AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
aleksy

Re: AdMa

Post autor: aleksy »

bronek pisze: 06 sty 2026, 12:02 A co do tego co dorzucil zydek do tematu to ofc mysle ze nikt nie powinien sie wstydzic swojej biologii jak woli mlode (ale dorosle :exclaim:) panny, tak samo jak woli troche bardziej dojrzale
Ale kto woli bardziej dojrzałe? Nie przeczę, że znajdą się atrakcyjne kobiety po 40stce, ale poza pojedynczymi przypadkami mężczyzn z dziwacznymi upodobaniami faceci nie wolą dojrzałych. Jaranie się młodymi panienkami to nie jest kwestia gustu, że z drugiej strony możesz postawić jaranie się dojrzałymi, jakby to się w jakiś sposób równoważyło.

Panienki nie jarają się nieudacznikami i jakoś nikt im z tego powodu problemu nie robi. To jest taki sam ewolucyjny mechanizm. Interesuje cię mężczyzna, który zapewni ci i twojemu potomstwu przetrwanie, a może nawet fajne życie. Nas interesują młode panienki, bo kobiety zachodzą w ciążę i żeby to wszystko dobrze działało i szansa na problemy była jak najmniejsza, potrzebne jest odpowiednie ciało z odpowiednimi cechami.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

scam_sakawa pisze: 06 sty 2026, 10:57 normalny™ mężczyzna chętnie będzie kopulować z obiema
najlepiej na raz
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Mysle ze sie nie dogadamy bo atrakcyjnosc fizyczna nie jest tylko i wylacznie sprawa biologiczna a mam wrazenie ze ty tak to postrzegasz (ze jak ci sie nie podobaja faldki na szyi jakiejs panny to znaczy ze biologicznie nie jest dla ciebie atrakcyjna, i pewnie nawet jakby ci stanal w sytuacji gdzie by przed toba stala i patrzyla ci gleboko w oczy dajac do zrozumienia ze ciebie chce to bys powiedzial ze cie nie pociaga biologicznie), w sensie nie tylko nasze geny decyduja o tym jakie kobiety uwazamy za atrakcyjne, pozatym biologicznie panna nie musi byc jakby ci ja shenron na miare zbudowal i wystarczy ze ma "cos" co sprawia ze cie pociaga i tym czyms nie jest tylko metryka w dowodzie (moznaby powiedziec ze nawet jak wydaje sie ze mowimy o faktycznie pannach to w ogole nie dlatego ze faktycznie sa mlode tylko tego ze dla naszego oka wygladaja jak mlode co juz jest ciut inna rzecza niz stan faktyczny metryki, ale podtrzymuje zdanie ze pewnie sporo kolesi uwaza za atrakcyjne laski ktore nie wygladaja jakby dopiero wyszly z liceum, moze nie 50% ale nawet jak jest ich nwm 30% lub 20% to juz i tak duzo albo za duzo zeby marginalizowac do tego ze mozna ich nie brac pod uwage i mowic ze mezczyzni maja biologiczna obsesje na punkcie mlodosci i tyle to jest biale a nie szare).
Zobaczymy moze AI bedzie od nas madrzejsze i uda mu sie lepiej to zrozumiec i nam wytlumaczy jak to dokladnie dziala, na razie to my sobie mozemy sie przekrzykiwac bez zadnego sensu i bez mozliwosci konsensusu lub dotkniecia faktycznego stanu rzeczy, ja przyznam ze na chlopski rozum to rozkminiam nie jestem jakims specem od bialej broniod biologii tylko przesluchalem gdzies kiedys jakis podcast albo jakies podcasty na ten temat gdzie tez rozmawiali ludzie ktorzy sie znaja tylko tyle na ile znac sie moga ludzie :dunno:

Sory za chaos w poscie ale nie chce mi sie tego skladac od nowa zeby bylo klarowniej (te zdanie napisano za pomoca runiek AI)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

:what:
Awatar użytkownika
aleksy

Ja pierdolę, nie musimy czekać na żadne AI, bo jest cała nauka temu poświęcona i wiemy, co jest dla ludzi atrakcyjne i dlaczego.

