Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
rule of rose?
-
genocidegeneral
Chiński gracz wydał 8-10 mln juanów na rozwijanie postaci w grze Justice Online. Udostępnił bohatera znajomemu, a kiedy chciał go odzyskać, kolega stwierdził, że sprzeda mu go w domu aukcyjnym. Niestety, omyłkowo wpisał cenę bez kilku zer. W efekcie heros został nabyty przez kogoś innego za ułamek kwoty, która została w niego włożona.
Czy ma ktoś tego steam controller'a i może podzielić się opinią? Patrzę, że była ładna promocja na niego, ale już towar wyprzedany.
[mention]daveyo[/mention]
https://www.youtube.com/watch?v=PHw48v7IiRk
https://www.youtube.com/watch?v=PHw48v7IiRk
Dostałem się do tej bety gog galaxy 2.0 i muszę przyznać, że wszystkie gry w jednym miejscu to niesamowicie fajna sprawa.
Titanfall 2 w ps plusie w grudniu, jakie opinie? czaję się na jakiegoś fpsa, warto?
- Cz4rny1337
- Moderator
o widzisz, czekalem, czekalem, nie bylo, ale mam EA Access wiec lippa, co to za pomysl XD

online jest miodne i chetnie pogram znowu. w singla nie gralem, ale kojarze, ze ludziom sie podobal. niestety gra zostala zabita przez ea w dniu premiery, bo zostala wydana tydzien po bf1
- con shonery
- Moderator
titanfall 2 w singlu zajebista, mega zaskoczenie bo w fpsy nie gram, nie uważałem że mogą mnie czymś zaskoczyć i zainteresować, a jednak
Eh. Dawać gry które są w Ea Access to trochę irytujące posunięcie
^ kogo to chuj obchodzi?
Ej ktoś gra jeszcze w Magic the Gathering? Mam parę pytań jakby co
- 2 x Planeswalker Deck po 60 kart wystarczy żeby zacząć grać we dwójkę?
- czy to ma znaczenie że te karty są z jakichś światów (planes?) np. Kaladesh, Dominaria, Throne of Eldraine? Czy lepiej na początek kupić Core Set Planeswalker Deck?
- 2 x Planeswalker Deck po 60 kart wystarczy żeby zacząć grać we dwójkę?
- czy to ma znaczenie że te karty są z jakichś światów (planes?) np. Kaladesh, Dominaria, Throne of Eldraine? Czy lepiej na początek kupić Core Set Planeswalker Deck?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Trochę offtop, ale właśnie mi przypomniałeś o oddanych kartach wartych jakieś 1.5k ziomkowi w 2007 - bo sobie przestałem grać.
zostały mi tylko 2 puste albumy, 3 pudełka na decki i w cholerę folijek. Ktoś wie, jak stoją karty teraz? Pamiętam, że jakiś stary 'Black Lotus (?)' dochodził wtedy do cen 7k.
Spoiler
(Nie wkurwiajcie mnie i nie piszcie, że są warte więcej niż kiedyś).
Siema konsolkowe swiry, mam do was pytanko.
Kupiłem se xbox one s na dniach, dla nowych graczy jest promka na xbox pass ultimate (4zl za 3 miechy, potem 160 za 3 miechy). Czy te wszystkie gry dostępne w store poprzez ren xbox pass ultimate mam za frajer czy za zainstalowanie będzie mi ściągalo siano z konta ? Bo jak wchodzę na profil danej gry to mam 2 opcje, zainstaluj albo kup na własność (czym to się różni?). Dzięki za odp z góry big up!!
Kupiłem se xbox one s na dniach, dla nowych graczy jest promka na xbox pass ultimate (4zl za 3 miechy, potem 160 za 3 miechy). Czy te wszystkie gry dostępne w store poprzez ren xbox pass ultimate mam za frajer czy za zainstalowanie będzie mi ściągalo siano z konta ? Bo jak wchodzę na profil danej gry to mam 2 opcje, zainstaluj albo kup na własność (czym to się różni?). Dzięki za odp z góry big up!!
że jak kupisz na własność to nawet po skończeniu abo będziesz miał dostęp do gier
- cloud
- chmura
kurwa co jestem wkurwiony to koniec. od dawna z koleżką czailiśmy się na splinter cell conviction, bo mieliśmy ochote pograć na coopie, ale na piracie coś nie banglało i tak dalej. chuj, promocja na steamie, kupilismy i po prawie godzinie szarpaniny nie udało się odpalić wspólnej gierki, a komentarze na necie sugerują, że gra jest martwa i ogólnie jeden wielki niewypał jeśli chodzi o multiplayer i to już od kilku długich lat. ubisoft ty kurwo pierdolona
zgłosiłem refund na steamie (pierwszy raz w życiu) i teraz pewnie będę czekał pięć lat na te jebane dwie dychy. ostatecznie kupiliśmy blacklist, który instaluje się w tym momencie i jak znowu pojawi się podobny problem, to cytując marcina krasuckiego - będzie magik chłopaki
jebła idzie dostać, super piątek, super doznania kurwa jego mać
zgłosiłem refund na steamie (pierwszy raz w życiu) i teraz pewnie będę czekał pięć lat na te jebane dwie dychy. ostatecznie kupiliśmy blacklist, który instaluje się w tym momencie i jak znowu pojawi się podobny problem, to cytując marcina krasuckiego - będzie magik chłopaki
jebła idzie dostać, super piątek, super doznania kurwa jego mać
- con shonery
- Moderator
spoko spoko, refundy na steamie szybko działają
grał ktoś w The Incredible Adventures of Van Helsing bo jest za piątala na steamie i zastanawiam się czy kupić