Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
dokładnie, zdarza się tak że osoby często wychodzą z założenia że mimo wszystko prowadzą aktywny tryb życia, a jednak potem dochodzi do bolesnej weryfikacji 
Nieźle poszło jak wbili mu o 6 nad ranemCezary K. został zatrzymany we wtorek nad ranem przez policjantów z Komendy Stołecznej Policji pod zarzutem kierowania gróźb karalnych w kierunku Roberta Lewandowskiego.
Jak informuje TVP.info, do zatrzymania doszło na polecenie Prokuratury Regionalnej w Warszawie. Obecnie trwają przeszukania domu i biur K..
K. miał kierować groźby karalne wymierzone w Lewandowskiego w celu zapłaty 20 milionów euro, zdaniem byłego agenta zawodnika należących się mu za wcześniejszą współpracę (została ona zakończona w 2018 roku).
Jak informuje TVP.info, do zatrzymania doszło na polecenie Prokuratury Regionalnej w Warszawie. Obecnie trwają przeszukania domu i biur K..
K. miał kierować groźby karalne wymierzone w Lewandowskiego w celu zapłaty 20 milionów euro, zdaniem byłego agenta zawodnika należących się mu za wcześniejszą współpracę (została ona zakończona w 2018 roku).
jeszcze większa inba. g6 finałów, Dodgers ściągają zawodnika z pozytywnym testem na COVID... w trakcie meczu, a ten........
wraca sobie na ceremonię, żeby zakurwić fotkę z pucharem i teammateami.
https://www.espn.com/mlb/story/_/id/302 ... ent-season
trójkąt bermudzki wola mokotów
bejsbol dojebany sport, meczory Hanshin Tigers oglądane
-
ksiazenieporzadek
orientuje się ktoś w ogóle w szczegółach?
bo fakt, że Kucharski zgodził się na publikacje nazwiska sugerowałby, że Lewandowski jest w menu prokuratora jak kiedyś Pumba od Szpilki u aligatora, ale to nagranie to taki ojcowski policzek w ryj CK i niejako potwierdzenie gonienia za monetą jeszcze z czasów legijnych, a znów przecież on nie może być aż tak głupi, żeby się w ten sposób wyjaśnić
bo fakt, że Kucharski zgodził się na publikacje nazwiska sugerowałby, że Lewandowski jest w menu prokuratora jak kiedyś Pumba od Szpilki u aligatora, ale to nagranie to taki ojcowski policzek w ryj CK i niejako potwierdzenie gonienia za monetą jeszcze z czasów legijnych, a znów przecież on nie może być aż tak głupi, żeby się w ten sposób wyjaśnić
trójkąt bermudzki wola mokotów
- qualite_de_schizoide
https://www.youtube.com/watch?v=K9MuR-K ... 82Sportowy
tu jest spoko materiał dla osób zupełnie zielonych w tym temacie
tu jest spoko materiał dla osób zupełnie zielonych w tym temacie
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
- genocidegeneral
XD
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Chciałem tylko napisać że insta Mourinho to zloto 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Usunięto
Ostatnio zmieniony 27 gru 2022, 22:33 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Chłop se koń zwalon, wielkie halo, co oni od niego chcą.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
- ebismolarek
Ligue 1 będzie transmitowane na Nsport po przerwie reprezentacyjnej
Kilka dni temu czytałem, że C+ razem z Eleven ma mieć Ligue 1
e: no właśnie
e: no właśnie
wirtualnemedia pisze:Skandynawska platforma VoD Viaplay od połowy 2021 roku będzie transmitować w Polsce mecze niemieckiej ligi piłkarskiej, dostęp do niej będzie kosztował 34 zł miesięcznie.
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
-
ksiazenieporzadek