Sokół

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
bilderberg

Re: Sokół

Post autor: bilderberg »

Przeczytałem te fragmenty i to jest tragedia kurwa xD mysle ze w koszu książek po 10zl w carrefourze znalazłbym z 3-4 podobne dzieła sztuki.
Ale patent żeby znaki nabijać nazwami ulic mądry.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Mam takie wrażenie być może błędne, że słabo się sprzedała ta książka dlatego Sokół narrator który nie głaszcze krówek w Warszawie poszedł na tą współprace z InPostem

Jest gdzieś OLiS dla ksiązek?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Burak pisze: 19 gru 2025, 17:40 Mam takie wrażenie być może błędne, że słabo się sprzedała ta książka dlatego Sokół narrator który nie głaszcze krówek w Warszawie poszedł na tą współprace z InPostem
Myślę, że takie współprace są dogadywane sporo wcześniej, promocja tej książki się tak naprawdę dopiero zaczęła i ciężko tu mówić o słabej sprzedaży, gdy premiery nie było jeszcze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

W tym miejscu pragnę poinformować, że za incoiny można także dorzucić cegiełkę do zakupu defibrylatorów, by były dostępne w większej ilości miejsc. Jak już szastamy wirtualną walutą, to lepiej ją spożytkować w ten sposób.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Wczoraj na podcaście padło hasło, że nieważne jaki poziom będzie trzymała ta książka, a Sokół i tak dostanie same bowdowny, bo to legendarny Sokół.

Wszedłem z ciekawości na jego instagram, wybrałem losowy post z wideo gdzie czyta fragment i...po odsianiu "🔥🔥🔥" "gratulacje!!!" od znajomych celebrytów pozostałe (na oko) 70% komentarzy to liryczny wpierdol od ludzi pytających co to ma być, podejrzewających o pisanie AI albo ocierających łzy że ehh na WWO to był Sokół, a teraz się sprzedał!!!

Także będzie kolorowo z promocją tego dzieła
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

jak myślicie kiedy pojawi się w DDTVN
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Psychofany i tak kupią i ta książka będzie jedyną jaką przeczytają poza tytułami od paolo coelho i potęgą podświadomości
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

bilderberg pisze: 19 gru 2025, 16:49 mysle ze w koszu książek po 10zl w carrefourze znalazłbym z 3-4 podobne dzieła sztuki.
a pozostałe leżałyby 3 półki wyżej niż to ptasie radio
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

bilderberg pisze: 19 gru 2025, 16:49 patent żeby znaki nabijać nazwami ulic mądry
Mój tejk po tych fragmentach jest taki, że Sokół prawdopodobnie wpadł w dokładnie taką samą pułapkę co dosłownie chyba każdy, kto chciał kiedyś napisać jakąś powieść/opowiadanie, mianowicie - nie ma pojęcia o strukturze czy warsztacie, bo tego się po prostu trzeba nauczyć, nikt nie rodzi się z tym.

I efekt jest taki, że taki początkujący pisarz ma we łbie wrażenia, które chciałby przekazać, ale niewiele umiejętności budowania tych wrażeń u czytelnika. Stąd ta inflacja nazw, przegadanych "najazdów kamery" i tym podobnych, bo jemu się prawdopodobnie wydaje, że taka konkretna nazwa sama zrobi robotę i przywoła wszystko, co się z tą nazwą w realu wiąże. A tu taki chuj, bo to tak nie działa.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
bing

Post autor: bing »

Sokół będzie podpisywał swoje książki w sklepie przy Kruczej. Chyba jednak sprzedaż nie poszła jak zakładał
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W sklepie na rogu okopowej i kruczej, zerkając na plac zbawiciela
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

dr zjeb pisze: 19 gru 2025, 19:17 nikt nie rodzi się z tym.
no nie. Niektórzy to mają tak o.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

jogi pisze: 20 gru 2025, 13:24 no nie. Niektórzy to mają tak o.
Nie ma nikt zupełnie
(tosmy pogadali :eek: )
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

Trudno powiedzieć, taki Grzesiuk może miał.
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Mignęło mi, na glamrpaie że sokół był bezdomny, o co chodzi z tym, czy ta jego bezdomność to była że pokłócił się z kimś i nie mial gdzie spać przez parę nocy czy był żulem dworcowym na pełny etat?
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ze nie posiadal na wlasnosc domu tylko placil 10k za wynajem glupi cwel
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

Remualdo pisze: 20 gru 2025, 14:39 Mignęło mi, na glamrpaie że sokół był bezdomny, o co chodzi z tym, czy ta jego bezdomność to była że pokłócił się z kimś i nie mial gdzie spać przez parę nocy czy był żulem dworcowym na pełny etat?
Rodzinie się nie podobało, że świruje ulicznika i się uniósł honorem.
tybdo_yntogliw

Post autor: tybdo_yntogliw »

Wojciech Sokół praprawnuk Wyspiańskiego pisze:
Kurwa (…) pomyślałem, patrząc na ojca w tym wieśniackim zielonym śledziu założonym do błękitnej koszuli. Nagle zauważyłem na tym krawacie drobny, ledwo widoczny wzór płatków śniegu i łbów bałwanów z marchewkowymi nosami. Spuściłem wzrok, bo aż zrobiło mi się za niego głupio, i w szczelinie między jego skórzanym kapciem a nogawką zobaczyłem jeszcze większy przypał. On miał na sobie świąteczne skarpety w Mikołaje! Ja pierdolę… Nie wiem, jak mi to wpadło do bani, ale wyobraziłem go sobie w łóżku z wypiętą tyłem Helenką. Kołyszącego się na niej nerwowo, spoconego, na waleta, ale w tych skietach i krawacie, a do tego w nałożonej na łeb opasce z zabawkowymi rogami renifera i czerwonej kulce na nosie. Ohydna rzecz…

– Muszę się wysikać – powiedziałem i zostawiłem go na balkonie z resztką szluga.
Muszę dać :bowdown: :bowdown: :bowdown: że to ten fragment akurat wybrali na stronę z zamówieniem książki. Poczułem się bardzo zachęcony :lol:
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

Jakim cudem taki marniak zdobył status goata w kraju xD.
tybdo_yntogliw

Post autor: tybdo_yntogliw »

WOJCIECH SOKÓŁ pisze: Wnuk pości w Wigilię? -Nie- odpowiedziała krótko, lustrując mnie wzrokiem, jakbym miał okazać się agentem Ordo Iuris.
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
ODPOWIEDZ