MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Gaethje przede wszystkim w porównaniu do reszty oponentów Chabiba dysponuje pierdolnięciem które może ustawić walkę w jednej akcji, po jednej udanej kiwce czy błędzie dagestańczyka, bo objętością to nie ma chuja żeby Chabiba pokonaćmbunt pisze: ↑21 paź 2020, 14:57 a co do Khabib to uważam, że Khabib jest w huj faworytem ale charakter tego sportu jest taki że jest 30% szans że to Justin wyjdzie z tego zwycięsko
moim zdaniem wszystko zalezy od lowkicków Gaethje- jeśli w pierwszej rundzie 3-4 ładne wylądują to ma szanse dotrwać do końca walki, inaczej Khabib maszyna go zajedzie
Connor? Dustin? pamiętajmy też jaka to jest waga
jest niezerowa szansa że Justin go trafi ale rusek jest jakoś do tej pory nie do zajebania i nie ma co udawać że to byłoby czymś innym niz zaskoczeniem
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
no ale boksersko przecież to chyba słabsza liga od conora więc czy pierdolnięcie mocniejsze tak na oko?
mma to cudowny sport, bo jest wielopłaszczyznowy tak jak soccer I najśmieszniejsze jest to że gaethje ma większe szanse z khabibem niż conor, ale wciąż uważam że irlandzki dziwkarzomenel by najebał tamtemu rudemu
gaethje to ma, zaufajcie
mma to cudowny sport, bo jest wielopłaszczyznowy tak jak soccer I najśmieszniejsze jest to że gaethje ma większe szanse z khabibem niż conor, ale wciąż uważam że irlandzki dziwkarzomenel by najebał tamtemu rudemu
gaethje to ma, zaufajcie
nawet przy kosmicznym poziomie Conora, ufc to nie jest miejsce gdzie możesz sobie odpuścić treningi na rzecz melanżu i dalej bić się z najlepszymi
a Dustin rzeczywiście potrafi odpalić rakiety co pokazał np. w walce z Hollowayem, zajebistą ma stójkę ale moim zdaniem nie ma tam tyle mocy w pojedyńczym uderzeniu co Gaethje, zresztą na walkę z Chabibem wyszedł z niespecjalnie agresywnym nastawieniem i bił się asekuracyjnie
kurde no ciekawa waleczka może być
a Dustin rzeczywiście potrafi odpalić rakiety co pokazał np. w walce z Hollowayem, zajebistą ma stójkę ale moim zdaniem nie ma tam tyle mocy w pojedyńczym uderzeniu co Gaethje, zresztą na walkę z Chabibem wyszedł z niespecjalnie agresywnym nastawieniem i bił się asekuracyjnie
kurde no ciekawa waleczka może być
Spoiler
a ostatecznie kebab jak zwykle obali w 30 sekund i będzie obijał w parterze XD
no już pierdolił że będzie obalał, ja bym nie chciał wyjść z takim typem w stójkę po tonym który dostawał flashbangi na twarz z bazooki
no i ogólnie dziwna sytuacja w lekkiej się robi, bo jeśli khabib wygra to kto jest dla niego? nie ma żadnego hypeu na nikogo, tony teraz musi się odkuć, jakiś chandler dajmy spokój
kto, mcgregor? jeśli poirier wygra ugra coś w rewanżu z ruskiem, nwm nwm
khabib zdominował tę dywizje jak bulterier najgorszy, dlatego takie śmieszne pytania
no i ogólnie dziwna sytuacja w lekkiej się robi, bo jeśli khabib wygra to kto jest dla niego? nie ma żadnego hypeu na nikogo, tony teraz musi się odkuć, jakiś chandler dajmy spokój
khabib zdominował tę dywizje jak bulterier najgorszy, dlatego takie śmieszne pytania
Coś czuję, że dzisiaj może być sensacja. Z innej beczki, co sądzicie o Chimaev vs Edwards?
dawać Tony - Chandler i wygrany dla Khabiba bo nie wierze że przegra
a chciałbym zobaczyć walke z Tonym mimo wszystko - Chandler jest cienki jak te Brooksy i inne Askreny więc EZ dla Tony'ego
a co do Gejcziego to widze tylko dwie możliwe drogi na wygraną dla niego:
- mityczne defensywne zapasy których jeszcze nigdy nie pokazał, zresztą nie wierze że ktoś jest w stanie powstrzymać grind Khabiba
- Khabibowi coś się popierdoli w bani jak Cormierowi w ostatnich walkach i będzie chciał walczyć w stójce
Edwards pięknie został ujebany
odrzucał walki to go w końcu wyjebali z rankingu za nieaktywność i tym w sumie zmusili żeby wziął walke z Chimaevem
dla mnie fajna walka, ale szczerze nie mam faworyta
i ogólnie ten #3 w rankingu Edwardsa troche przesadzony jest
a chciałbym zobaczyć walke z Tonym mimo wszystko - Chandler jest cienki jak te Brooksy i inne Askreny więc EZ dla Tony'ego
a co do Gejcziego to widze tylko dwie możliwe drogi na wygraną dla niego:
- mityczne defensywne zapasy których jeszcze nigdy nie pokazał, zresztą nie wierze że ktoś jest w stanie powstrzymać grind Khabiba
- Khabibowi coś się popierdoli w bani jak Cormierowi w ostatnich walkach i będzie chciał walczyć w stójce
Edwards pięknie został ujebany
odrzucał walki to go w końcu wyjebali z rankingu za nieaktywność i tym w sumie zmusili żeby wziął walke z Chimaevem
dla mnie fajna walka, ale szczerze nie mam faworyta
i ogólnie ten #3 w rankingu Edwardsa troche przesadzony jest
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 14:18 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
ja się jaram Charles'em Oliveira, 6 w rankingu, 7 win streak, kosmiczne bjj, w takim szalonym brazylijskim stylu, stójka też świetna z mnóstwem nieszablonowych technik. Nie mam pojęcia dlaczego tak mało się o nim mówisamir pisze: ↑21 paź 2020, 19:27 no już pierdolił że będzie obalał, ja bym nie chciał wyjść z takim typem w stójkę po tonym który dostawał flashbangi na twarz z bazooki
spoko, chętnie obejrzę
widzieliście Genesis? jak dla mnie Gromda bije na głowę
zapraszam do sprawdzenia
nie popierdoliło się ostatecznie
niby skończył kariere 
mógłby zrobić jeszcze tą jedną walke z Tonym 4fun bo innych sensownych pretendentów nawet nie ma w tym momencie
chociaż to też raczej byłby walec
mógłby zrobić jeszcze tą jedną walke z Tonym 4fun bo innych sensownych pretendentów nawet nie ma w tym momencie
chociaż to też raczej byłby walec
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 23:07 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja pierdole Khabib... w tej walce fighter kompletny. W pierwszej Justin wyglądał jak chłopek roztropek do bicia, niesamowita dominacja i w stójce, no i w parterze po prostu jakby z białym paskiem się tam kulał. Mega props, i szkoda, że odchodzi gdy tak się rozwinął, z drugiej strony w lepszym stylu nie można skończyć. Bardzo fajna główna karta, sztos main event.
Ps. Ciekawe kto teraz do pasa lekkiej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ps. Ciekawe kto teraz do pasa lekkiej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- qualite_de_schizoide
Kurde Khabib miało być 30:0, no i byly plotki, że Danka ma coś specjalnego dla Khabiba po walce z Gejczim, a tu zakończenie kariery? Chyba sam Dana się tego nie spodziewał
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Conor - Poirier pewnie będzie o pas jeżeli faktycznie zwakuje
i Tony z Chandlerem eliminator
i ewentualnie jak Conor wygra to Khabib może wróci mu zamknąć morde jeszcze raz
i Tony z Chandlerem eliminator
i ewentualnie jak Conor wygra to Khabib może wróci mu zamknąć morde jeszcze raz
Ostatnio zmieniony 24 paź 2020, 23:11 przez instinkt, łącznie zmieniany 2 razy.
Obsrał zbroję przed Chandlerem
- qualite_de_schizoide
Wiem, że to żart ale tak w ogóle to Chandler by dwóch rund z Khabibem nie przetrwał.
Gość jest z innej planety... 
- qualite_de_schizoide
Tak w ogóle to co zrobił sędzia w pojedynku Khabiba z Gejczim to kryminał. Dwóch klepan nie zobaczyć i zaczekać aż kompletnie odetnie prąd Gejcziemu 
„Pamiętajcie, szanujcie i kochajcie swoich rodziców póki macie czas. Przyjdzie moment, że ich zabraknie.”
„Dzięki Bogu za to zwycięstwo, to był mój ostatni mecz tutaj, nie mogę wrócić bez mojego ojca”
Rzekomo po tym, jak ojciec mu zmarł - obiecał matce, że już więcej nie zawalczy i to miała być ostatnia walka. Ech.
„Dzięki Bogu za to zwycięstwo, to był mój ostatni mecz tutaj, nie mogę wrócić bez mojego ojca”
Rzekomo po tym, jak ojciec mu zmarł - obiecał matce, że już więcej nie zawalczy i to miała być ostatnia walka. Ech.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv