jajca pisze: ↑10 lip 2021, 17:56
Malik to ten ziomek, co groził typkom ze Szczecina a potem się płaszczył przed jakimś sage? Kalkulator jak paluch, jedyny z którym odważył się iść na konfrontacje to wujek samo zło (bo niedożywiony i bez zasięgów)
malik przed słynnym koncertem i zbiciem graby pisał takie rzeczy Spoiler
wolalbym dostac przekope od malik montana na oczach kilku ludzi niz dostac tko od hejtera przed ogromna publicznoscia w necie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Dziwne że tu na ślizgawce zrobił ten news takie poruszenie, skoro sam Sebastian pod koniec 2k17 i w 2k18 mówił że za tym malik stoi.
Wiadomo że Sebek za darmo wpierdolu nie dostał, no ale zbiorowe pobicie nietrzeźwego? Brat brata goni, nagrywa i jeszcze udostępnia
JVCORE pisze: ↑10 lip 2021, 22:17
Mówi Rafon szukajacy z kolegami wykopka by mu zajebac liścia xddd
+ chlop któremu za dzieciaka sikali do herbaty w ośrodku
ło cho ale smieszne ja znam historie gdzie 14 letnie typki robiły za dziwki, takie rzeczy sie dzieja w mopsach i ośrodkach, moze sie razem posmiejemy ̶d̶o̶w̶n̶i̶e̶ ̶p̶i̶e̶r̶d̶o̶l̶o̶n̶y̶
e; ogolnie sory uniosłem sie w chuj, ale razi mnie to strasznie jak mozna sie nasmiewac z tego jak pojebane dzieciaki urządzają innym dzieciakom piekło w takich miejscach
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Rafonix chyba zapomniał co było w Subwayu xDD
A ten screen co Seba mówi, że Bałagane prosił dziwkę żeby przestała dawać dupy to wrzucałem już na ślizgu
Sentino się wypowiedział
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
NIgdy tego sliskiego ciapaka nie trawilem bo od rau po nim widac ze kazdego by sprzedal i wystawil dla wlasnej wygody,. To ze jest jebana choragiewa to bylo widac od poczatku jak wlasnie GMML mieli spine ze ekipy ze Szczecina ktora zweryfikowala ich gangsterskie zapedy,w sumie mozna powiedziec ze to byl poczatek konca tej ekipy,Malik pojechal sam sie przypucowac zeby zaraz to na Polske sie nie rozlalo.Juz w ten ja np bym mu podziekowal za znajomosc ale wiadomo co Sentino mial i ma w glowie :-P Pozniej chcial sie przylansowac publicznie wiec zabulill i wzial Slowika do klipu,pozniej bylo To wszystko dla rodziny co stalo sie memem patrzac na slowa jego tworczorsci to zaczal dupe lizac srodowisku Jongmena ,stop 60 itp. Tak na prawde to sie mota bo moze sobie myslec ze teraz jest kims ale prawda jest taka ze dla na prawde powaznych osob w srodowiskach do ktorych by chcial aspirowac zawsze bedzie obcy . Sentino zostal tym najgorzym a Mis malis pierdolonym celebryta rapowym choc z calej jego kariery nie zapamietalem ani jedego wersy po za To wszystko dla rodziny. Z Sentinem bylo jak bylo odjebal ale w chuj dla tego niewdcziengo chuja zrobil wiec po prostu mogli zakonczyc znajmosc i kazdy poszedl w swoja strone,a prosze ten szmaciarz dla atencji i oklasku zachowal sie jak zwykla kurwa bez zasad i tfu haram mu na ryj z pogarda
"Na mnie w tej chwili czeka jeden z lepszych deali w historii polskiego rapu" - on o tym deblu to pierdoli już z rok-dwa, miało być 500tys euro od Sony, a chata dalej wynajmowana. Plus Bentley pożyczony od kolegi ciapaka.
przypomnijcie czemu pan alvarez siedzi w tej hiszpanii i nie ma go w berlinie czy warszawie? na poczatku myslalem, ze chodzilo o pandemie a on kolejny dom tam teraz wynajmuje