Ty ale ten lowkick dobrze wsZedl na udo technicznie, ała już mnie nie kop ała, dramat. W ogóle dobrze zablokowany lowkick boli bardziej wyprowadzającego, nie no raper notorycznie butowany przez partnerkę to się nie dzieje ile ona ma 130cm 30kg? Chyba musiala wyjebac juz mu z 30 takich lowkickow, żeby faktycznie bolało no szanujmy sie. Zreszta piszczelem gościu tego kopa blokujesz i jest złamana gira #anderson silva, brak elementarnej wiedzy. To się musi skończyć w sądzie i tyle, on na bank ja napierdalal i nie ją jedyną ale pewnie robił to inteligentnie co by bez świadków było i żeby też na obdukcji nie wyszlo, prawdopodobnie podczas ciągu alkoholowego lub narkotykowego a samych sytuacji bicia może nawet nie pamiętać albo tak udawac. A ta nazarla się psychotropów alko i atak piana w gębie i lowkicki, chociaż może to być wyrwane z kontekstu, jakoś ja poszarpał ona mu zajebala i on postanowił tak to rozegrać że nagra 5 sekundowy film akurat w takim momencie nie wiemy co było przed co było zapalnikiem, jedni mówią to drudzy tamto, świadkowie po jednej i drugiej stronie przejebane. Mam z tym filmikiem problem, że tak za bardzo chce podkreślić jak jest krzywdzony po kopie takiej dziewczynki on wola ala? 30 letni chłop i nie jest to chucherko, tak jakby na siłę mi wpierdalal, że on jest największą ofiarą w tym, może być tak że ten filmik pochodzi z początków tego związku i używał go do zastraszania jej co tam w tych skrinach idzie wyczytać. Miał dostęp do jej telefonu wszystkie niewygodne rzeczy mógł usuwać na bieżąco(swoją drogą pewnie dostęp uzyskiwał fizycznie zabierając jej telefon siła). W tym oświadczeniu, przyznał że nie jest bez winy niech rozwinie niech napisze też, iż stosował przemoc FIZYCZNA wobec KOBIET(liczba mnoga) bo na razie sprytnie podkreśla, że przeprasza za agresywne słowa w jej strone ale o przemocy fizycznej nic i również nie zaprzecza temu po prostu omija zgrabnie a to głównie jest mu przypinane. Była sprawa podobna jakiś czas temu no mniej pojebana ale równie medialna
http://gazetaolsztynska.pl/588306,Katar ... ZMOWA.html, też ludzie od jednej strony do drugiej ci co znali tego Miłosza zapewniali że ona oszukuje, Ci co ją to, że Miłosz kłamie. Dowód za dowód lecieli i jak w Familiadzie się szala przesuwała jak ciągnęli kalafiora tu widzę podobnie. Ogólnie dużo wspólnych mianowników w tej sprawie idzie zobaczyć np Kasia dziedzic w wywiadach powiedziała że bił swoje byle partnerki, jedna potwierdziła a jego była żona powiedziała że to absolutne klamstwo, grubo było pamiętam nawet w TVN w pytaniu na śniadanie inby, wychodziły różne rzeczy m.in ze ona psychiczna jest na lekach jedzie ostrych, że te zdjęcia co ma twarz zmasakrowana to makijaz. Summa summarum po przeszło rocznej batali medialno-sadowej Miłosz został uznany winnym a sąd wydal wyrok rok i 9 miesięcy bezwzględnego więzienia, niby ma się odwoływać nie wiem na czym stanęło. A zapewniał, że nie uderzył jej nigdy, oświadczenia pisał, pełno ludzi potwierdzało jego wersję.