Bieganie

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
oyama

Re: Bieganie

Post autor: oyama »

oyama pisze: 29 kwie 2026, 18:39 mysle nad Adizero EVO SL, bo maja 93% na runrepeat i mozna je zlapac w dobrej cenie na Zalando. Tylko nie wiem jak z rozmiarowka. Jak biegam w 44.5 wedlug Nike, to raczej Adizero wyjda 45 1/3?
zamowilem Adizero EVO SL w og kolorystyce bialo-czarne, bo wyszly za ok. 115EUR w Decathlon. Beda testowane na przemian z Asics Novablast 5. Ale troche mam pietra o rozmiary tych kicksow i na wszelki wypadek zamowilem tez kondony ochronneXD na palce i paznokcie. Niby zbieraja pozytywne opinie, ale nigdy nie mialem z czyms takim do czynienia, a wy? Za to po ostatnim pol maratonie w Zoom Fly 6 stracilem paznokcia i mialem cztery pecherze wypelnione krwia - w tym dwa paznokcie sa fioletowe. Tylko to raczej nie z winy butow, a z winy skarpet do biegania, bo pewnie giry sie przegrzaly. I szkoda w sumie, bo to juz ktorys raz jak mam problem z odpadajacym paznokciem od biegania. Teraz bedzie wstyd zdjac skarpety na plazy. Az mi sie przypomina akcja za malolata, jak mialem ten sam case paznokciowy i chowalem pletwy pod piasek, zeby nie bylo widac fioletowych plytek.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

oyama pisze: 05 maja 2026, 0:15 winy skarpet do biegania
Sprawdź skład tych skarpet, bo byłem ostatnio w Decathlonie i zauważyłen że wszystkie skarpety Kiprun mają w składzie >90% poliamid a reszta elastan xD to niezłe kurwa skarpety do biegania
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Chujowej baletnicy itp. Ponad 10k przebiegłem i żadnych problemów z kontuzjami, stopami, paznokciami, kutasami.
ODPOWIEDZ