taka grafika wleciała na fp Dizky'ego i grupkę Poppyn, brzmi jak kolab tych dwóch
e: szernął też fp Asfaltu

baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
nawijał że nie chwali się że rucha jak dżentelmenOmarStooleyman pisze: ↑08 cze 2021, 9:00 Zauważyliście, że od sprawy Rafalali ani razu nie nawinął o ruchaniu?
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
a malik pasuje do eldo?gods bidness pisze: ↑08 cze 2021, 13:38 Nie wiem co robił potem, bo zatrzymałem się na jego albumie z Praktikiem, ale jak go pamiętam, to Dizkret pasuje do Belmonda jak Eldo do Sentina.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Mahomet ich połączył.marco_pantani pisze: ↑08 cze 2021, 15:18a malik pasuje do eldo?gods bidness pisze: ↑08 cze 2021, 13:38 Nie wiem co robił potem, bo zatrzymałem się na jego albumie z Praktikiem, ale jak go pamiętam, to Dizkret pasuje do Belmonda jak Eldo do Sentina.
zgadzam się w 100%mario995 pisze: ↑08 cze 2021, 16:21 SCIB to dla mnie szczyt Belmondziaka bo w opór podoba mi się jego energia w głosie tam. Ale z perspektywy czasu wcale nie uważam tej EPki za przełomową dla sceny. Takie ot czasem ostre, czasem rubaszne gierki słowne. Coś takiego mógł robić już K44 gdyby chłopakom wjechało hustlerstwo ( wiadomo, na innych bitach ). Bity na SCIB tym bardziej przełomowe nie są xD
Belmondziak to przede wszystkim odlotowa osobowość, potem dopiero raper i chociaż warunki ma takie, że zjadłby każdego to właściwie nigdy nie wykorzystał ich w 100% dając płytę która byłaby naprawdę legendarna. Dla mnie płyta legendarna to też teksty, a same nawet najzajebistsze gierki słowne to za mało. Myślę, że ze swoich tripów Belmondo mógł skleić treściowo dużo lepsze rzeczy, nawet gdyby miała być to jedna wielka pochwała totalnie destrukcyjnego trybu życia xd
dont @ me
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia