Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Cancelo pan piłkarz dzisiaj, co za ciasteczka daje
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Co ten Barcola pierdoli.
- genocidegeneral
dżambarbamba jaki rozsierdzony

Spoiler

-
tomeczek2301
Co ten Marciniak odpierdala dziś
Kurwa, niezły twist - komentatorzy TNT cały mecz całowali Szymona po dupie, a teraz jadą jak z taczką gnoju
Szkoda, była szansa wyjebac psg
Szkoda, była szansa wyjebac psg
yer a wizard, Harry
Ciekawe ile mu zapłacili, przecież to nigdy nie jest rzut karny kiedy najpierw się odbija od klaty a potem od ręki.
- genocidegeneral
zmienili to jakiś czas temu

Spoiler

Oni to co sezon kurwa zmieniają debile i weź się później polap
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
poza tym nie wszędzie to zmienili, bo w angielskiej nadal jest poprzednia intepretacja. I w Ekstraklasie też kojarzę sytuacje z tego sezonu kiedy za takie coś nie było karnego.
Teraz to już nie wiem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
UEFA nie wypowiadala sie konkretnie po tym meczu, tylko w kwietniu
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-31554209
https://www.mirror.co.uk/sport/football ... r-31554209
co nie zmienia faktu, ze gwizdanie rąk to jest farsa w tym sezonieUEFA’s Football Board did review the handball law in April when the Board recommended "greater clarity" especially when it came to the ball deflecting off a player’s body.
Their key recommendation said: "In their guidelines for the next season, the Board recommends that UEFA should clarify that no handball offence should be called on a player if the ball is previously deflected from his own body and, in particular, when the ball does not go towards the goal."
nie ma rozwiazania lepszego niz - reka to reka, niewazne jaka, niewazne skad, dotknales pilki reka w polu karnym - karny
nie jest to sprawiedliwe, bo jest mnostwo sytuacji ze nie miales mozliwosci tej reki schowac czy po prostu ktos zajebal z 2m petarde i Cie trafila - nic nie zrobisz
nadal uwazam, ze to lepsze niz pierdolenie sie z 100 przepisami, ktore sie zmieniaja co miesiac
nie jest to sprawiedliwe, bo jest mnostwo sytuacji ze nie miales mozliwosci tej reki schowac czy po prostu ktos zajebal z 2m petarde i Cie trafila - nic nie zrobisz
nadal uwazam, ze to lepsze niz pierdolenie sie z 100 przepisami, ktore sie zmieniaja co miesiac
- the badman
- Artysta
Takie coś mialo miejsce sezon czy dwa temu w Premier League na początku sezonu i były karne za to w każdym meczu praktycznie, to też nie jest optymalne rozwiązanie
no nie jest optymalne, bo nie ma tu rozwiazania optymalnego
tutaj przynajmniej nie ma miejsca na interpretacje sedziego i uwazam, ze jest to zdecydowanie lepsze
tutaj przynajmniej nie ma miejsca na interpretacje sedziego i uwazam, ze jest to zdecydowanie lepsze
Celowo by nabijali z metra w takim układzie, bez sensu imo
dobra, licze ze w Stambule bedzie teraz pieklo i jakis szalony mecz
ahhaha no i nie ma teraz karnego ;d
wlasnie o tym kurwa mowie, tyle sytuacji i tyle intepretacji, po chuju to jest
wlasnie o tym kurwa mowie, tyle sytuacji i tyle intepretacji, po chuju to jest
No teraz beka z tego braku karnego, piłka leciała w światło bramki więc no karny
ale zajebal