Polecam tę książkę:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
bronek

aha no i dochodzi do tego tez otwartosc umyslu ktorej nie wiem czy masz, bo na wlasnym doswiadczeniu tez mozna duzo powiedziec ale czesto malo sensowna jest to wypowiedz jezeli mielibysmy ja ekstrapolowac do ogolu spoleczenstwa ;) Ja np zakladam ze mimo ze ja wole mlode (co tez jest naduzyciem bo podobaja mi sie rozne kobiety z roznymi cialami, rysami twarzy, itd... i to chyba nie jest matematyka ze mozna tutaj dac jakies liczby z tym zwiazane ze podobaja mi sie panny w 46% biale, 15% czerwone i 39% zolte tylko rozne w roznych proporcjach, nwm moze u innych ludzi moznaby to tak matematycznie okreslic funkcja u mnie chyba nie albo przynajmniej duuuuuzo bardziej skomplikowana niz system { 18lat < X oraz X < 25lat}) to mozliwe ze inni maja inaczej :dunno:

Dodano po 10 minutach 49 sekundach:
aleksy pisze: 06 sty 2026, 14:00 Ja pierdolę, nie musimy czekać na żadne AI, bo jest cała nauka temu poświęcona i wiemy, co jest dla ludzi atrakcyjne i dlaczego.

Polecam tę książkę:
Spoiler
Obrazek
Oho czyli znalazl sie jakis pan wright ktory juz pozjadal wszystkie rozumy i on wie tego co inni eksperci nie wiedza w 100% (ofc prosze nie zrozumiec ze mowie ze to co jest w tej ksiazce to kompletne bzdury, bo jest tam pewnie sporo ciekawych i prawdziwych rzeczy wypisanych, tylko no czy mozna to w 100% nalozyc na rzeczywistosc bez znalezienia niewygodnych "wyjatkow" i wszystko [w temacie a nie ze wszystko wszystko] wytlumaczyc? Imo jezeli napisal to czlowiek to nie, ale to juz kwestia swiatopogladowa chyba)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Co wy tutaj za dziwne rozważania filozoficzne uskuteczniacie. To jest właśnie problem dzisiejszego świata, robienie wideł z igieł. Można podchodzić do tego na różne sposoby. Jedni będą wić się jak wąż i zgrywać myśliciela. Ci po drugiej stronie barykady będą tłumaczyć na swój sposób. Ale odpowiedź na te sytuacje jest zawarta w jednym pytaniu retorycznym. Po co ci stara baba jak możesz mieć młodą? No chyba, że nie możesz. Nie jesteś atrakcyjny dla młodej jędrnej Juleczki, a jedynie dla starej bulwy przetyranej przez życie z celulitem na grzbiecie to wtedy rozumiem. Ale wtedy proszę, nie dorabiajmy do tego filozofii.
Awatar użytkownika
bronek

Ale pozdro dla was za dyskusje, imo wychodzi nawet ciekawie wiec dalej sie staram dostarczac w miare przemyslany kontent na tyle ile moj ograniczony umysl pozwala (ten moj naturalny algorytm w silniczku trenowanym na specyficznych danych z roznych zrodel w roznych formach do ktorych mialem dostep w moim zyciu jak juz mam pasowac do narracji o bronek AI hehe)
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Kurwa bronek wszystko można wytłumaczyć wyjątkami. Tak było, jest i będzie (chyba, że facetom mózg wypiorą jeszcze bardziej niż starają się robić to teraz), że większość facetów natura pcha do młodych kobiet, bo takie są dla nich najbardziej atrakcyjne.

