Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

genocidegeneral

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: genocidegeneral »

Tal eth do zbroi, nef tir do hełmu, tir ral do kostura jak grasz pod ogień, jak pod fizyczne to tir el do miecza siekierki albo pałki
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

A dzięki. Dałem sobie spokój z graniem w D2 za duży próg wejściaXD Granie non stop z poradnikiem nie ma sensu a bez za trudna.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Przecież trudny jest tylko Duriel, potem już z górki. Trzeba na niego jakąś taktykę przyjąć (np. portale do miasta) i jakoś to pójdzie.
Awatar użytkownika
Remualdo

Jaki duriel, odpadłem przy końcu 2 aktuXD za dużo trzeba czytać o buildach, no i respec jest jeden na akt. Może kiedyś wrócę, ale wątpię.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

No Duriel to ostatni boss w drugim akcie.

Bierzesz jakiś meta build z neta i jedziesz.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

weź se zrób postać od nowa, najlepiej czarodziejkę i zrób builda pod kulę mrozu i powinno iść z górki
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

:lol: to diablo cztery spróbuj, tam myśleć nie trzeba za bardzo, trochę cierpliwości do oglądania tych zajebanych filmików co trzy minuty i elo
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
Remualdo

No zacząłem necro od początku z poradnikiem, zobaczymy jak daleko dojdęXd.
2do5

Post autor: 2do5 »

baqlashan pisze: 19 maja 2026, 19:13 weź se zrób postać od nowa, najlepiej czarodziejkę i zrób builda pod kulę mrozu i powinno iść z górki
kiedyś zresetowałem se bowazonkę u ankary, którą szło mi jak krew z nosa na koszmarze, robiąc nowego builda pod javkę i zmiana o 180 stopni, każda lokacja czyszczona na dwa hity

czarka i javka na są pewno op, więc może nimi próbuj, ale szczerze po durielu to ten normal jakoś leci, jeszcze te posągi w piątym akcie to pedały
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Duriel na normie najtrudniejszy boss w grze xd z nowym buildem czy nie pamiętaj żeby tp postawić i wracać do miasta po heal w podbramkowych sytuacjach i podnosić martwego merca (nominalnie z aktu drugiego)

A kupiłem sobie ten dodatek do 4 i nawet spoko się gra, chociaż takie farmienie jak kiedyś w 2 to już nie dla mnie. Z kuzolem sobie przejdę całą fabułę to się będę najlepiej bawił chyba
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

dzwoni kuzyn
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Kalom

Post autor: Kalom »

dobre info
2do5

Post autor: 2do5 »

Globe pisze: 20 maja 2026, 12:32 Duriel na normie najtrudniejszy boss w grze xd
dlatego rozwala mnie, że ci kolesie od speedrunów robią go zazwyczaj bez żadnych tpków i to jeszcze z lvlem wbitym naprędce xD
ODPOWIEDZ