Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
-
genocidegeneral
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Tal eth do zbroi, nef tir do hełmu, tir ral do kostura jak grasz pod ogień, jak pod fizyczne to tir el do miecza siekierki albo pałki
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
A dzięki. Dałem sobie spokój z graniem w D2 za duży próg wejściaXD Granie non stop z poradnikiem nie ma sensu a bez za trudna.
Przecież trudny jest tylko Duriel, potem już z górki. Trzeba na niego jakąś taktykę przyjąć (np. portale do miasta) i jakoś to pójdzie.
Jaki duriel, odpadłem przy końcu 2 aktuXD za dużo trzeba czytać o buildach, no i respec jest jeden na akt. Może kiedyś wrócę, ale wątpię.
No Duriel to ostatni boss w drugim akcie.
Bierzesz jakiś meta build z neta i jedziesz.
Bierzesz jakiś meta build z neta i jedziesz.
weź se zrób postać od nowa, najlepiej czarodziejkę i zrób builda pod kulę mrozu i powinno iść z górki
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
genocidegeneral
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
No zacząłem necro od początku z poradnikiem, zobaczymy jak daleko dojdęXd.
kiedyś zresetowałem se bowazonkę u ankary, którą szło mi jak krew z nosa na koszmarze, robiąc nowego builda pod javkę i zmiana o 180 stopni, każda lokacja czyszczona na dwa hity
czarka i javka na są pewno op, więc może nimi próbuj, ale szczerze po durielu to ten normal jakoś leci, jeszcze te posągi w piątym akcie to pedały
Duriel na normie najtrudniejszy boss w grze xd z nowym buildem czy nie pamiętaj żeby tp postawić i wracać do miasta po heal w podbramkowych sytuacjach i podnosić martwego merca (nominalnie z aktu drugiego)
A kupiłem sobie ten dodatek do 4 i nawet spoko się gra, chociaż takie farmienie jak kiedyś w 2 to już nie dla mnie. Z kuzolem sobie przejdę całą fabułę to się będę najlepiej bawił chyba
A kupiłem sobie ten dodatek do 4 i nawet spoko się gra, chociaż takie farmienie jak kiedyś w 2 to już nie dla mnie. Z kuzolem sobie przejdę całą fabułę to się będę najlepiej bawił chyba
dobre info