[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes
@gods bidness kto wygrał beefa wieprz czy pener
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- gods bidness
Wieprz rapowo, pener wizerunkowo.
Ryskowe fani dalej sie nie moga pogodzic z tym ze pener przejebal beef i musza o tym pisac w temacie z tym w ogole nie zwiazanym, troche przykre XD
- Oportunistycznyebaka
Serio kurwa lepszy było skrzeczenie i nwj powstań, pokolenie n2 powstań, kurwa przecież chłop miał już wtedy grubo powyżej 30 a nagrywał jak gimbus
jeżeli chodzi o argumenty to Tede wygrał, jeżeli chodzi o wizerunek i ogólne bycie na scenie to Peja wygrał i to z ogromną przewagą
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- scam_sakawa
to jak Tede się wpierdolił z N2E, to są zajebiste kawałeczki do słuchania, a że przy okazji linijki w konkretnego oponenta to już w ogóle
a pomysł nagrania całego albumu na Rysia, puszczenia go w wigilię w 70 sztukach
props Tede za to na zawsze
a pomysł nagrania całego albumu na Rysia, puszczenia go w wigilię w 70 sztukach
props Tede za to na zawsze
Ostatnio zmieniony 29 lip 2025, 16:18 przez scam_sakawa, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tez nie kumam
ale malolaty maja teraz wyjebane nie liczy sie jakosc rapu, ktos ma hype i go sluchaja, thats it, nie ma tu wiekszej logiki
ja jak zaczynalem sluchac rapu to nie interesowalo mnie kto jest popularny tylko sprawdzalem sobie rozne rzeczy, jak zaczynalem w ktoryms roku to sprawdzalem co wychodzilo 2-3 lata wczesniej i dalej bo moze jest ktos lepszy od tego ktorym sie zajaralem
teraz juz skillsy nikogo nie interesuja i jakosc muzyki
sam pozniej napisales ze ostry dla ciebie zniknal, gdy on wydal 2 zajebiste albumy podroz zwana zyciem i zycie po smierci
ogolnie najlepszy beef na scenie dwie zajebiste plytki takze szacun dla obu i mam nadzieje, ze nadejdzie #zgoda #rpsnwj
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
no tak, tylko dalej zadziwia nie sprawdzanie czegos wczesniejoldschool pisze: ↑29 lip 2025, 13:56Normalnie, przecież młodzi to nie wiedzą kim jest taki O.S.T.R.
Jak zaczęli rapu słuchać mając 15 lat a teraz mają powiedzmy 20, to był w 2020. W tych latach już większość dinozaurów dla nas w jakichś sposób ważnych miało marginalne znaczenie na scenie.
Taconafide wyszło 7 lat temu, niektórzy zdążyli w tym czasie zacząć słuchać rapu, dorosnąć i przestać.
to tak jak ja zaczalem sluchac nie wiem w 2001 zajarany jakas plyta T.I. czy kurwa kogokolwiek i mialbym nie sluchac tupaca, nie sprawdzic Big L, czy whatever kogo tam innego nie zrobic researchu ze sa inni zajebisci raperzy
skillsy juz sie nie licza, liczy sie jak bardzo jestes wydziabany na mordzie i czy masz rozowe wlosy
no dobra do tego jeszcze dobry bit
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
----------
ja sie ciesze w chuj na ten beef
2 zajebistych raperow, na prawde zajebistych
dla mnie rap to rywalizacja, tak powinno byc, jak 2 zajebistych zawodnikow w kosza przeciwko sobie
zobaczymy kto jest lepszy
to prawda, chciałbym kiedyś pobujać się do ich wspólnego numeru tak:
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
@Burak nieironicznie, ale mi się to podoba. Co dopiero byłoby przy prawidłowym kawałku
No z dnia na dzień rosną oczekiwania wobec dissu Bułkowskiego. Może on się tam zamknął w studio i klei Czarny Wrzesień 2 za błogosławieństwem Ryszarda
No z dnia na dzień rosną oczekiwania wobec dissu Bułkowskiego. Może on się tam zamknął w studio i klei Czarny Wrzesień 2 za błogosławieństwem Ryszarda
Ostatnio zmieniony 29 lip 2025, 16:34 przez kurator, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyszedl diss w koncu? Bo odpadlem na 22 stronie tego tematu i nie chce mi sie wertowac
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
dzis o 22 ma być
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Musiałem sprawdzić czy to nie temat używki - jaka wygrana jaculi jaki top rapersrampel.
Que vadis Forumku
Que vadis Forumku
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tylko rob moze mnie nabrac na slizgawka beat battle
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy