Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ja pierdole, biedny Jude już nie ma siły tego cwela
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nie wierzę
ufff
I znowu mu Anglik wystawił patelnię 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- genocidegeneral
ale po tym poprzednim strzale Joselu to Jude miał na twarzy piątą fazę żałoby wypisaną
Ja pierdole jaki Jude to jest kocur. Liczby liczbami, ale praktycznie każdym zagraniem dzisiaj robił różnice
Człowiek orkiestra, gość potrafi wszystko zrobić na boisku. Z przyjemnością oglądałem jego dzisiejszy popis.
Fajny meczyk do joselu brak słów ale się odkuł na koniec 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dodano po 58 minutach 42 sekundach:
wzielo z zaskoczenia
Spoiler
Feddek cytujący kibica, który 'ładnie to ujął, w ofensywie United ma porażenie mózgowe' i Bożydar o wchodzącym Osimhenie, że wchodzi 'zamachowiec, terrorysta' to nie wiem kto lepszy 
Cała ta ekipa polsatowska jest najgorsza, nie da się tego słuchać. Ciągłe mylenie zawodników, nieogarnianie co się dzieje na boisku, ogólnie tragedia.
- ConeyIsland
feddek jak kiedyś dojebał na wizji "Mam znajomą, która zawsze mówi - No chodzą w tym Gucci, Gucci sruczi"
śmialiśmy się z tego do rana razem z całą rodziną, przyjaciółmi i szkołą podstawową nr 5, którą serdecznie pozdrawiam bo do niej nie chodziłem
śmialiśmy się z tego do rana razem z całą rodziną, przyjaciółmi i szkołą podstawową nr 5, którą serdecznie pozdrawiam bo do niej nie chodziłem
te wiesniaki obrzydzają oglądanie ligi mistrzów, gdyby nie promocja na c+, to oglądałbym na strumyku z obcym komentarzem, bo nie zasługują nawet na złotówkę za taką fuszerkę
pamiętacie LM w canal+ eh kiedyś to było
pamiętacie LM w canal+ eh kiedyś to było
nie no LM w Polsacie jak Milan gral z Liverpoolem albo Barca z Arsenalem to byly cudowne czasy
feddek dziwny przypadek gosc kpi z zawodu komentatora od dobrych nastu lat w absolutnie najgorszy mozliwy sposob i nie widac zeby mialo sie cos zmienic, z kolei bozydar ewoluowal w strone ktora niekoniecznie musi budzic powszechna sympatie z ta roznica ze feddek dobrym komentatorem nie byl nigdy, a niegdysiejszy bozydar jednak kradl serduszka widzow
Ostatnio zmieniony 30 lis 2023, 12:54 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
'polecam' też skróty na ich stronie z LM. Nie wiem kto to montuje, ale też ma wyjebane, bo często nie ma np powtórek goli, a są pokazywane akcje gdzie się kończy faulem i żółtą kartką albo jakiś ładny zwód,
Dodano po 6 godzinach 42 minutach 18 sekundach:
Raków 13 mecz w Europie w tym sezonie i ledwie 1 gol strzelony w pierwszych połowach, fenomenalni są
Dodano po 6 godzinach 42 minutach 18 sekundach:
Raków 13 mecz w Europie w tym sezonie i ledwie 1 gol strzelony w pierwszych połowach, fenomenalni są
- the badman
- Artysta
Ale stracili pewnie też nie za wiele, taki futbol
No 5 dokładnie. Nie ma co ich oglądać.
A Legia dziś bez kibiców i bez zarządu, który w ramach protestu też na stadion nie wbija. Przynajmniej Mioduski w ryj znów nie dostanie
A Legia dziś bez kibiców i bez zarządu, który w ramach protestu też na stadion nie wbija. Przynajmniej Mioduski w ryj znów nie dostanie