Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
ja tam jestem na tak, byleby usadził zijeszów i innych pulisików na ławie
- ebismolarek
Spoiler
O, garbus belotti dalej klubu nie ma xd
WHU finalizuje transfer Emersona, 15 mln funtów
Casemiro 🥲🥲 będę tęsknic
60 + 10 £ a nie euro jak wszyscy wcześniej podawali, jutro leci do uk, a w poniedziałek rano pożegnanie w Madrycie z live nie zagra
60 + 10 £ a nie euro jak wszyscy wcześniej podawali, jutro leci do uk, a w poniedziałek rano pożegnanie w Madrycie z live nie zagra
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Cz4rny1337
- Moderator
Daily Mail (tak wiem, sle sami mokbel który jest spoko źródłem) podaje ze Chelsea chce….. Maguaiera i zamiana za Pulisica
Co do chuja
Co do chuja

Niech biorą Magłajera, dobry chłopak elegancki, Glazer będzie płakał jak będzie sprzedawał. A Casemiro hmmm gorszy od tego jebanego Freda nie będzie, ale nie rozumiem po co się pcha w ten pierdolnik
COXDCz4rny1337 pisze: ↑19 sie 2022, 22:38 Daily Mail (tak wiem, sle sami mokbel który jest spoko źródłem) podaje ze Chelsea chce….. Maguaiera i zamiana za Pulisica
Co do chuja
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

magłajer będzie orał w trujce trust
Ale byłaby beka jakby się okazało, że Magłajer w Chelsea grałby dobrze, a tylko ten chujowy Manchester wyciąga z piłkarzy co najgorszeszpilman pisze: ↑19 sie 2022, 22:44COXDCz4rny1337 pisze: ↑19 sie 2022, 22:38 Daily Mail (tak wiem, sle sami mokbel który jest spoko źródłem) podaje ze Chelsea chce….. Maguaiera i zamiana za Pulisica
Co do chuja
Dopiero co wyszło info, że Ten Hag planuje odstawić Magłaje i zagrać z LFC duetem Lisandro-Varane i nagle plotki o transferze Shreka, menago działa wypuszczając takie gówno do mediów xD
Kocham, pozdrawiam
Ale Magłajer w trójce na samym środku to może i by się sprawdził w sumie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
już przez wzgląd na samą mordę mam nadzieję że ten transfer to plota
dawać tego magłajera
ale w sumie może gdyby nie miał on być liderem defensywy potrafiłby prosto kopnąć piłkę 
- ebismolarek
Lecce chce Umtitiego
utrzymają się
Ismaila Sarr idzie do Aston Villi, 25 mln funtów
No fajnie, skład na na papierze wygląda naprawdę dobrze. Tylko trener by się jeszcze przydał 
Umtiti w Lecce, niesamowity dil
e:
Eric Bailly na wypożyczeniu w Marsylii.Gianluca Di Marzio poinformował, że włoski zespół osiągnął pełne porozumienie i wynegocjował dla siebie bardzo korzystne warunki wypożyczenia Francuza, którego pełne wynagrodzenie, wraz z bonusami, pokryje „Duma Katalonii” - 20 milionów euro.
Drużyna z Camp Nou może za to liczyć na zgarnięcie dodatku uzależnionego od liczby występów zanotowanych przez 28-latka na włoskich boiskach.
e:
Dojebali konkretną karą xdParis Saint-Germain i Olympique Marsylia zostały ukarane przez UEFA za naruszenie zasad Finansowego Fair Play oraz ostrzeżone przed surowszymi konsekwencjami w przypadku niewywiązania się z zawartej ugody - poinformowało „L'Équipe”.
Do Paris Saint-Germain została wysłana „umowa ugodowa”. Zakłada ona nałożenie sankcji finansowych na drużynę oraz zobowiązuje ją do unormowania sytuacji w przeciągu następnych trzech sezonów.