Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
-
UlicaRzadzi
Już ten Thiago mógł zjebać, przecież ten Alvaro się załamie.
NARA NOBY
HAHAHAHA
@ksiazenieporzadek
HAHAHAHA
@ksiazenieporzadek
-
genocidegeneral
Chłód
No i zajebiście, Hiszpanie i tak zagrali 360 minut w fazie pucharowej
No i zajebiście, Hiszpanie i tak zagrali 360 minut w fazie pucharowej
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- Ezio_Wroclaw
MORATA XDDDDDD Mówię do ojca "PATRZ JAK SPIERDOLI", dziękuję, że nie zawodzi oczekiwań xD
e: Włochy oczywiście zasłużony finał, boję się finału z Anglikami, bo nie będzie się dało tego oglądać.
e: Włochy oczywiście zasłużony finał, boję się finału z Anglikami, bo nie będzie się dało tego oglądać.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2021, 23:42 przez Ezio_Wroclaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
Szkoda, że Hiszpanie akurat po takim meczu odpadają z takimi Włochami, którzy byli dzisiaj zdecydowanie do jebnięcia.
jest kurwa elegancko
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Jorghino co karny jeszcze ten bramkarz na kolanach 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
ksiazenieporzadek
Morata nieudacznik, dedok by lepiej strzelił
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
oczywiście Morata
fantastyczny to był mecz z pova taktycznego, props dla pana Enrique i trochę mniejszy dla Manciniego
fantastyczny to był mecz z pova taktycznego, props dla pana Enrique i trochę mniejszy dla Manciniego
trójkąt bermudzki wola mokotów
szkoda, szkoda bo Hiszpania była lepsza dziś, ale zabrakło tego co przez całe euro kulało - skuteczność
Nie wiem czemu tak jest ale bardzo często liderzy drużyn, strzelcy bramek w meczu nie trafiają karnych, dzisiaj lider Olmo i strzelec Morata.Ezio_Wroclaw pisze: ↑06 lip 2021, 23:41 MORATA XDDDDDD Mówię do ojca "PATRZ JAK SPIERDOLI", dziękuję, że nie zawodzi oczekiwań xD
Morata to pizda, pewka że nie strzeli.
Chuja tam. Przecież w obu tamtych meczach to Hiszpanie byli lepsi. Chorwacja do 85 minuty nie istniała.pozdrawiam_ pisze: ↑06 lip 2021, 23:44Tak można napisać o przeciwnikach Hiszpanii w poprzednich meczach równie dobrze
No i Włosi z Austrią też pasuje jak coś.
No ale popatrz wcześniej na grupę jeszcze, tak by można pisać jakby Szwajcarzy byli na ich miejscu, że ajaj, Włochy do jebnięcia, szkoda że po takim meczu odpadli, a nie jebaną Hiszpanie XD
Bardzo mnie cieszy że w końcu odpadli, jeszcze jakby jakimś cudem Dania Anglię odprawiła
Edit.: No ale dobra, akurat wszystkich meczy nie oglądałem więc możesz mieć rację, mimo wszystko tak jak wspominałem, humor gitówa.
Bardzo mnie cieszy że w końcu odpadli, jeszcze jakby jakimś cudem Dania Anglię odprawiła
Edit.: No ale dobra, akurat wszystkich meczy nie oglądałem więc możesz mieć rację, mimo wszystko tak jak wspominałem, humor gitówa.
Zajebiście, że Włosi w finale, Hiszpanie jakoś mnie irytowali swoją grą
Usnąłem w 50 minucie 
Ale sapie na tym filmiku wyżej
Wszystko jest kawałem oraz żartem