 osoby ze 100 (gdzie wiekszość gra w cs) dostały dostęp i to dwa bambiki z g4.
https://steamcommunity.com/my/friendsthatplay/2279720 Tutej można sprawdzić.
https://steamcommunity.com/my/friendsthatplay/2279720 Tutej można sprawdzić.