Tak jak kobieta nie chce brzydkiego gołodupca i to jest natura po prostu. Co nie znaczy, że nie ma kobiet na świecie, które się zakochają w brzydkim gołodupcu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
aleksy

bronek pisze: 06 sty 2026, 14:13 Oho czyli znalazl sie jakis pan wright ktory juz pozjadal wszystkie rozumy i on wie tego co inni eksperci nie wiedza w 100%
No i gdzie są ci Twoi eksperci? Bo na razie po jednej stronie są sensowne argumenty mające poparcie w nauce, a Ty odpowiadasz, że w sumie to nie wiadomo, bo jednemu typowi czasem spodoba się stara baba.
2do5

Post autor: 2do5 »

aleksy pisze: 06 sty 2026, 14:20 No i gdzie są ci Twoi eksperci?
viewtopic.php?t=6784&hilit=granny
Awatar użytkownika
bronek

@aleksy No nie mam ich pod reka wiec zagieliscie mnie, moze faktycznie ich nie ma (albo sa? Nie wiem). Widzialem jakis ciekawy podcast na ten temat ostatnio gdzie mowili o kwestiach biologicznych i gdzie nie bylo to stricte zwiazane z wiekiem ale np z morfologia (ktora nie jest juz tak zalezna od wieku tylko od genetyki) ale tbh nie chce mi sie go szukac teraz. Ofc mozna tak sie przekrzykiwac zebys mi pokazal w takim razie wszystkich ekspertow pokazujac ze sa zgodni z tym ze to co jest w tej ksiazce jest w 100% prawda objawiona i nie ma tam zdanych nieprzyjemnych "wyjatkow" odbiegajacych od reguly ale no regula sprawdza sie w 100% pomimo tych wyjatkow :lol: W sumie zawsze mozna tez powiedziec ze te wyjatki to jakies mutacje genetyczne i to juz nie sa w 100% ludzie tylko w 99,999999999% ludzie... No i ofc zaraz poprosze cie (zartuje nie poprosze) tez o potwierdzenie ze to zdaza sie w 99,99% (bo ten 0.01% powiedzmy ze to sa te wyjatki i ze to normalne ze regula nie sprawdza sie w 100% ale no 99,99% to juz wystarczajaco zeby brac to pod uwage nie to co 99,9% to juz by bylo za duzo wyjatkow imo :lol: ). Sory ze nie szukam zdrodel z dowodami naukowymi ktore podparlyby to co mowie bo rozumiem ze jest to wazne w takiej dyskusji, tego nie neguje jbc dlatego mowie ze zagieliscie mnie w tym sensie, no nic moze jestem galileuszem mowiacym ze ziemia nie jest plaska ale jeszcze nie znalazlem dowodow na to albo jestem akashem ktory mowi ze ziemia jest plaska bo zrobilem eksperyment balonem95 i oddaje moja wiedze jak zabulicie za moj musical, albo jestem bronkiem gdzies w spektrum pomiedzym tymi mozliwosciami, nie mnie oceniac.

@oldschool luz, tak wiec zakladam po prostu ze mowiac "wszyscy" mozna to zrozumiec jako "nieokreslonie duza czesc zawierajaca nieokreslenie malo wyjatkow" to w sumie zgadzamy sie jak to tak ujac :lol:

@2do5 :lol:
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

przypominam, że od starożytności kobiety robiły jakieś kąpiele z mleka czy maseczki z oliwy, żeby wygładzać zmarszczki czy inne chuje muje, aby wyglądać młodziej :lol:
mam nadzieję, że ktoś im przekaże, że to wszystko była wina żydów mitycznego patriarchatu, a nie świadomości jak działa zwierzak zwany człowiekiem

dopóki nam nie wpierdolą czipów do łba to zawsze będziemy patrzeć na potencjalną płodność partnerki. A to, co z tego potem wyjdzie to życie weryfikuje
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Foto z kibla
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Jest 2025
Slabo je i nie moze sie wysrac.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
bronek

Moze czyta slizgawke i to followup do @2rzyna piszacego z kibla podczas roboty??
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Jakby czytala to by mniej wpierdalala
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
bronek

:lol: :lol:
Awatar użytkownika
Koza
Zbanowany

Post autor: Koza »

Żaden z was, nie słyszał nic o tym, że najbardziej seksownym organem jest mózg a za atrakcyjnością stoi symetria a nie jedynie metryka, co nie
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Dlatego jak idziesz spuścić z krzyża w klubie to wybierasz ta najbardziej elokwentna a nie ta która Cię wizualnie kręci,prawda ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