https://foundation.app/marcinszambelan/ ... rsaw-25966 JAK TO STRONA NIEDOSTĘPNA
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Ej wariaty, jak tam kurs na NFT z Only In Warsaw
https://foundation.app/marcinszambelan/ ... rsaw-25966 JAK TO STRONA NIEDOSTĘPNA
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
4 mieszkania dla Ritchiego Ca$h'o'yada nie wzięły się na moim koncie znikąd, dziwko
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
No tak, bo skoro inwestycja w nieruchomości była tak skuteczna i można już było śmiało się nazywać po takim ruchu inwestorem, to NFT wydaje się zupełnie naturalnym krokiem
- Haczapurjan
Wgl teraz sobie przypomniałem, że Tede się obsrał nawet Wdowy. Miał wypuścić diss, za to chyba że w jakimś kawałku ta nawinęła: „(…) nie zmieniam/nie zmieniać ekipy jak Tede” czy jakoś tak, wypuścił snippeta, ta mu pogroziła paluszkiem, że może coś na niego wyciągnąć i na tym się skończyło xD
Tede ma na dysku pewnie dissy na pół sceny, chyba sam nawet o tym kiedyś mówił. Wdowa widocznie nie poddymiła tyle co Mes, żeby w mniemaniu Tedego zasłużyć na diss. Plus pewnie miałby ograniczoną argumentację - jak nazwałby ją kurwą w tekście to ludzie mogliby go zlinczować BO OBRAŻA KOBIETY
- gods bidness
ciekawi mnie opinia wdowy na temat flaka
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
– Chcesz rozmawiać o Żuromie, jakichś zdjęciach i jaccuzi, jak masz jaja rób ten droping, a tak nie wiem o czym mówisz, w sumie mogłam ci odpuścić ale jednak nie, więc zastanów się i nie bądź głupi, bo za dużo wiem. – rapuje WdoWa.
I już Tede obsrany output i dupa silencio.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ja bym się uśmiał, jakby na koniec Tede jednak mu wpierdolił (w samoobronie oczywiście). Nie wiem skąd ta powszechna opinia, że Jaca się nie umie bić ale to duży chłop i z tego co pamiętam nawet WSZ w jakimś wywiadzie wspominał, że Jacek się dobrze bił w starych czasach. Podejrzewam, że coś tam ćwiczy sobie (niekoniecznie sporty walki) i ma jakąś formę dlatego m. in. poszedł pod kino Atlantic na konfrontacje z kurduplem Peją. Przecież mógł go olać.
Oczywiście tak sobie tylko gdybam ale nie lekceważyłbym Jacka w konfrontacji fizycznej z Mesem.
Oczywiście tak sobie tylko gdybam ale nie lekceważyłbym Jacka w konfrontacji fizycznej z Mesem.
- Haczapurjan
Z tego co widzę, zachował się snippet jej potencjalnego kawałka. Beka, że jeśli Tede się obsrał nawet mocno średniej Wdowy z zerową pozycją na scenie, to gdzie on do potężnego popierdolca-arystokraty. I nie ma co pierdolić, że Tede białorycerz nie obrazi kobiety, wyjebał Tuniziano z ekipy za przemoc wobec kobiety etc., bo średnio co jedną płytę cisnął jakiejś swojej eks.gods bidness pisze: ↑03 wrz 2025, 17:03 – Chcesz rozmawiać o Żuromie, jakichś zdjęciach i jaccuzi, jak masz jaja rób ten droping, a tak nie wiem o czym mówisz, w sumie mogłam ci odpuścić ale jednak nie, więc zastanów się i nie bądź głupi, bo za dużo wiem. – rapuje WdoWa.
Pozdro dispe, szkoda że forumek wfd padł.dispe pisze: ↑03 wrz 2025, 17:08 Ja bym się uśmiał, jakby na koniec Tede jednak mu wpierdolił (w samoobronie oczywiście). Nie wiem skąd ta powszechna opinia, że Jaca się nie umie bić ale to duży chłop i z tego co pamiętam nawet WSZ w jakimś wywiadzie wspominał, że Jacek się dobrze bił w starych czasach. Podejrzewam, że coś tam ćwiczy sobie (niekoniecznie sporty walki) i ma jakąś formę dlatego m. in. poszedł pod kino Atlantic na konfrontacje z kurduplem Peją. Przecież mógł go olać.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 17:10 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 3 razy.
jak cie interesuje jej opinia na temat flaka to mysle ze musi sie ona zapoznac z tematem narpiew a dopiero potem wydac osad
chciałbym posłuchać jak flejtuch się po niej przejeżdża jak tak jak walec. wogle beefy damsko męskie w tym kraju to zawsze jakaś rozkmina że laska zarzuca typowi że ma małego i jest impotentem, a chciałbym posłuchac tego w odbiciu lustrzanym jak facet ciśnie laske od szmat
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
Tede znowu by przetarł szlaki, ale fajka zmiękkłachuj pisze: ↑03 wrz 2025, 17:09 chciałbym posłuchać jak flejtuch się po niej przejeżdża jak tak jak walec. wogle beefy damsko męskie w tym kraju to zawsze jakaś rozkmina że laska zarzuca typowi że ma małego i jest impotentem, a chciałbym posłuchac tego w odbiciu lustrzanym jak facet ciśnie laske od szmat
- Haczapurjan