Bonson
Re: Bonson
Gdybym go nie znał to uznałbym, że po prostu poskładał sobie życie na tyle, że nie nagra już płyty o takiej tematyce, a tak to niestety obstawiam, że się pożarł z KPSNem i zamiast tego nagra jakieś gówno ze swoją żoną.
z drugiej strony KPSN tez tam jakies przypałowe akcje robił z tego co mi sie kojarzy
wiec o ile z jurkowskim Bonson wychodzi że odjebał przypałową akcje, zwłaszcza ze nic na ten wywiad nie odpowiedział, to tutaj chuj ich tam wie, szkoda wnikac
wiec o ile z jurkowskim Bonson wychodzi że odjebał przypałową akcje, zwłaszcza ze nic na ten wywiad nie odpowiedział, to tutaj chuj ich tam wie, szkoda wnikac
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
KPSN jest stworzony żeby robić bity pod Damiana, oprócz Postanawia Umrzeć doskonale słychać to było na Gruz Braders
MalinowyJogurt 2
@kpsn z bonsonem obrażeni?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Uż brudnesercee kiedys opowiadala ze kpsn chcial ja ruchac
Musial byc w sztosie narkotycznym
E: bonson na insta napisal cos w stylu ze z rapem koniec i bedzie barberem tera bo muze robil mechanicznie bo musial a tera tnie ludzi chociaz nie musi lol
Musial byc w sztosie narkotycznym
E: bonson na insta napisal cos w stylu ze z rapem koniec i bedzie barberem tera bo muze robil mechanicznie bo musial a tera tnie ludzi chociaz nie musi lol
- Bryx Fenrir
W sumie jak ma nagrywać takie byle co byle komu to może lepiej niech się spełnia jako fryzjer.
Spoiler

Wisi od dwóch godzin
- bialyjelen
widac ze psycha siadla dla jego, ale siurkowskiego trzeba jechac wiec propsik
Bonson jest jaki jest i się z tym za bardzo nie kryje, a siurkowski jest siurem a udaje, że nie
taka różnica
taka różnica
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
bonson co daje na story o flincie i siurku
2024 a na scenie beef bonson vs siurkowsky i sentino vs nitro, kto by to wymyślił
2024 a na scenie beef bonson vs siurkowsky i sentino vs nitro, kto by to wymyślił
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
takie beefy w których obie strony są przegrane