nie ma powtórki zapisanej póki co na apple music, ale można znaleźć w dobrych sklepach ripy
również sobie odpaliłem drugi raz na spokojnie bo czemu nie
- God Breathed jest pierdolonym HIGHLIGHTem - taki album chciałem właśnie usłyszeć, ale finalnie nie ma czegoś takiego za wiele
- numery z Hovą, Pushą i Roddym Richem są super - ale ten z Hovą brzmiał jakby był niezmixowany
- Remote mega potencjał ale spierdolony po całości przez mix; o ile wgl jakikolwiek był
- numer z Durkiem i Vorym jest fajny, ale brakuje w nim zwrotki Kanye
- numer z Travisem i Keemem też wygląda na niedokończony i również nie było w nim wcale Kanye
- w numerze z Toliverem wgl nie ma zwrotki, żadnej

no chyba że to ma być przydługie outro z Hurricane
- na No Child również brakuje jakiejkolwiek zwrotki
i to jest w chuj dziwne bo jest wiele numerów na których wgl nie ma Kanye
a wiele tych zwrotek Kanye które są brzmią jak najgorsze wersje z mumble demo leaków
- Losing My Family brzmiało jak coś z potencjałem, ale na pewno nie w takiej formie
- Hurricane zostało totalnie zmasakrowane
- numer z Cartim to beka z lokalnych
- ta partia Pop Smoke'a to nie wiem co to miało być i raczej bym nie traktował tego jako część albumu
teoretycznie to było Tell the Vision v1 które miało iść na album Kanye pierwotnie, ale kurwa nie wydaje mnie się
wokale Smoke'a były w tragicznej jakości i słychać było przebijające niewyczyszczone partie innego bitu
brzmiało po prostu jak tragicznie wykonany mashup - możliwe że to Blaccmass się dorwał do kompa

- New Again było spoko ale miało jakiś pojebany sampel totalnie niewmixowany w numer i trwało z minutę więc wyglądało na niedokończoną rzecz
- no i intro z Sunday Service

lubie tę chórki ale Kanye nie umie ich odpowiednio wykorzystać nadal i brzmi to strasznie sztampowo
tak szczerze to może ze 3-4 traczki się nadają do wypuszczenia na ten moment