Sokół
- bilderberg
Re: Sokół
Przeczytałem te fragmenty i to jest tragedia kurwa xD mysle ze w koszu książek po 10zl w carrefourze znalazłbym z 3-4 podobne dzieła sztuki.
Ale patent żeby znaki nabijać nazwami ulic mądry.
Ale patent żeby znaki nabijać nazwami ulic mądry.
Mam takie wrażenie być może błędne, że słabo się sprzedała ta książka dlatego Sokół narrator który nie głaszcze krówek w Warszawie poszedł na tą współprace z InPostem
Jest gdzieś OLiS dla ksiązek?
Jest gdzieś OLiS dla ksiązek?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Myślę, że takie współprace są dogadywane sporo wcześniej, promocja tej książki się tak naprawdę dopiero zaczęła i ciężko tu mówić o słabej sprzedaży, gdy premiery nie było jeszcze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
W tym miejscu pragnę poinformować, że za incoiny można także dorzucić cegiełkę do zakupu defibrylatorów, by były dostępne w większej ilości miejsc. Jak już szastamy wirtualną walutą, to lepiej ją spożytkować w ten sposób.
to kurwa forum rap, nie wizaż
Wczoraj na podcaście padło hasło, że nieważne jaki poziom będzie trzymała ta książka, a Sokół i tak dostanie same bowdowny, bo to legendarny Sokół.
Wszedłem z ciekawości na jego instagram, wybrałem losowy post z wideo gdzie czyta fragment i...po odsianiu "

" "gratulacje!!!" od znajomych celebrytów pozostałe (na oko) 70% komentarzy to liryczny wpierdol od ludzi pytających co to ma być, podejrzewających o pisanie AI albo ocierających łzy że ehh na WWO to był Sokół, a teraz się sprzedał!!!
Także będzie kolorowo z promocją tego dzieła
Wszedłem z ciekawości na jego instagram, wybrałem losowy post z wideo gdzie czyta fragment i...po odsianiu "
Także będzie kolorowo z promocją tego dzieła
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
-
nescafeklasyg
Psychofany i tak kupią i ta książka będzie jedyną jaką przeczytają poza tytułami od paolo coelho i potęgą podświadomości
a pozostałe leżałyby 3 półki wyżej niż to ptasie radiobilderberg pisze: ↑19 gru 2025, 16:49 mysle ze w koszu książek po 10zl w carrefourze znalazłbym z 3-4 podobne dzieła sztuki.
Mój tejk po tych fragmentach jest taki, że Sokół prawdopodobnie wpadł w dokładnie taką samą pułapkę co dosłownie chyba każdy, kto chciał kiedyś napisać jakąś powieść/opowiadanie, mianowicie - nie ma pojęcia o strukturze czy warsztacie, bo tego się po prostu trzeba nauczyć, nikt nie rodzi się z tym.
I efekt jest taki, że taki początkujący pisarz ma we łbie wrażenia, które chciałby przekazać, ale niewiele umiejętności budowania tych wrażeń u czytelnika. Stąd ta inflacja nazw, przegadanych "najazdów kamery" i tym podobnych, bo jemu się prawdopodobnie wydaje, że taka konkretna nazwa sama zrobi robotę i przywoła wszystko, co się z tą nazwą w realu wiąże. A tu taki chuj, bo to tak nie działa.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
-
dziejaszek
Trudno powiedzieć, taki Grzesiuk może miał.
-
dziejaszek
Rodzinie się nie podobało, że świruje ulicznika i się uniósł honorem.
-
tybdo_yntogliw
Muszę daćWojciech Sokół praprawnuk Wyspiańskiego pisze:
Kurwa (…) pomyślałem, patrząc na ojca w tym wieśniackim zielonym śledziu założonym do błękitnej koszuli. Nagle zauważyłem na tym krawacie drobny, ledwo widoczny wzór płatków śniegu i łbów bałwanów z marchewkowymi nosami. Spuściłem wzrok, bo aż zrobiło mi się za niego głupio, i w szczelinie między jego skórzanym kapciem a nogawką zobaczyłem jeszcze większy przypał. On miał na sobie świąteczne skarpety w Mikołaje! Ja pierdolę… Nie wiem, jak mi to wpadło do bani, ale wyobraziłem go sobie w łóżku z wypiętą tyłem Helenką. Kołyszącego się na niej nerwowo, spoconego, na waleta, ale w tych skietach i krawacie, a do tego w nałożonej na łeb opasce z zabawkowymi rogami renifera i czerwonej kulce na nosie. Ohydna rzecz…
– Muszę się wysikać – powiedziałem i zostawiłem go na balkonie z resztką szluga.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
-
tybdo_yntogliw
WOJCIECH SOKÓŁ pisze: Wnuk pości w Wigilię? -Nie- odpowiedziała krótko, lustrując mnie wzrokiem, jakbym miał okazać się agentem Ordo Iuris.
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60