Popek
- SuperRapMaster
Re: Popek
Myślę, że legalizacja to powolny proces, który już się zaczął, nie tylko w prawie, ale i w kulturze.
- the badman
- Artysta
Trochę smutne, trochę śmieszne. Też pochodzę z niełatwiej rodziny a nie napadałem kiosków RUCHU mając 15 lat
- Karko_Nape
Stary Legnica jest naprawdę przyjebanym miejscem. Dosłownie każdy człowiek którego poznałem z tego miasta był ćpunem, nie miał zębów, miał ciężko zryty czosnek. I ja mówię o czasach teraz, wolę się nie zagłębiać jakie jednostki tam były 20 lat temu.the badman pisze: ↑06 sie 2024, 1:15 Trochę smutne, trochę śmieszne. Też pochodzę z niełatwiej rodziny a nie napadałem kiosków RUCHU mając 15 lat
no zes pieknie dal badman, sa poziomy hardkoru i z tym legnickim hardkorem to ty sie nawet porownywac nie probuj
saturn juz wyjasnial ze lepiej byc dda niz nie bo wtedy masz motywacje do dzialania, poza tym czym jest znalezienie odjebanego ojca w porownaniu do kradziezy partnerki przez araba po ktorym sie dojadalo tatara?
- Karko_Nape
Ludzie to są kurwy jednak. Po internecie może latać nagranie ja bijesz psa po pysku siurem, ale i tak jak mozna zrobić z tobą biznes to się znajdzie taki co ci poda rękę 
-
nescafeklasyg
A ja wlaśnie nie kumam jednej rzeczy, gdzie tam to wielkie RUCHANIE PSA?Bo ja na filmiku żadnego ruchania nie widziałem, tylko tapnięcie czoła chujem, oczywiście akcja dojebana i wstyd ale no kurwa to jest mała różnica.No ale wiadomo różal, mistyk i inne tego typu kreatury się mogą odpalić jacy to oni kurwa są super.
Bo co bo pokazał kutasa pieskowi? Pieski też wywalają pindole przy ludziach. Stop humanizacji psów. Popek odjebał ale nikomu krzywdy nie zrobił poza bliskimi i samym sobą. Dużo bardziej negatywny wpływ mają chociażby youtuberzy pokroju Boxdela.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero