[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Jak Tede odpowie chujowo i marnie, to będzie PRZEgraniecki
- JESTEM_HIPHOPEM
w rozumieniu ślizgersów z pewnością.
- Haczapurjan
W rozumieniu muzyczno-hip-hopowym*
Masz odklejonego Mesa na talerzu, który w dodatku jest pośmiewiskiem w necie. Lepiej się już nie dało.
- JESTEM_HIPHOPEM
no ja wiem, że rozumieniu ślizgersów ślizg to wyznacznik muzyczno-hip-hopowy. nie musisz tego tłumaczyć.
- Haczapurjan
Dlaczego stawiasz chochoły, z którymi sam potem walczysz? Obiektywnie dissy Jacka były mocno przeciętne. Nie trzeba tu być żadnym koneserem, żeby to stwierdzić.JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑03 wrz 2025, 14:19 no ja wiem, że rozumieniu ślizgersów ślizg to wyznacznik muzyczno-hip-hopowy. nie musisz tego tłumaczyć.
- JESTEM_HIPHOPEM
Obiektywnie jest inaczej niż piszesz.
Jacek ty się do dissów przyłóż a nie posty w Internecie piszesz
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Tede wygrywał gdy Mes naprawiał komputer przez miesiąc. Obecnie Jaca zgaszony, zamiast zapowiadać zniszczenie przeciwnika to cicho siedzi, nawet nie wiadomo kiedy diss.
A Mes w szczycie psychozy gotów do walki jak Lobo.
Jak uważałem, że te lipne dissy Tede na Mesa wystarczą, tak po czasie stwierdzam, że nie. I teraz wystarczy, że kolejny będzie równie przeciętny i Mes ma realną szansę posłać rywala na deski co najmniej.
A Mes w szczycie psychozy gotów do walki jak Lobo.
Jak uważałem, że te lipne dissy Tede na Mesa wystarczą, tak po czasie stwierdzam, że nie. I teraz wystarczy, że kolejny będzie równie przeciętny i Mes ma realną szansę posłać rywala na deski co najmniej.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- Haczapurjan
Jaca weź w końcu przyjmij do siebie jakąś konstruktywną krytykę, a nie się tylko yesmenami otaczasz
Dlatego mam nadzieję, że to cisza przed burzą i mocno jebnie niczym Warszafski Deszcz. Jestem po stronie Jacka przecież, a @JESTEM_HIPHOPEM nie docenia swojego sympatyka
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 14:39 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 2 razy.
Tedzik sam się zapędził w narożnik z czasem nagrywania. Więc wyda coś szybciej niż Mes 1 diss albo słabo to będzie wyglądać.
W tym beefie argumenty i punche padają tak słabe, że Mes może wygrać zaszczuciem przeciwnika.
Jakby np. Tede zaczął chodzić z ochroną po mieście bo boi się wjazdu Mesa, to bym uznał, że Mes wygrał.
Dlatego lepiej żebyśmy mieli co oceniać w kawałkach i aby tam się to wyjaśniło. Tede ma Mesa podanego na złotej tacy, wystarczy ładnie to przelać na tekst. A i tak dostaniemy pierdolety pewnie.
Jakby np. Tede zaczął chodzić z ochroną po mieście bo boi się wjazdu Mesa, to bym uznał, że Mes wygrał.
Dlatego lepiej żebyśmy mieli co oceniać w kawałkach i aby tam się to wyjaśniło. Tede ma Mesa podanego na złotej tacy, wystarczy ładnie to przelać na tekst. A i tak dostaniemy pierdolety pewnie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- przedszkolanek
a pisałem tutaj, że jedyna szansa na wygranie tego przez mesa, to jest wjechanie tedemu na łeb
łatwo przyszło, a byłem sceptyczny
łatwo przyszło, a byłem sceptyczny
przedszkolanek pisze: ↑30 sie 2025, 0:56 to się jest w stanie w beefie obronić tylko jako wjazd tedemu na psychę
natomiast jak ocenić czy to działa![]()
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 14:46 przez przedszkolanek, łącznie zmieniany 1 raz.
- JESTEM_HIPHOPEM
prawdziwy graniecki pisze tylko CAPSLOCKIEM barany
słuchałem wczoraj tej płytki, elegancko się zestarzała. w sensie mam na myśli odkupienie konkretnieHaczapurjan pisze: ↑03 wrz 2025, 13:56JESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑03 wrz 2025, 13:28 widzę, że ślizgersi nic się nie zmienili przez te lata i forumingują jak dzisiejsze typowe alternatywki i jarają się przeciętnymi wałkami okraszone pato otoczką. elyta.
Na rap przyszedłem na portal z kreską
Tak dziecko, kurestwo wygląda kiepsko
Na głównej wciąż udają, że mnie nie ma
Za to na forum głównie na mój temat
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
tede prośbę mam wrzuciłbyś gdzieś kiedyś wszystkie dj buhhy w formacie FLAC jak Tede?
bardzo je lubie jestem fanem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Mes opalił protokół Nixon
co w zestawieniu z awersją do ryzyka, jaką zapewne wyniósł Tede pochodząc z dobrego domu, zasiało nieprzewidziane spustoszenie
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 14:48 przez dr zjeb, łącznie zmieniany 1 raz.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Kurcze wy tak serio traktujecie te agresje Mesa? Dla mnie on tam ma pełny dystans z tym, akcje z domofonem to nagrał dla stylu, ale to nie było na serio i Tedego by ręką nie tknął.
Pewnie w ogóle specjalnie przyjechał wtedy gdy go nie było. I myślę, że Tedas sobie raczej zdaje sprawę, że Mes z tym grożeniem wpierdolem to tak dla konwencji.
A jakby nawet serio się spodziewał przemocy z strony Mesa to przecież wystarczy gaz nosić.
Pewnie w ogóle specjalnie przyjechał wtedy gdy go nie było. I myślę, że Tedas sobie raczej zdaje sprawę, że Mes z tym grożeniem wpierdolem to tak dla konwencji.
A jakby nawet serio się spodziewał przemocy z strony Mesa to przecież wystarczy gaz nosić.
- Haczapurjan
Jaca odpuść. Serio jesteś obsrany Mesa? Ryśka to jeszcze rozumiem, ale kurwa Mesa?
Jakie kombo
Po co mes mialby iść wpierdolic tedemu, gdyby tedego tam mialo nie być?
siedzial obsrany po flaka za firaną a potem spocony wymyslil wycieczkę do czech
Dodano po 31 sekundach:
Wy śmialiście się z chorego mesa zjeby
Dodano po 31 sekundach:
Wy śmialiście się z chorego mesa zjeby