Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- marmolad_k2
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Przyjadę do Kielec i będę ci... będziesz mi pytonga mlaskał

To też warto przypomnieć
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:Siema, witam wszystkich z tej strony Liroy. Słuchajcie nieźle się uśmiałem, oglądając te wszystkie filmy z tym głupkiem kurwa na Internecie. Nie zamierzam tracić waszego cennego czasu, więc przejdę od razu do rzeczy. Tede jesteś dla mnie kurwa zwykłym lamusem, jesteś jak ta tandetna chińska taka małpka, kurwa, wypchana bujająca się na tej gumce, kurwa, na zwykłym odpustowym kramie. Ja przechodząc obok mogę co najwyżej się z ciebie kurwa pośmiać na głos, z ciebie, bo to kurwa jest śmieszne, nie? A ty dalej się kurwa bujaj tam na tym pajacu, na tej kurwa gumce i próbuj wciskać ciemnotę tym ludziom, o tym że ten twój kram, to jest cały świat, a ty jesteś jego pierdolonym mesjaszem. Widzę że popierdoliło ci się nieźle kurwa tutaj pod sufitem, yyy, słyszałem że liczą się dla ciebie kurwa przelewy, jedyny przelew jaki mogę ci zaproponować to ten którego nigdy nie otrzymałeś i nie otrzymasz, to jest przelew odrobiny kurwa rozumu do twojego wielkiego pustego łba, powaga, kurwa, a już w ogóle to jak się podniecasz swoją złotą płytą, TO jest kurwa śmieszne. Słuchaj, ja jeden singiel, jeden zwykły singiel, sprzedałem w większym nakładzie niż ty kurwa swoją tą chujową tandetną płytę. Te twoje w ogóle słowa: "żenada", kurwa, jaka żenada? Największą żenadą, kurwa, na całym rynku zawsze byłeś, jesteś i będziesz, będziesz ty, kurwa, ty jesteś największą żenadą, w ogóle śmiać mi się chcę, te twoje wywody na temat koniaczka w ogóle powstają. Czy tobie się wydaję, że ja nie mam nic innego do roboty, jak tylko kurwa siedzieć i pisać newsy naaaa yyy o tobie kurwa, jakimś lamusie, na portal, jak to ty stwierdziłeś hip-hopowy? Kurwa, ziom, jesteś kurwa zwykłym pierdolonym leszczem, niczym więcej, tak panie japa, osrywam cię, iii - tyle, no spierdalam kurwa bo nie mam ci nic więcej do powiedzenia, i tak za dużo czasu zmarnowałem na ciebie. Pozdrawiam wszystkich kumatych i w chuj japę wszystkim takim kurwa leszczom jak ten Tede.
O co w ogóle chodzi z tym koniaczek.pl? Co to był za portal, co Liroy na nim robił i co napisał o Tede, i gdzie i jak Tede się do tego odniósł?
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Listopad 2008, nie pamiętam, że coś takiego było, a webarchive umarło, pewnie musiało ślicznie wyglądaćRuszył internetowy serwis rozrywkowy Liroya. Witryna dostępna jest pod adresem koniaczek.pl.
Nowy serwis Liroya oferuje zestaw newsów ze świata rapu i nie tylko. Koniaczek.pl może pochwalić się działem 2fast2real, którego jest oficjalnym przedstawicielem na Polskę. Marka 2fast2real odpowiada za filmy dokumentalne, a także teledyski takich artystów, jak 50 Cent.
Koniaczek 4 listopada 2008
https://wiadomosci.onet.pl/liroy-i-jego-koniaczek/fen3h
Glamrap 2011
https://glamrap.pl/o-nas/
Wygląda na to że Tede odgapił od Liroya pomysł na Glamrap, tylko nie zrobił tego głupiego błędu co Liroy i nie przyznaje się do tego że ten portal jest jego
https://wiadomosci.onet.pl/liroy-i-jego-koniaczek/fen3h
Glamrap 2011
https://glamrap.pl/o-nas/
Wygląda na to że Tede odgapił od Liroya pomysł na Glamrap, tylko nie zrobił tego głupiego błędu co Liroy i nie przyznaje się do tego że ten portal jest jego
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- gods bidness
Strona: https://web.archive.org/web/20090806125 ... iaczek.pl/
Forum: https://web.archive.org/web/20100117155 ... read/338/1
Koniaczek nawet swój forumek miał, Liroy wyprzedził swoje czasy, szkoda że obrazki rozjebane to nie zobaczymy jak portal wyglądał w swojej chwale
Forum: https://web.archive.org/web/20100117155 ... read/338/1
Koniaczek nawet swój forumek miał, Liroy wyprzedził swoje czasy, szkoda że obrazki rozjebane to nie zobaczymy jak portal wyglądał w swojej chwale
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
O chuj, żyłem w przekonaniu że ten koniaczek to kolejny pudelek z zagranicznym kapitałem jak sto innych takich portali, a za wszystkim stał Liroy Liroy ten jebany madafaka.
Ślizgawka bawi, Ślizgawka uczy.
Ślizgawka bawi, Ślizgawka uczy.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Koniaczek.pl, nie mylić z Kozaczek.pl
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- marmolad_k2
Kocham polski hip-hop.
Nie wiem czy to kontrowersyjna opinia, ale zgadzam się z obydwoma użytkownikami wyżej
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Ja tylko kocham, za co nienawidzić?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Za te tandetne chińskie takie małpki, kurwa, wypchane bujające się na tej linie, kurwa, na zwykłym koncercie na narodowym
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- gods bidness
Czyli potwierdzasz że to hiphop 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- marmolad_k2
Tez kocham hip-hop za Kotolgę