Fifa

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: Fifa

Post autor: instinkt »

UlicaRzadzi pisze: 05 paź 2019, 11:00 W tej fifie to w ogóle pokazuje ile meczy w fc się rozegrało
jednak można to sprawdzić tylko nie ogarnąłem
jak jesteś na ekranie FC to naciśnij trójkąt czy co ty tam masz na swoim kontrolerze (podanie na dobieg) i się pokazuje harmonogram gdzie jest napisane ile meczy left i potem se możesz wyliczyć skomplikowanym działaniem matematycznym :lol:

edit
czy za G3 są nieograniczone overallowo picki? bo nie chce mi się jebać więcej meczy
Awatar użytkownika
papier

Post autor: papier »

Ostatnio w Fifę grałem na ps2, myślę żeby kupić 20 i mam pytanie - w Ultimate Team da się grać i czerpać z tego przyjemność bez wydawania realnej gotówki / grindowania godzinami, czy nie bardzo? Chodzi mi o takie casualowe pyknięcie sobie paru meczyków w weekend
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

instinct pisze: 06 paź 2019, 15:44
UlicaRzadzi pisze: 05 paź 2019, 11:00 W tej fifie to w ogóle pokazuje ile meczy w fc się rozegrało
jednak można to sprawdzić tylko nie ogarnąłem
jak jesteś na ekranie FC to naciśnij trójkąt czy co ty tam masz na swoim kontrolerze (podanie na dobieg) i się pokazuje harmonogram gdzie jest napisane ile meczy left i potem se możesz wyliczyć skomplikowanym działaniem matematycznym :lol:

edit
czy za G3 są nieograniczone overallowo picki? bo nie chce mi się jebać więcej meczy
Tak, od s1 już brak limitu, jaki bilans ? Czysta ciekawość, u mnie okazało się, że doliczyłem sobie porażkę i miałem 8-3 jednak, jeszcze 3 mecze i mam golda i też pierdolę, tak jak już pisałem 2 picki stykną i te paczki jakie będą, takie będą.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Pytałeś czy będą sbc o ikony - po twitterach lata info że nie będzie ani o ikony, ani tych ligowych.

Jak ktoś chce sprawdzić czy utrzymuje się w randze SB to można zobaczyć na futbinie, szkoda że jeszcze nie ogarneli DR.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

co do sb polecam sposób czarnego, który tu wrzucał

ja wbiłem tak 36k i widzę, że elita 3 na pewno będzie, a może nawet nie wypadnę z elity 2 ;p
UlicaRzadzi

To słabo z tymi ikonami w takim razie, zawszę fajnie sobie jebnąć ikonę, byłem fanem tych niewymiennych ikon, mam nadzieje, że jednak się namyślą i wrzucą jednak te sbc. No bo jak nie sbc to co mi zostało ? Rynek i kupowanie.
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Najlepsza decyzja. Przynajmniej da się kupić baby ikonę w ludzkiej cenie
F1 to królowa. Zawsze była.
FÜRDIEGANG

Post autor: FÜRDIEGANG »

ja mam 31k w SB i chyba musze cos dobic. Ale nie wiem czy paki w E3 nie są lepsze niz w E2 xD
ex-AlmostDivine

Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

UlicaRzadzi pisze: 06 paź 2019, 16:01 jaki bilans ?
12-4, te 2 winki dobije i se dam spokój chyba
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Spoko że nie ma tych ikon patrząc na ceny ikon, ale z drugiej strony szkoda że te karty wyżej ocenione jak Hummels to nic nie warte. Chyba, że będzie coś ciekawego wchodzić często
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Guardiola 87 props czy hejt?
ktoś tu go miał pamiętam
prosze się odzywać

czy Ngolo na 8 lepszy?

wymieniłem Goretzke na Allana i myślałem że to rozwiąże moje problemy ale w sumie nic to nie dało, trzeba będzie przyinwestować w tą pozycje bo to ostatni słaby punkt tej drużyny na tym etapie
UlicaRzadzi

Dobra wbiłem tego nieszczęsnego golda 3, bilans 14-6, jeszcze może późnym wieczorem ruszę na podbój golda 2, w sumie wygrać te 3 mecze, a jest ta różnica 15k, więc w miarę się opłaca, bo pomiędzy goldem 2 a 1 to już tylko 5k. Teoretycznie można by było wbić elitę, ale praktycznie nie ma na to szans, za dobrze wiem co się stanie. Z rana 3 mecze pod rząd przegrałem, a 1 mecz zaczął frustracje w momencie kiedy nie wykorzystałem dwóch 100 procentowych sytuacji, a typ przy pierwszej akcji jebnął w słupek a piłka klasycznie odbiła mu się do drugiego zawodnika, którym już ładował na pustą i od tego momentu zacząłem obrońcami biegać byle jak, brak odbiorów piłek, nie wciskałem nigdy kółka i poszło. A tu te kółko trzeba wciskać, zresztą w poprzednich fifach też wypadało to robić tylko tu troszeczkę większy nacisk jest na to położony. Czekam na nagrody z których wypadnie Picford i przy dobrym locie jakiś zawodnik 85, chociaż na takiego Fabinho nie narzekałem jak wpadł.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Kurrrrcze zwlekałem z zakupem if tagliafico, bo nie chciałem najdroższego gracA na obronie za 40k, a przez otw promesa już po 60 prawie jest XD

Oczywiście zrobiłem Promeska bo czemu nie
Obrazek
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

instinct pisze: 06 paź 2019, 18:08 Guardiola 87 props czy hejt?
ktoś tu go miał pamiętam
prosze się odzywać
ja miałem. grało mi się nim cudownie w defensywie - czytanie gry, wciskanie się przed przeciwnika, przecinanie podań, odbiór bez faulu. wszystko top. ustawiałem go na DP i dawałem mu takie wytyczne żeby wbiegał między obrońców i rozpoczynał rozegranie, bardzo rzadko tracił piłę. cieplutko wspominam tego pana, ale zaznaczam, że ja jestem raczej niedzielnym graczem więc być może jako znany pros będziesz miał inne odczucia
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Guardiolą nie grałem, ale doszły mnie plotki że prosi bardzo sobie cenią Kante w tym roku i uważają za jednego z lepszych
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

moim głównym problemem zarówno przy Allanie jak i Goretzce jest to że nie potrafią po odbiorze dobrze skleić piłki, ani po takim lekkim zbiciu uprzedzić rywala - praktycznie każdą taką przebitke na swojej połowie przegrywam :dunno:
co jest troche dziwne, bo Allan ma 90 przyśpieszenia i ogólnie statsy dość podobne do Kante który to rzekomo właśnie jest rozpierdalaczem
no chyba że tak to w tej grze wygląda i żaden Kante ani Gullit nawet nie pomogą
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Kurwa ale mecze online mula wtf
Obrazek
FÜRDIEGANG

bo ludzie dobijaja punkty do SB
ex-AlmostDivine

FÜRDIEGANG

nawet 82 nie polecialo, jebaaaac
ex-AlmostDivine

UlicaRzadzi

Nic nadzwyczajnego, ja też wbijałem do golda 3 sb i też nic, w poprzednim tygodniu też nic. Słaby drop póki co, zobaczymy co będzie za pierwsze fc, a za dr biorę niewymienne będą na przepalenie najwyżej.
ODPOWIEDZ