VNM - Hope For The Best (2020)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: VNM - Hope For The Best (2020)

Post autor: oldschool »

Miałem napisać coś takiego, ale nie wiedziałem jak to dobrze ubrać w słowa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Ale ty baqlashan mówisz o offbeacie totalnie nie wiem czemu bo nie mówimy (chyba) o rytmie muzyki, tylko o samej nawijce. Weź nawijki raperów acapella i wtedy taki chada nawija bardzo rytmicznie i aż nóżka ci tupta bo wiesz jaki byłby pod to bit, czy nie wiem, Migosi, ich nawijka acappela jest rytmiczna, z kolei Oskar jest tego przeciwieństwem ale mimo wszystko to płynie. No ale może 2rzyn mówił o rytmice flow w nie w takim kontekście, tylko w takim jak ty, to wtedy zgadzam się z wami w 100%
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Dokladnie o to mi chodzilo ziomek.
Vnm nie plynie. Przynajmniej coraz rzadziej mu sie to udaje przez caly numer.
A zreszta pierdolic, i tak nic ciekawego nie potrafi nagrac od legalnego debiutu.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Jakby vnm poszedł mocniej w linijki obrażające słuchacza i jego dupe typu "puszcza się jak białowieska" albo o sraniu do szafy to może mógłby zostać drugim bałaganem (dobra, trochę przesadzam)
A tak wkręcił sobie, że jest wielkim wrażliwym artysta, drugim mesem i trzecim bukowskim, co nie mogło się udać z dwucyfrowym iq
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Niestety, chyba każdy może ogarnąć, że VNM to co miał najlepszego już nagrał. Teraz to raczej pozycjonowanie siebie jako legendy podziemia, jednak skoro od premiery płyty numery mają po 10-11 tysięcy wyświetleń to dobrze nie świadczy. Ma Tomek problemy z dobieraniem producentów, nie wychyla się w ogóle poza bezpieczne bity, być może w końcu ogarnie, że wtedy jednak lepiej mu się leci. Ta płyta? Jedna ze słabszych VNM'a w karierze.
ODPOWIEDZ