a, czyli że jarmułkami nazywają po prostu czapki, spoko, łudziłem się ze mają prawdziwe jarmułki w ofercie xD
kuldziuki pisze: ↑13 lip 2020, 17:22
I teraz pytanie moje: jeżeli dam ją tej dupeczce co do niej podbijam aktualnie to od razu mnie pokocha czy jeszcze coś będę musiał się starać?
obdarowywanie dupy prezentami i liczenie na to że w zamian będzie mieć mokro tu i ówdzie to raczej słaba opcja
phobos pisze:
skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Sami na hewerkowej fejsbukowej grupie ciśnie ludzi jak dziecko z podstawówki xD a na walla wrzuca posty że szuka pracy nad morzem i aktualnie pracuje jako kierowca lodziarz xD
Niezłe wychodzi prawdziwe oblicze polskich wannabe gangsterów
A tak w ogóle to oni nagrali coś innego jako 022 czy tylko ta jedna nutę
bilderberg pisze: ↑14 lip 2020, 0:35
Sami na hewerkowej fejsbukowej grupie ciśnie ludzi jak dziecko z podstawówki xD a na walla wrzuca posty że szuka pracy nad morzem i aktualnie pracuje jako kierowca lodziarz xD
Niezłe wychodzi prawdziwe oblicze polskich wannabe gangsterów
A tak w ogóle to oni nagrali coś innego jako 022 czy tylko ta jedna nutę
Rupert pisze: ↑13 lip 2020, 15:07
A czemu mieli dissowac młodego adisza
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
podbijam pytanie mojego przyjaciela
Hewra nie dissuje adisza. A co do wzmianki o tym, że adisz nawija pod inny bit to gadałem z adim o tym i powiedział, że okto najpierw bierze wokal, który był zrobiony na inny bit, a potem robi własny bit pod ten wokal.