Done deal and confirmed! od Schiry
Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Chelsea potwierdziła
Witamy
Kontrakt na 6.5 roku a wytrwa z 1.5 albo 2 pewnie
Witamy
Kontrakt na 6.5 roku a wytrwa z 1.5 albo 2 pewnie
umowa do 2032 wierzymy w ten PROJEKT™
Trenerów też amortyzują, jak te bandę mniej lub bardziej losowych piłkarzy z kontraktami do przyszłego milenium?
Tak, a o co chodzi
- Cz4rny1337
- Moderator
hahaha, ciekawe czy dotrwa do kolejnego sezonu
no ale oby mi jape zamknął
no ale oby mi jape zamknął

Co ciekawe znany już też jest następca Roseniora w Chelsea. To Gary O'Neill, jeszcze dwa dni temu w MOTD jako ekspert mówił, że brakuje mu już ławki trenerskiej i cyk wraca. Najpierw popracuje we francuskim klubie, ale za jakiś czas przerzucą go pewnie na Stamford Bridge.
- ConeyIsland
Carrick od dziś w Utd. Uwielbiałem go jako zawodnika, efektywny do bólu, mało efektowny. A teraz nie wiem co myśleć o tym angażu prawdę mówiąc. Oczywiście kibicuję od lat więc to się nie zmieni ale ostatnie lata nauczyły mnie by nie oczekiwać absolutnie niczego. Jeśli facet poukłada drużynę i - jakimś cudem - Diabły skończą w Top6 to będzie w kurwę gigantyczny sukces. Materiał na boisku jest ale wiadomym jest że problem jest gdzieś indziej. Problem w tym, że nikt nie wie gdzie? Najpewniej w biurze, w zarządzie, na zapleczu. Mniejsza o to. Czego bym sobie życzył? Żeby Carrick odkurzył Mainoo - murzyn gra na pozycji, którą MC akurat rozumie jak mało kto. Czego jeszcze? Żebym mógł więcej niż raz na pół roku powiedzieć, że ofensywa wygląda na zgraną (Kunia, Mbeumo, Szeszko).
- ebismolarek
Spoiler
Mogę powiedzieć jedno. Xavi bardzo chciałby pracować w Premier League. Czuje się gotowy na nowy etap po odejściu z Barcelony i jest otwarty na trenowanie w Anglii – dodał Romano.
Pełna zgoda i dodałbym: mniej Dalota, czy Ugarte, a więcej młodziaków pokroju Shea Lacey.ConeyIsland pisze: ↑13 sty 2026, 10:41 Czego bym sobie życzył? Żeby Carrick odkurzył Mainoo - murzyn gra na pozycji, którą MC akurat rozumie jak mało kto. Czego jeszcze? Żebym mógł więcej niż raz na pół roku powiedzieć, że ofensywa wygląda na zgraną (Kunia, Mbeumo, Szeszko).
A Mainoo to trochę inny profil niż Carrick jednak, lubię go, ale imo bardziej CMF niż DMF, więc potrzebny ktoś do bycia między nim, a obroną, a wiadomo Casemiro już stary się robi, a Ugarte nie nadaje.
Co do Carricka to na plus był okres po Ole, wprawdzie tylko 3 mecze, ale remis na wyjeździe z Chelsea, wygrana z Arsenalem i wygrana w LM z Villarealem, no to już lepiej niż Fletcher remisujący ze słabym Burnley i przegrywający na OT z Brighton. Mourinho się chyba wypowiadał, że gdyby Michael chciał to ma dla niego zawsze miejsce w sztabie.
Lekko nie będzie, City i Arsenal na horyzoncie raczej słabi rywale do budowania pozytywnych morale.
Paco Jemez w sztabie West Hamu
, sprawdzałem cztery razy czy nie AI fejk
yer a wizard, Harry
Glasner odchodzi po sezonie, ciekawe czy zostanie w lidze
- ConeyIsland
Jakby chciał prawdziwy challange, ale to taki po którym wyłysieje fest, to pewnie w Utd będą jak co trochę szukać nowego menago 
Oliver Glasner: “Crystal Palace are fine to end the season like this — with Oliver Glasner, with another manager, I don't know, I don't care.”
Bardzo mi się podoba, że w tym sezonie menadżerowie się nie pierdolą i cisną decyzje klubu - tutaj wskakujemy na szczyt listy i chyba w tym sezonie nikt nie przebije. Ciekawe gdzie pójdzie, dla mnie chłop topka menadżerów PL
Bardzo mi się podoba, że w tym sezonie menadżerowie się nie pierdolą i cisną decyzje klubu - tutaj wskakujemy na szczyt listy i chyba w tym sezonie nikt nie przebije. Ciekawe gdzie pójdzie, dla mnie chłop topka menadżerów PL
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Duch Kijowa wraca.
Mudryk po zawieszeniu wrócił do treningów, ale i tak planują go wypożyczyć do Strasbourga, aby sie ograł.
Mudryk po zawieszeniu wrócił do treningów, ale i tak planują go wypożyczyć do Strasbourga, aby sie ograł.
niech w koncu wprowadza zatrzymywanie pierdolonego czasu, zrobia 2x 30m i bedzie po sprawie
No i jest upragniony nowy stoper.
- ConeyIsland
Oho, w mediach mówio że Mateta chce jeszcze w styczniu spierdolić z Palace xD no to byłby absolute cinema jak w ostatnich tygodniach z (powiedzmy) rewelacji jesieni kolejno: popsuł im się Munoz + zaliczyli znaczny regres formy + Glasner nagrał diss na zarząd i zapowiedział odejście + odszedł Guehi + odszedłby Mateta