Słuchawki
Moderator: wrubel
Re: Słuchawki
@Prez na mediamarkt, widzę że jakaś wersja kolorystyczna jeszcze została - https://mediamarkt.pl/pl/product/_sluch ... 74098.html - tylko tak jak pisałem, ja brałem zwykłe 4, nie active.
A ja wziąłem active i też teraz je przeceniają wszędzie, ja powinąłem w euro za 300, przecenione z 500.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kupiłem se wziąłem do porównania true wirelessy sportowe Soundcore X20 by Anker. Mają mięciutkie, wyginane i wydłużane "nauszniki", więc mam nadzieję że będą się stabilnie trzymać małżowin. Nie są duże i nie przeszkadzają okularom. Dźwięk bardzo dobry, jakość wykonania i ładowarka też (choć mogłaby być ciut mniejsza). Fizyczny przycisk i oznaczenie kolorami L/R - na plus. Appka na telefon biedna, tragicznie przetłumaczona. Zniżka 20% na amazon.nl
Wcześniej miałem Jabra Elite Active 4 i mimo wszystko czasem wypadały z ucha... oraz miały zaledwie poprawny dźwięk, wyraźnie gorszy od Edifier X3, które miałem jeszcze wcześniej (no ale to nie były słuchawki sportowe).

Wcześniej miałem Jabra Elite Active 4 i mimo wszystko czasem wypadały z ucha... oraz miały zaledwie poprawny dźwięk, wyraźnie gorszy od Edifier X3, które miałem jeszcze wcześniej (no ale to nie były słuchawki sportowe).
Spoiler

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Obczajcie sobie jeszcze te słuchawki
Nie mam, nie słyszałem, ale całkiem rzeczowa recenzja/opinia
Nie mam, nie słyszałem, ale całkiem rzeczowa recenzja/opinia
słuchawki kostne nie za miliony, głownie na podcasty do biegania + rower.
Poleci ktoś coś?
Poleci ktoś coś?
powinąłem Jabra Elite 3 Active i póki co jestem bardzo zadowolony
a czemu nie 4? właśnie zgubiłem po paru miechach swoje 4 i kolejne też zgubię bo lecę na tripa prawie 3 miechy, może wziąłbym 3 żeby przyoszczędzić jak i tak je zgubię, za ile powiijales?
za 250, nie mialem budzetu na 4
kumam, tu w dk jak patrzę teraz to wszędzie po ~220 PLN
topping L70 vs A90 ktoś coś? lub porównywalny wzmacniacz słuchawkowy zbalansowany ze wzmocnieniem 16ohmowym
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Jestem posiadaczem słuchawek ISK HD9999 ale są już na skraju wytrzymałości coś tam nie styka i muszę poprawiać 10 razy zanim puszczę piosenkę. Ogólnie byłem z nich zadowolony i słuchałbym dalej gdyby były ok, polecacie coś na co najmniej takim poziomie? Chyba z kablem bo ile teraz trzymają bezprzewodowe? I w jakiejś rozsądnej cenie do 300 zł.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
W tej cenie fidelio x2 lub akg k702 z aftermarketa
świadomość swojej ignorancji
panowie, jakieś budżetowe TWS dokanałowe, w których jest możliwość przełączania utworów przyciskiem na słuchawce, ktoś coś poleca?
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Wklejam pytanie z tematu 'siłownia' też tutaj.
Sportowcy potrzebuje pomocy z wyborem słuchawek na siłownie czy też rower. Kupiłem airpodsy pro ale lekko głową potrząsnę i wypadają. Mają super dźwięk, elegancko się przez nie rozmawia i świetnie wygłuszają ale co z tego, skoro nie nadają się do sportu.
Myślę o dokanałowych i chyba najlepiej z zausznikami, które na stałe będą je trzymać na miejscu. Możecie wrzucić coś, co będzie fajnie grało i będzie miało pierdolnięcie w sile dźwięku odpowiednie? Myślę, że mogę wydać na nie koło 500 zł.
Może kostne by się do tego nadały lepiej?
@Luxair zadowolony jesteś z tych o których pisałeś we wrześniu?
Sportowcy potrzebuje pomocy z wyborem słuchawek na siłownie czy też rower. Kupiłem airpodsy pro ale lekko głową potrząsnę i wypadają. Mają super dźwięk, elegancko się przez nie rozmawia i świetnie wygłuszają ale co z tego, skoro nie nadają się do sportu.
Myślę o dokanałowych i chyba najlepiej z zausznikami, które na stałe będą je trzymać na miejscu. Możecie wrzucić coś, co będzie fajnie grało i będzie miało pierdolnięcie w sile dźwięku odpowiednie? Myślę, że mogę wydać na nie koło 500 zł.
Może kostne by się do tego nadały lepiej?
@Luxair zadowolony jesteś z tych o których pisałeś we wrześniu?
nic na potem
Yo Kropson, jestem bardzo zadowolony, na pewno nie ma bata żeby wypadły a jakość dźwięku jest bardzo dobra. Natomiast nie testowałem ich na ulicy czy w innym hałaśliwym otoczeniu, więc ciężko mi ocenić jak dobrze wygłuszają. Mogę spróbować w tygodniu.
Co do kostnych to nie wygłuszają w ogóle bo o to w nich chodzi, więc nie wiem czy jakieś Shokzy Ci w ogóle podejdą?
Co do kostnych to nie wygłuszają w ogóle bo o to w nich chodzi, więc nie wiem czy jakieś Shokzy Ci w ogóle podejdą?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Jestem w stanie zrezygnować z wygłuszania i rozmów na rzecz dobrego siedzenia w uchu i dobrego dźwięku.
nic na potem
- zemsta1camzata
jazda w słuchawkach rowerem to proszenie się o kłopot
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Ja napierdalam indoor cycling ale tam grubo łbem bujam przy grubych podjazdach i siadaniu/wstawaniu. Na rowerze na dworze nie jeżdżę w słuchawkach bo nie dość że błędnik szaleje, to nie wiesz co się dzieje dookoła.
nic na potem
- yungXpaproch
o Soundcore Liberty Pro 3yungXpaproch pisze: ↑12 lut 2024, 22:31 ART wlasnie szukalem sluchawek i tez kupilem te twoje bo nie chcialo mi sie szukac dluzej, jak beda chujowe to wpierdol
jak beda zajebiste to osobiscie przyjade do ciebie i cie pocaluje w usta
@ART kupilem wtedy te sluchawki i sa zajebiste. mega premium look, wykonanie i customizacja razem z pudelkiem, z ktorym przychodza. no i graja konkret, dopierdalaja basem tak ze ucho sie trzesie, pomimo tego ze to pchelki. fituja mi z AKG k240, ktore mam do kompa tez czarne ze zlotymi detalami XD
dzieki za polecenie, sluchawki dokladnie takie, jakie chcialem i jakie lubie