Serie A - liga włoska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Serie A - liga włoska
Jebać typa
Kupował ktoś może bilety na Inter Mediolan? Chciałbym kupić bilety na Inter-Torino 29/04. Na stronie nie wyświetla mi się żadne wolne miejsce ale też nie wyświetla się info, że bilety wykupione. Wygląda jakby się strona zjebała. Ale też rozumiem, że Inter ma legendarny sezon i pewnie mnóstwo ludzi się wybiera.
Kupował ktoś może bilety na Inter Mediolan? Chciałbym kupić bilety na Inter-Torino 29/04. Na stronie nie wyświetla mi się żadne wolne miejsce ale też nie wyświetla się info, że bilety wykupione. Wygląda jakby się strona zjebała. Ale też rozumiem, że Inter ma legendarny sezon i pewnie mnóstwo ludzi się wybiera.
Poku?
Napisałem na stronce jakiegoś maila ale nie wiem czy w dobrej kategorii, zobaczymy czy odpowiedzą
Napisałem na stronce jakiegoś maila ale nie wiem czy w dobrej kategorii, zobaczymy czy odpowiedzą
No punkt obsługi konsumenta klienta
Na oficjalnej stronie na pewno będzie jakie kontakt do nich
Na oficjalnej stronie na pewno będzie jakie kontakt do nich
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Dzięki, jeszcze bilety nie są dostępne mimo, że na stronie można kliknąć kub bilet xD Trochę chujowo jak na firmę zatrudniającą pracowników za miliony euro ale gdzieś trzeba przyciąć. No i ponoć teraz się u nich nie przelewa 
Co to za zamieszanie w Napoli wokół Zielinskiego?
-
Bisclavret
Ale jakie zamieszanie? Idzie do Interu to już od dawna wiadomo, jedynie dyrektor Interu teraz to potwierdził
Camzat jak zwykle na czasie 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mały dupa cicho.
Po prostu nie śledze sportu za bardzo a dziś mi cos wyskoczyło na ten temat to się pytam normalnie kurwa
Po prostu nie śledze sportu za bardzo a dziś mi cos wyskoczyło na ten temat to się pytam normalnie kurwa
Parma wraca do Serie A 
a blisko też Como z Cescem Fabregasem*, chłopina jeszcze w Chelsea wyląduje na ławce kiedyś, coś tak czuję
*tak, wiem że jest tylko asystentem, ale to dlatego że nie ma licencji UEFA PRO i postawili mu tam popularnego słupa
*tak, wiem że jest tylko asystentem, ale to dlatego że nie ma licencji UEFA PRO i postawili mu tam popularnego słupa
- ConeyIsland
Motta i piękna bologna oficjalnie w LM. Jedna z kilku świezych ekip na które uwielbiam zerkać w tym sezonie (+ Girona, Bayer, Brest, Aston Villa). Pięknie ich tam Motta poukładał. Kibicuję mocno by facet został na kolejny sezon. Niech dojdą jakieś racjonalne wzmocnienia, niech poszerzą kadrę i liczę że drugi sezon będzie chociaż nie gorszy.
- rozklad_gaussa
wlasnie, jakie szanse sa na pozostanie motty w bolonii?
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- ConeyIsland
o juventusie się mówi że miałby allegriego zastąpić. oby nie...
Dość poważne źródła piszą, że jest już dogadany z Juve i do ogłoszenia miałoby dojść za ok 2 tygodnie, ale mam chujowe przeczucie, ze dalej zostaniemy z allegrim
- Zwolnienie jest następstwem pewnych zachowań Allegriego w trakcie i po finale Pucharu Włoch. Klub uznał je za niezgodne ze swoimi wartościami oraz postawą, jaką powinny się odznaczać osoby go reprezentujące - czytamy w oświadczeniu.
joe pesci w chuja zrobiony
Chcą go jakoś dyscyplinarnie wyjebac żeby nie płacić kontraktu do końca?
- ConeyIsland
oby dzisiejsze cyry z allegrim nie zwiastowały przejścia pięknego motty do juve 
- ConeyIsland