Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Nkunku ma chyba klauzulę za rok przez to przedłużenie więc każdy wie ile będzie kosztował. Pytanie jaki klub wybierze.
Ale saga z tym anotnym z ajaxu utd dało 90 mln i odrzucili to ten udzielił wywiadu fabrizio na jego tweeterze tekst jak coś
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Portugalski Record donosi, to o czym mówi się od dawna, mianowicie że Vladan Kovacevic przeniesie się do Benfiki z Rakowa, mówi się o kwocie 7 mln euro.
A Dariusz Stalmach (2005 r.) z Górnika przenosi się do AC Milan
A Dariusz Stalmach (2005 r.) z Górnika przenosi się do AC Milan
Według DiMarzio Chelsea zablokowała odejście Chalobaha. Imo dobry ruch, przy takim natłoku swoje minuty dostanie. K2, Silva, Fofana, Chalobah + w razie potrzeby Cucurella i James/Azpi
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
Renan Lodi idzie do Nottingham, a Reguilon do Atletico
Insider Ajaxu napisał, że Anthony odszedł, ciekawe na jakiej cenie stanęło z United
Kocham, pozdrawiam
Imo dobra decyzja. Chalobah trochę elektryczny wczoraj, ale może przez bałagan na bani związany z ewentualną przeprowadzką. No i Trevor to nasz talizman, Chelsea z nim w składzie nigdy nie przegrała
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

I teraz jest granie do mundialu praktycznie ciągle co 3 dni poza przerwą na reprezentacje, więc na pewno swoje minuty będzie dostawał.
Leicester podobno zainteresowane Lacroixem z Wolfsburga jako zastępstwo za Fofanę, imo o wiele lepszy ruch niż Akajni.
Leicester podobno zainteresowane Lacroixem z Wolfsburga jako zastępstwo za Fofanę, imo o wiele lepszy ruch niż Akajni.
Kocham, pozdrawiam
ktoś to rozumie? Co prawda nie oglądam LaLiga ale kiedy widziałem tego Lodiego w LM to przecież się całkiem kozakiem wydawał a teraz idzie do beniaminka? Tam jakiś konflikt z Cholo czy co? I czemu nikt lepszy go nie chce? Tak samo nie rozumiem tego skreślenia Reguilona przez Conte, imo on lepszy niż Sessegnon
https://weszlo.com/2022/08/28/simeone-o ... la-odejsc/
I lepiej Saulem grać na wahadle, mhm
Jakiś footballInsider pisze, że Chelsea oferuje 25 mln + Broje i Gallaghera za tego Gordona. Nie no, az tak głupi ten Amerykaniec nie jest co?
Przecież jakby Gallagher był piłkarzem CP na stałe to za 60 mln by go pewnie pół ligi chciało, ale jak jest graczem Chelsea to warty 5 mln
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Chelsea idzie po Zahe, bo nie mogą dogadać tego Auby (ale Gaboniec nadal priorytetem). Piękne info jest to, a wczoraj Vieira dopytywany czemu nie ma Zahy w kadrze i czy go boli coś to mówił tylko, że jest po prostu nieobecny. Dawać go!
- rozklad_gaussa
wilf jeden z moich ulubionych graczy w pl, szkoda ze te 3 lata temu arsenal wywalil kapuche na jego kolege z reprezentacji a nie na niego (cp wołało podobna kwote co lille za pepe)
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Ampadu wypo do Spezii z opcją kupna za 15mln euro. We wtorek medyczne ~ DiMarzio
Zaha zamiast Auby to byłby zbyt dobry deal więc średnio w to wierzę
Zaha zamiast Auby to byłby zbyt dobry deal więc średnio w to wierzę
Kocham, pozdrawiam
To najważniejszy piłkarz CP, więc nie wiem czy go pod koniec okienka puszcza, jeśli nic się nie mówi za bardzo o jego zastępcy. W sumie to się też dziwię czemu Arsenal go nie chce tylko lecą po Neto, który jest imo trochę overhyped.
Mnie to dziwi, że Zaha tak długo się kisi w tym CP, może coś jest na rzeczy. Podobnie w sumie było z Traore, on coś tam daje radę w Barcelonie w ogóle?
traore juz wrocil z wypożyczenia i jest w wolves
DiMarzio zapodaje, że Ziyech blisko Ajaxu po transferze Antonyego do United. Póki co bez szczegółów na temat warunków transakcji.
Kocham, pozdrawiam