Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
genocidegeneral
Re: Euro 2021
lineker już dodał jakiś wysryw na twitterze czy leży pod stołem zarzygany
pierdolone gówno, tfu
pierdolone gówno, tfu
genocidegeneral pisze: ↑07 lip 2021, 23:42 lineker już dodał jakiś wysryw na twitterze czy leży pod stołem zarzygany
przypomina mi się Korea z 2002 i nie jest to dobre wspomnienie
trochę bawi mnie to jak szybko UEFA przepuściła kredyt zaufania który niektórzy przyznawali jej po walce z Superligą
trochę bawi mnie to jak szybko UEFA przepuściła kredyt zaufania który niektórzy przyznawali jej po walce z Superligą
Oj tam Suarez z PSG gorsze padolino odjebał i nikt się nie oburzał.
Jak to nie? Przecież kilka dni była burza w mediach, tam jeszcze był karny na Neymarze.
Ale wkurwiający był ten jeden komentator co nonstop morde darł. Oby w finale był Szpakowski, on to robi w przyjemniejszym stylu. Sam mecz spoko, wynik sprawiedliwy i taki powinien być, ale ze strzelonej normalnie bramki, a nie karnego. Szkoda, że on był potrzebny do wyłonienia zwycięzcy, już w dogrywce było widać kto miał więcej siły i szkoda, że nikt z Angli nie strzelił "normalnej" bramki. W finale trzymam kciuki za Anglików, bo Włochy zjebały mi kupon 
Chyba za dużo wypiłeś gościu, jaki kurwa Szpakowski.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
hiszpania wyłączając mecz z włochami była jeszcze gorsza do oglądania niz anglia, jeszcze z tym moratą pierdolonym w składzie to juz w ogole zenujaco sie na to patrzyło 
XDDDDDDDDDDDDDDDD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
kurwa o tyle smutne, że byłby to materiał na piękna historię, powrót Anglików na zupełne szczyty (swoją droga z wielkich ekip to chyba największe patałachy, graja w ten sport od 150 lat bez mała, a wygrali raptem jeden turniej, u siebie - i to po golu, którego nie było XD), redemption arc Southgate'a, a przecież nikt poza paroma anglofilami i tymi obrzygusami z przeróżnych Woking nie będzie wspominał ewentualnego triumfu z 2021 r. inaczej niż podrzucając sytuację z karnym i absurdalny koncept turnieju aka latamy po CAŁEJ Europie, ale niektórzy latają zdecydowanie mniej i nie grają w Baku (w czym winy Anglików nie ma, ale niesmak pozostaje)
do tego - nie ma co ukrywać, Duńczycy w dogrywce byli na boisku tylko teoretycznie, fizycznie padali, a zmiany Hjulmanda niekoniecznie pomogły. prędzej czy poźniej dostaliby na pizdę, trudno mi uwierzyć, ze daliby rade bronić sie tak przez kolejne 20+ minut.
no ale tak ja wiele spotkań z kończącego się euro spokojnie można wpisać w rubrykę: mecze, po których zakochasz się w piłce, tak wczoraj mocno odebrano mi radość z życia ehh
a, i ta kurwa kejn strzelający gola, brrr
do tego - nie ma co ukrywać, Duńczycy w dogrywce byli na boisku tylko teoretycznie, fizycznie padali, a zmiany Hjulmanda niekoniecznie pomogły. prędzej czy poźniej dostaliby na pizdę, trudno mi uwierzyć, ze daliby rade bronić sie tak przez kolejne 20+ minut.
no ale tak ja wiele spotkań z kończącego się euro spokojnie można wpisać w rubrykę: mecze, po których zakochasz się w piłce, tak wczoraj mocno odebrano mi radość z życia ehh
a, i ta kurwa kejn strzelający gola, brrr
Ostatnio zmieniony 08 lip 2021, 9:58 przez mql, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bisclavret
- rozklad_gaussa
predzej tottenham
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
Bisclavret
W sumie racja i nawet w ostatnich latach przejebali finał LM więc kolejna analogia już w niedzielę
dodałem ankietę żeby wam pokazać że nie mieliście racji
pzdr
pzdr
angole nie pasuja do zadnej ww. analogii bo przez lata bylismy mamieni reprezentacja wybitnych pilkarzy, a to zawsze byly jakies ogry niesprawdzone poza wyspa i tyle z mitu.
zyjemy w czasach najlepszych angielskich pilkarzy ever.
zyjemy w czasach najlepszych angielskich pilkarzy ever.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2021, 11:31 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ksiazenieporzadek
forza italia sprawiedliwosci stanie sie zadosc chyba ze znowu odjebia jakiegos tofika behramowa bramki karne ktorych nie ma jak to widac maja w zwyczaju na imprach granych u siebie, jebac